Biozell · Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten värjäys · KC

Pinkin hiusvärin ylläpito

kuva 2 (2)

Miten tästä päädyttiin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän?!

No niinpä, hyvä kysymys :D No okei, alemmassa kuvassa on suihkittu reippaasti Batisten XXL Volume kuivashampoota, joka vaalentaa ja mattaistaa tukkaa. Mutta silti voin sanoa heti alkuun, että laiskat hiustenhoitajat älkööt vaivautuko, pinkin värin edes jonkinlainen ylläpito vaatii aikaa ja hermoja! Kuten näitte kuvasta, lähtötilanne oli pinkki tukka all the way. Ensimmäisessä värjäyksen jälkeisessä pesussa näin, kun pinkki vesi valui viemäriin ja mietin, että uskallanko edes katsoa peiliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskalsin sitten, ja pinkki hiusväri oli haalistunut huonokuntoisimmissa hiuksissa muodostaen vaaleita raitoja. Kasvojen kehystävät hiukset olivat edelleen kirkkaan pinkkejä :) Onneksi lopputulos oli kuitenkin tosi kiva, vaikka väriä lähti paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apuun oli kuitenkin otettava (suunnitellusti, mullahan ei mikään väri pysy kovin hyvin) suoravärejä sisältävät hoitonaamiot Biozellilta ja KC:ltä. Mulla oli Biozellin Raspberry jo entuudestaan ajalta, kun hiuksissani oli pinkkiin vivahtava sävy joskus vuoden vaihteessa. KC:n Paint Pinkadelicin ostin nyt, koska sen sävy on valmiiksi sellainen pastellinen mitä haen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pinkadelicillä (kuvassa oikealla) sain vaalentuneisiin pituuksiin hieman vaaleanpunaista sävyä, mutta maksimivaikutusaika puoli tuntiakaan ei saanut aikaan kovin huomattavaa eroa. Seuraavaksi kokeilin sekoittaa tipan ärtsymmän väristä Raspberrya Pinkadelicin joukkoon. Pidin seosta päässä taas puoli tuntia, vaikka Raspberryn vaikutusaika on maksimissaan viisi minuuttia. Uskalsin pitää naamiota päässäni puoli tuntia, koska Biozellin pakkauksessa luki, että pidempi vaikutusaika ei tehosta väriä vaan antaa ainoastaan lisää hoitavuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputuloksena oli taas tummanpinkkien hiusosioiden tummeneminen, mutta vaaleisiin kohtiin en saanut näkymään juuri mitään. Olen siis tilanteessa, missä en voi kauhean radikaalia pinkkiytymistä yrittää, koska se ainoastaan korostaa hiusten eri kohtien värieroa. Pysyn varmaankin tämän Biozell-KC-sekoituksen käytössä ja yritän jaksaa tehdä pinkkinaamion joka toisessa pesussa. Puolen tunnin vaikutusaika on kyllä aika hc, joten voi olla, että laiskuuksissani sekoitan Raspberrya tavalliseen hoitoaineeseen, jolloin pärjään viidellä minuutilla ;)

Ne pesukerrat, kun en laita pinkin värin ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita, on pyhitetty blondatun tukan elvytykseen ja hoitoon. Ilman pitkiä vaikutusaikoja en siis pääse edes silloin :P Olen löytänyt aika hyviä vaalennetun tukan hoitotuotteita, joista kerron omassa postauksessaan :)

Hyviä tuotteita (pastellisen) pinkin hiusvärin ylläpitoon?!

18 vastausta artikkeliin “Pinkin hiusvärin ylläpito

 1. Odotan innolla vaalennetun hiuksen hoitoa/tuotteita koskevaa postausta :) itselläni taustalla mm värinpoistoa ja vaalennuskäsittelyjä. Tukka vaatii tosi paljon hoitoa tällä hetkellä. Käytössä erilaisia kosteuttavia ja rakennepaikkaavia tehohoitoja, jätettäviä hoitoaineita, öljyjä jne jne… Käy työstä, mutta en haluais luopua pituudesta, joten pakko yrittää hoitaa :)

  Tykkää

 2. Mä sutasin sinistä Biozelliä päähäni tossa aika monta viikkoa sitten ja nyt kieriskelen tuskissani, kun se pirun väri ei vaan lähde irti sitten millään mun haperolatvoista. Jouduin viime viikolla jo tilaamaan parturiajan, koska en jakaisi olla koko kesää peikkotukkainen akka.

