Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten värjäys · IdHAIR

Persikkavärin ylläpito ja ahaa-elämys suoravärinaamioista

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Persikkaisen hiusvärin ylläpito on aika vaikeaa. Suurimmaksi osaksi siksi, että valmista persikkaista suoraväriä on huonosti saatavilla ja joutuu siis todennäköisesti hankkimaan useamman purkin, kuten minä tässä näin. Persikkaa saa, kun sekoittaa pinkkiä, oranssia ja pastellia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä halusin kokeilla IdHairin POW´R-suoravärinaamioita, koska niissä on kuulemma tosi paljon pigmenttiä ja mulla oli hyviä kokemuksia violetin tukan kanssa käyttämästäni Lavender-sävystä. Kuten kuvasta näkyy, niin kyllä on :D Orangea, Pinkiä ja Pastelizeria vaan sekaisin, niin aika kivan persikan saa lopputulokseksi. Kannattaa huomioida, että ainakin minun tukkaani nimenomaan pinkki tarrasi kaikkein voimakkaimmin. Ensimmäisellä käyttökerralla halusin lisää pinkkiä vivahdetta, joten sekoitin pinkkiä ja pastellia ja jätin oranssin pois. Lopputulos oli niin pinkki, että lopuilla kerroista sekoitin pinkkiä noin puolet vähemmän kuin oranssia. Vaikutusajaksi ilmoitetaan 15-30 minuuttia, mutta enemmän pastellista kuin shokkiväristä lopputulosta hakevan kannattaa aloittaa lyhyemmällä vaikutusajalla. Jos siis on yhtä kärsimätön kuin minä, eli koetupsu on lähinnä hauska vitsi ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koin ison ahaa-elämyksen näiden POW`Rien (ja pätee muihinkin suoravärinaamioihin) kanssa. Persikkaisen hiusvärini värjännyt Krista sanoi, että hän itse käyttää suoravärinaamioita jokaisen pesun yhteydessä, mutta hän sekoittaa sen hoitoaineeseen. Vaikutusaikaa ei tarvita juuri ollenkaan, koska jokaisen pesun yhteydessä tehtävä käsittely ei ehdi haalistumaan missään välissä sellaiseksi, että tarvittaisiin isompaa faceliftiä. Mulle on nimenomaan ollut vaikeaa ja työlästä löytää se 15-30 minuutin aika viikottain, enkä tykkää yhtään hengailla puolimärkänä pyyhkeeseen kääriytyneenä :D Teinkin niin, että sekoitin hoitsikkaan lähes joka kerta pienen tipan pinkkiä ja kaksi kertaa isomman määrän oranssia. Pastelizeria ei tällöin tarvittu ollenkaan. Annoin vaikuttaa ihan hetken ja näin tukka pysyi tosi kivan sävyisenä koko 7 viikkoa seuraavaan kampaajakertaan saakka. Mahtavaa! Näin myös hiuksissa pysyy vaalea pastellisuus, eikä tarvitse pelätä shokkiväristä päätä, jos siis sellaista ei halua. Aionkin tästä lähtien tehdä aina näin, pientä ylläpitoa koko ajan, eikä sitä tuskaista hauduttelua kerran viikossa.

Kävin viime viikolla kampaajalla, ja nyt on pää taas ihan jotain muuta kuin persikkainen :D Sävyn ylläpitoa kyllä tarvitaan tämänkin kanssa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Miten te käytätte suoravärinaamioita? Oliko tämä hoitoaineeseen sekoittamiskikka jollekin muullekin uutta kuin mulle? :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Persikkavärin ylläpito ja ahaa-elämys suoravärinaamioista

  1. Kampaaja vinkkasi mulle myös tuosta hoitoaineella laimentamisesta. Silloin välttyy myös laikuilta ;) toimii hyvin vaaleanpunaisten tms kanssa. Silveriä vedän kyllä ihan suoraan blondiini ;)

    Tykkää

    1. Niin just, hopeatuotteita mäkin olen käyttänyt ihan sellaisenaan. Itse en ole ainakaan vielä löytänyt sellaista hopeatuotetta, jolla olisi edes mahdollista saada liian viileä lopputulos :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s