Kahvi · Kahvilat · Ruoka ja juoma · Testiryhmä

Testissä Brooklyn Café

Samikset

Mulla on vuoden alusta ollut käynnissä sellainen uusien kahviloiden testausprojekti. Tuppaan aina menemään tuttuihin, turvallisiin ja ydinkeskustassa sijaitseviin paikkoihin (yleensä joko Roberts tai Torrefazione) mutta Helsinkiin on viime aikoina tullut niin monta kiinnostavaa kahvilaa, että olisi lähes rikollista olla testaamatta niitä :) Torstaina oli  Fredalla sijaitsevan Brooklyn Cafén vuoro päästä täydellisen kahvin metsästäjien syyniin.

Brooklyn Caféssa on kuulemani mukaan aivan suussasulavat cupcakesit, joiden maut vaihtelevat kahvilan omistajien fiiliksen mukaan :) Torstain käynnillä kahvilassa oli muistaakseni omena-kaneliversio, mutta se ei innostanut mua niin paljon, että olisin ostanut sen. Otin vadelma-banaani-omenasmoothien, joka oli sekä hyvää että söpössä purkissa :) Sisko osti suklaacookien, joka tarjoiltiin lämmitettynä (hyvä vinkki kotiinkin!), hy-vää!

Paras juttu oli tämä, latteni päälle oli taiteiltu pupun naama! <3 Mä oikeasti kiljuin onnesta, kun tarjoilijamies toi tämän mulle :D Normaalisti maitovahdosta tehdyt sydämet näyttävät tämän jälkeen ihan leimiltä ;) Latte myös maistui tosi hyvältä, ainoa pieni miinus oli se, että mun makuuni siinä oli liikaa vaahtoa. Tai sitten mulle tehtiin vahingossa cappuccino, mene ja tiedä :)

Brooklyn Caféssa on tosi autenttinen jenkkifiilis, ja miksei olisi kun kahvilan omistajat ovat jenkeistä (Brooklynista?). Myyjänä oli nuori mies, joka puhui vain englantia, ja joka oli selkeästi jäänyt useammankin Suomi-tytön mieleen, sen verran selkeitä muutaman kahvittelijan flirttailuyritykset olivat ;) Me jo yhdessä vaiheessa mietittiin, että tuleekohan kohta kissatappelu hahahaa. Palvelu oli ystävällistä mutta rentoa, musa hyvää ja tunnelma letkeä. Ainoa pieni miinus tulee paikan pienestä koosta, voipi olla, että jos mestan suosio kasvaa, niin kahville ei aina mahdu. Toisaalta kyllä pieni koko teki myös tunnelmasta mukavan. Suosittelen siis erittäin lämpimästi kokeilemaan! :)

Olen aiemmin siskon kanssa ratsannut Kahvila Sävyn Kalliossa. Latte oli sielläkin oikein hyvää ja palvelu ystävällistä. Paikan tyyli oli vain sellainen, että musta tuntui koko ajan, että olen jotenkin väärässä paikassa. Tunnelma oli tosi boheemi ja Sävyssä käyvät varmaan elämäntapataitelijatyyppiset ihmiset. Tiedättekö, parhaiten porukkaan olisi sulautunut ilman meikkiä, tukka sotkussa ja vaarin vanha nukkainen ylisuuri neuletakki päällä. Kaikella kunnioituksella tämä, musta vaan itsestä tuntui, että olin liian siististi pukeutunut ja teki mieli pyyhkiä huulipuna heti pois ;)

Seuraava testikohde on jo tiedossa, nimittäin Good Life Coffee! Can`t wait :)

2 vastausta artikkeliin “Testissä Brooklyn Café

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s