Haaste · Lifestyle

10 vuoden Facebook-profiilikuvat 

Vinde, nyt blogimaailmaa kiertää sellainen haaste, jollaisen minäkin haluan tehdä välittömästi! Eli Mamma rimpuilee -blogin aloittama nerokas Facebook-profiilikuvahaaste! Myös mä olen ollut Facessa nyt kymmenen vuotta ja tässäpä todistusaineistoa näistä vuosista ^_^

Vuosi 2007

Alemmassa kuvassa olen juuri palannut puolen vuoden Ranskan-visiitiltäni. Olo Suomessa ei tuntunut aluksi kovin helpolta, kuten ei koko aikaa myöskään kummisetäni tuolloiset 50-vuotisjuhlat ;)

Ylemmässä kuvassa olen juuri ”adoptoinut” Rikin <3

Vuosi 2008


Olenpas mä kirkasotsaisen näköinen :D Tässä kuvassa olen viettämässä pomoni 50-vuotisjuhlia.

Vuosi 2009

Vuonna 2009 tuli ilmeisimmin biletettyä melko paljon :D Oikeanpuoleisessa kuvassa juhlimme mun ja Rössön valmistujaisia, jotka kulkivat nimellä Ilmaisen viinan naamiaisvalmistujaiset. Rössö oli Obelix ja mä olin Kumman kaa Ellu. No Jokisen Ellu. NO V**TU ELLU! xD

Vuosi 2010


Olin juuri saanut ensimmäiset silmälasini. Käytän niitä vain töissä, joten siksi rilli-Salla ei ole teille kovin tuttu. Tämäkin kuva on otettu töissä. Meillä ei toiminut ilmastointi ja muistan, kun pomo raahasi päivittäin koko porukalle jäätelöä, kun oli niin kuuma.

Vuosi 2011

Tässä kuvassa juhlitaan mun ja Rössön kolmekymppisiä. Oli kyllä hyvät bileet <3

Vuosi 2012

Olin ruvennut vuonna 2011 bloggaamaan ja vuonna 2012 hurahdin meikkeihin oikein kunnolla. Oikean yläkulman meikki ei kylläkään ole mun tekemä vaan kävin MACillä meikissä ennen duunipaikan gaalateemaisia pikkujouluja.

Oikean alakulman kuva on otettu Tallinnasta, jossa olimme viettämässä isän kuusikymppisiä. Vitsit, hyvä reissu tämäkin!

Vuosi 2013

Vuonna 2013 Riki osoittautui olennaisemmaksi mun elämässä kuin olisin ikinä voinut koiran kuvitella olevan.

Vuonna matkustin paljon: oikea yläkulma on Tallinnasta, vasen alakulma Amsterdamista ja oikea alakulma Pariisista :) Sen lisäksi kävin ainakin Tukholmassa ja Thaimaassa ja ehkä Tanskassakin.

Vuosi 2014

Vuonna 2014 kävin Hua Hinissä Thaimaassa, juhlin pikkusiskon ripillepääsyä sekä poseerasin kuumana kesäpäivänä ennen uimaan lähtöä vauva-Toran kanssa <3

Vuosi 2015

Benkku on ihana ja Kreikassa oli muksaa.

Vuosi 2016

Paras paikka maailmassa on meidän mökki, jossa myös bulldoggi viihtyy <3

Syksyllä pääsin Smashboxin lanseeraustilaisuuteen, jossa tämä upea meikki tehtiin.

Vuosi 2017

Tämänhetkinen profiilikuvani on ladattu jo aikoja sitten viime vuonna. Ja itse asiassa tämä on jo hieman vanha kuva, mutta bongasin tämän syksyllä uudestaan ja jotenkin tykästyin tähän kovin.

Mä olen näköjään tykännyt laittaa profiilikuvaksi kuvia joko juhlista tai ulkomailta :) Tällä hetkellä on TJ19 päivää, että meitsi lekottelee aurinkotuolilla Kroatiassa, joten enköhän reissun jälkeen saa taas päivitettyä profiilikuvani!

Yllättikö tai järkyttikö joku kuvista? ^_^

13 vastausta artikkeliin “10 vuoden Facebook-profiilikuvat 

 1. Huomasin muistavani aika useat noista kuvista (en järkyttynyt!), mä en voi tätä tehdä (harmittaa), koska olen poistanut vanhoja sitä mukaan, kun olen laittanut uusia. Tosin ne ilmeisesti pystyy jollain kikalla palauttamaan, mut en taida jaksaa alkaa vääntämään. :D

  Tykkää

 2. Mä mietin että ootko julkaissut noita vanhoja kuvia blogissa aiemmin, koska osa niistä tuntui tutulta. Totesin myös että oon tätäkin blogia seurannut jo aika monta vuotta! Mahdollisesti vuodesta 2012. Alkuun kyllä satunnaisesti, mutta muistan jossain välissä lukeneeni paljon vanhoja postauksia.

  Tykkää

   1. Joo ton oon kyllä lukenut :D
    Mulla on itestäni kuvia facessa vuodesta 2007, sitä vanhemmat on jemmassa jossain ulkosella kovalevyllä, minkä sijaintia en onneks tiedä :D

    Tykkää

 3. Tosi hauska idea, itse vain olen ainakin viime aikoina ollut varsin laiska Facebook-profiilikuvien suhteen ja itseasiassa tarkoituksellakin olen valinnut hieman hämyisemmän kuvan profiilikuvakseni josko vaikka ihan kaikki asiakkaat eivät tunnistaisi ja kaveripyyntöjä alkaisi siellä heittelemään ilmoille o.O

  Tykkää

  1. Mullakin oli itse asiassa yhdessä välissä sellaisia kuvia, jotka eivät olleet tunnistettavia. Sitten päätin, että watta hell ja jatkoin naamalinjalla :D

   Tykkää

 4. Oi vitsi, mikä nostalgiatrippi 😍 Meil on kyl ollu ihan hemmetin hauskoja keikkoja!! Mut täytyy kyllä sanoa, et on siistii, miten jäbän tyyli on muuttunu vuosien varrella enemmän ilmentämään sun persoonaa 😄😘

  Tykkää

  1. On kyl ollu. Täytyis tehdä joku Ifolor-kirja kaikista meiän reissuista, vitsi tulis kiva :)

   Hei kiitos!! Mä oon kyllä samaa mieltä tosta :) Vielä joskus just 10 tai 8 vuotta sitten oli ihan hakemista, mutta tietkö ehkä tää blogi on auttanut tässä asiassa! Ei enää hävetä laittaa jotain tiettyä päälle tai mietitytä, meneekö mun uskottavuus pinkeissä hiuksissa. Ehkä se on myös tosiaan itsevarmuuden lisääntymistä. Kiva kun huomasit :)

   Tykkää

 5. Hertsyykeli mikä kaunotar oot ja noi sun upeat silmät. Tämä tulossa, mut et on tylsiä kuvia henkilöltä, joka ei ekaan pariin vuoteen edes rohjennut laittaa kuvaa faceen. Aurinkoa <3

  Tykkää

  1. No voi ei! Mä kyllä muistan, että en meinannut itsekään millään löytää kelpaavaa kuvaa Faceen! Ja pidinkin sitten samaa varmaan vuoden. Siihen aikaan kun ei ollut kamerakännykkää tai selfieitä, niin moni kiva lookki ja hetki jäi ikuistamatta… Ja voih kiitos <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s