Hömppää ja naurua · Koiraystäviä · MAC · Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Ananas & Suola

Harvoinpa päivä alkaa tällaisella aamiaisella, mutta viime lauantaina alkoi! Kyseessä oli siis mun ja kaverini ”Suola & Ananas päivä” :) Suola ja Ananas eivät tarkoita tässä yhteydessä ruokaa, vaan ne ovat meidän joskus reilu 15 vuotta sitten toisillemme keksimät lempinimet ;) Puhuttiin, että olisi kiva viettää yhteinen päivä ja Ananas ehdotti, että hän järkkäisi sen mulle yllärinä. Mulle kelpasi paremmin kuin hyvin, rakastan yllätyksiä, mutta tuntuu että yleensä olen itse se järkkäävä osapuoli, joten oli NIIN ihanaa, että joku muu oli hoitanut kaiken mun puolesta! Mun ei tarvinnut muuta, kuin saapua paikalle lompakon kanssa. Kulut maksettiin siis puoliksi :)

Ensimmäinen juttu oli siis kuvassa näkyvä herkkuaamiainen Ananaksen luona, jonka jälkeen sain tällaisen vihjekortin

Mitäs tämä tarkoitti..jännitys oli suuri..kuvat kertovat kaiken ja enemmänkin <3

Pikkuinen karvainen naakki <3

Mä oikeesti kuolen!!!

Neljän viikon ikäisiä englanninbulldoggivauvoja!!! Mentiin erään lähellä olevan kasvattajan luo, jolta Ananas oli kysynyt, että saataisiinko tulla ihastelemaan pentuja. Mä en koko vierailun aikana pystynyt puhumaan yhtäkään järkevää lausetta, haistelin ja silittelin vain pentuja ja lässytin jotain ihan sekavaa. Vauvelit nukkuivat, kellahtelivat ja ryömivät välillä pikkuisen. Koko ajan kuului tuhinaa tai joku buldoista näki unta ja tärisi ja vinkui vähän. Mä meen taas ihan tiloihin kun vaan mietinkin sitä :D Mulla on nimittäin ollut koirakuume silloin tällöin jo pari vuotta, ja viimeisen noin vuoden ihan kroonisena. Tahdon oman pienen pullavauvan!! <3 Jepjep, tää homma ei ainakaan helpottanu tota asiaa hahaa. Noi on vaan  jotain niin söpöä, että mä voisin kaatua onnellisena arkkuuni. En pysty kestää!!

Aikuisena he näyttävä tältä :)

Seuraavaksi käytiin haukkaamassa Subissa patongit ja sitten olikin seuraavan ”tehtävän” vuoro

Jotenkin ei tullut ihan suurensuurena yllätyksenä, että mentiin MACille meikkiin ;) Mutta se oli kyllä jännää, että olin ekaa kertaa siellä jonkun muun kuin Jannikan meikattavana. Oon kyllä ihan satavarma, että MACille voi mennä kelle vain, ja aina saat meikkaajaksesi super ammattilaisen! Niinkuin kävi mulle nytkin. Ainoa, mikä harmittaa on se, että ei ehditty ottaa kunnon meikkikuvia ja mun ainoa saldo on Iguanan vessassa ruokailun jälkeen otettu kämänen kuva, joka ei todellakaan tee meikille oikeutta haha. Mutta tässä se kuitenkin on :)

Silmämeikki oli tosi nätisti tehty ja varjostettu, ja tykkäsin huulipunan sävystä niin paljon, että ostin sen itselleni :)

Meikkikuvia ei ehditty ottaa, koska meillä oli kiire tänne.. ;)

Nimittäin suklaatastingiin! :) Vähän teki aluksi pahaa, kun ois NIIN tehnyt mieli kupposta kahvia suklaan kanssa, mutta eri suklaita piti maistella niin tarkasti, että kahvi olisi kyllä vain sotkenut koko maisteluhomman. Opittiin paljon uutta eri tyyppisistä suklaista, kaakaopitoisuuksista ja muusta. Ja olihan ne hitsin hyviäkin ;) Tosi kiva idea joihinkin illanistujaisiin! Sessio oli aika hintava (100 €), mutta vähän isommalle porukallehan tuo ei ole summa eikä mikään :)

Tässä vaiheessa kello oli jo aika paljon, ja nälkä alkoi olla kova. Seuraavasta lappusesta valitsin siis dinnerin :)

Syötiin Iguanassa ja sitten aika väsyneet naikkoset suuntasi kotia kohti. Ananas jatkamaan iltaa baareilun merkeissä ja mä koirapuistoon Rikin ja poikakaverin kanssa. Kun tultiin puistosta kotiin, kello oli jo 23, ja kun edellisen yön unet eivät vastanneet mun univelkaista unentarvetta, olin aivan puhki! :) En muista milloin olisin nukahtanut viimeksi noin nopeasti ;)

Oli siis aamusta iltaan kaikkea super hauskaa, kiitos vielä Ananakselle mielettömän kivasta päivästä! :)

4 vastausta artikkeliin “Ananas & Suola

  1. Musta kans toi 2. kuva on ihan kaikkein <3 <3 <3Ja tosiaan Änänäkselle ihan sikana arvostusta, et se jakso laatia tollasen päivän =D Huippua!!

    Tykkää

    1. Mä KUOLEN noista kaikista, mut jos on pakko valita, niin kuolen eniten tosta 5. Mä en pysty kestää, kun noi pikkuruiset varpaat harottaa joka suuntaan <3 <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s