Avautumista · Hiukset · Huulipunat · Jurlique · Kuorinnat · MAC · OPI

Uutta kosmetiikkaa ja arjen luksusta

Mä rakastan meikkejä ja kosmetiikkaa. Olen kärppänä kokeilemassa uutuuksia ja kaikkea vähän erikoista. Kosmetiikka piristää mua. Olen monesti aamulla raahautunut ylös sängystä klo 06.00 ja miettinyt unisessa mielessäni, että apua mä en jaksa. Sitten olen muistanut, että ainiiiiin, mullahan on se uusi huulipuna. Ja heti päivä on tuntunut hitusen verran paremmalta ja on jotain jota odottaa :) Kuulostaako idiootilta? Näin se kumminkin mun kohdalla menee.

Joudun ihan tietoisesti rajoittamaan kosmetiikan ostoa, koska ihania voiteita, tuoksuja, huulipunia ym on NIIN paljon. Haluan kuitenkin ostamani kosmetiikan tulevan käyttöön, eikä meikkipussin koristeeksi. Itse asiassa varsinaisia virheostoksia en juuri tee. Toki joistain ihonhoitotuotteista ei ole varmuutta, että sopivatko ne juuri minun iholleni, mutta oikean kosmetologin kanssa en ole mennyt vikaan niissäkään. Olen alkanut taas pitää kirjaa ostamastani ja loppuun kuluttamastani kosmetiikasta. Voi sitä riemun määrää, kun joku tuote loppuu ja saa ostaa uuden :) Aloitin kirjanpidon vuoden alusta, ja raportoin taas täälläkin sitten, kun on esimerkiksi kolme kuukautta mennyt. Yhden kuukauden saldo ei kerro koko totuutta. Mutta tämän esipuheen jälkeen itse asiaan, eli viime aikaisiin kosmetiikkaostoihin ja mielen piristäjiin :)

Tässä ovat viime lauantain MACin ostokset, eli ihanaakin ihanampi huulipuna Strong woman, huultenrajauskynä Magenta ja kulmakynä Fling. Olen tähän asti käyttänyt puuterimaista kulmaväriä, mutta nyt mut ylipuhuttiin kynän käyttöön. Tai oikeastaan kynän ja puuterimaisen värin käyttöön. Olen nyt tämän viikon ajan käyttänyt kynää, ja kyllä sillä tulee tosi hyvää jälkeä. Väri on sen verran pehmeää, ettei ole pelkoa piirretyn näköisistä kulmista (jotka ovat mulle kauhistus). Lisäksi sävy on tosi ihana kylmä vaaleanruskea. Myöskään punertavan ruskeita kulmia en halua, ne eivät natsaa hiusteni kanssa yhtään. Kuvassa myös Opin valikoimasta löytämäni täydellinen verenpunainen kynsilakka Malaga wine.

Olin käymässä kosmetologi-Cindyn luona, ja hän mainitsi sivulauseessa Diego Dalla Palman meikkipuuterin. Mua alkoi tietysti heti kiinnostaa, kaikki arkeani helpottavat ja meikkaamista nopeuttavat asiat otetaan täällä innolla vastaan ;) Cindy kertoi itse käyttäneensä kyseistä meikkipuuteria jo useamman vuoden, joten päättelin, että sen on oltava hyvä tuote. Ja niinhän se todella on! Olen laittanut puuteria vain kokeilumielessä kahtena päivänä, koska haluan ensin käyttää arkikäytössä olevan Armanin meikkivoiteen loppuun. Onneksi se vetelee jo viimeisiään, eli kovin kauan ei tarvitse odotella, että saan meikkipuuterin käyttöön ;) Tässäkin taas huomaa, että jouduin lähes pakottamaan itseni käyttämään meikkivoiteen jämät ensin loppuun, koska tiesin, että muuten se jäisi kokonaan käyttämättä.

Tässä jonkin aikaa sitten ostamani uusin ihonhoitotuotteeni, nimittäin Jurliquen hedelmähappokuorinta. Tästä olin saanut Cindyltä näytteen, ja kuinka ollakaan huomasin miten nätiksi tämä tekee ihon. Ja eikun normaalikokoisen tuotteen ostoon :) Että mä sitten tykkään noista näytteistä, ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, kun voi testata rauhassa kotona. Tätä tuotetta on tosi helppo ja mukava käyttää, sen ei tarvitse vaikutta iholla kuin enintään viisi minuuttia, ja pois peseminen on tosi nopeaa kun ei ole sentin valkoista naamiokerrosta iholla.

Hiustuotteita ostan paljon harvemmin kuin muuta kosmetiikkaa, mutta tämä tuote oli ihan must have. Tässäkin tapauksessa tiesin tuotteen sopivan minulle, koska viime kampaajakäynnillä kampaaja laittoi tuotetta hiuksiini. Kyseessä on siis tupeeraussuihke, eli tupeeraus purkissa. Tää oikeasti toimii, tukan saa just niin pystyyn kun haluaa ilman kampaa. Ongelma on enemmänkin siitä, että tätä pitää osata laittaa tarpeeksi vähän ja ihan hiusten tyveen, ettei tukka oikeasti sojota kohti ilmaa :)

Tässäpä kosmetiikkajutut tältä erää :) Seuraavaksi ajattelin pitää yhden päivän aikana kirjaa, mitä kaikkea ja kuinka montaa eri tuotetta mä käytän päivän aikana. Ja raportoida sitten tänne. Pelottaa vähän, koska niitä on PALJON =)

6 vastausta artikkeliin “Uutta kosmetiikkaa ja arjen luksusta

 1. Tee ihmeessä raportti päivän aikana käytetyistä, niitä on tosi kiva lukea! Itselläkin on vastaava postaus työn alla, kun vaan saisi aikaiseksi viimeistellä :)

  Tykkää

  1. Kiitos Juille, sun kommentin kannustamana pidän jo heti huomenna kirjaa kaikista käyttämistäni tuotteista! :) Haluan lukea sen sunkin sitten!

   Tykkää

 2. Kävin kampaajalla ja kampaaja esitteli mulle tuon redkenin quick teasen. ihmettelin hetken kun tuntui jotenkin tutulta tuotteelta! Tätä kauttahan se olikin ”tuttu”! Ostin ja pakko hehkuttaa -tosiaan huipputuote kun haluaa hiukset pystyyn!! Kiitos vinkistä! Toimii!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s