  Tykkää

  1. Auch :P Mulla taas käy niin päin, että haperohiukset ottavat kyllä värin vastaan, mutta luovuttavat sen sitten ekoissa pesuissa poies :( Mulla on kyllä aina ollut sama homma, hiusten kunnosta riippumatta. Ehkä mun hiukset ei vaan halua, että niitä värjätään ;) Noissa Biozelleissa tosiaan on ytyä, en uskaltaisi laittaa päähän pelkkää Raspberrya, niin voimakas se on!

   Tykkää

 3. Musta toi Pinkadelic sävy on vähän turha, koska pinkistä tulee joka tapauksessa pastillinen muutamalla pesulla :/. Ja pinkkiä saa laimennettua sekoittamalla siihen sekaan voikkapa ihan tavallista shampoota.

  Eli nyt mars ostamaan kunnon pinkkiä tai vedät pelkästään tuota Biozellia! :) Noi KC:n pikkutuubit on ihan hullun hintaisia €___€

  Tykkää

 4. Kokeile ihan suosiolla pidempää vaikutusaikaa, mulla on suoravärit päässä yleensä vähintään 45-60min. Kannattaa myös ehkä ostaa ihan suoraan pinkkiä suoraväriä, jotain sellaista, joka tujumpaa kuin tuo Pinkadelic.

  Mä täällä yritän löytä sopivaa komboa violetin värin ylläpitämiseen. Tähän mennessä on tullut yksi huti ja yksi onnistuminen ;)

  Tykkää

  1. Niin… Mutta ongelma on just toi väriero, kun en halua kuitenkaan ihan shokkipinkkiä noihin kasvoja kehystäviin hiuksiin. Mutta toki näillä nykyisillä voisin kokeilla pidempää vaikutusaikaa :)

   Tykkää

 5. Parhaat värit löytyy mun mielestä Pravanalta! Liilat hiukset pysy liilana vähän alle kuukauden(!) vaikka pesin ihan normaaleilla shampoilla ja hoitoaineilla. Suomesta ei taida saada, omani ostin Ebaysta. On myös riittoisaa tavaraa! :)

  Tykkää

  1. Ohhoh, kuulostaapa lupaavalta! Ainoa ongelma on, että oon kieltänyt itseltäni oikeuden mennä eBayhin :D Sieltä löytyisi ihan liikaa kaikkea jännää!

   Tykkää

 6. Mulla oli pinkit hiukset joskus kymmenen vuotta sitten tai vähän päälle?! Eli siis ihan justiin. Silloin ei ollut tyrkyllä näitä suoravärihoitoaineita niin aika nopeesti se katosi viemäriin. Ja mitä oon lueskellut niin aika lailla tuntuu katoavan muiltakin vaikka onkin noita apukeinoja enemmän saatavilla. Neuvoa en osaa, mutta aika jännä että se lähtee ensin haperosta! Oon just ymmärtänyt että niihin kun laittaa suoraväriä niin siinä on ja pysyy.

  Oon mennyt viime vuodet ihan luomutukalla kun kyllästyin värjäyskierteeseen plus oon maailman laiskin hiustenlaittaja muutenkin. Oikeastaan ihan kivaa, vaikka välillä kyllä tuntuu tylsältä. Voin kuitenkin nekin rahat laittaa sit vaikka kynsilakkoihin mitä menis värjäilyyn :D

  Tykkää

  1. Muhahahaaaaa ihan eilen oli :´D

   Mun käsityksen mukaan myös huonokuntoiseen hiukseen värin pitäisi juuttua ihan huolella, mutta mulla käy toisinpäin. En harmi vaan tiedä yhtään, että miksi :D

   Mullakin oli pari (?) vuotta sitten oman värin kasvatusprojekti kun halusin nähdä, olisiko se kiva. No joo, kyllähän se meni, mutta tylsyys mullekin iski. Tiedän siis tunteen ;)

   Tykkää

 7. Ootko kokeillut laittaa värimössön kuivaan tukkan? Ainakin mulla Color Mask Paintit tarttui paljon paremmin, kun levitin kokonaan kuiviin enkä pyyhekuiviin hiuksiin. :)

  Tykkää

  1. Ahaa! Oon kyllä kuivannut tukan tosi huolella pyyhkeeseen, mutta varmastikin kuiva tukka on vielä parempi vaihtis. Ootko laittanut Paintin likaiseen tukkaan vai pessut ensin ja föönannut kuivaksi? Jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa vähän liian työläältä mulle :´D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s