Blogitapahtumat · Meikit · Päivän meikki · Smashbox

Ilta salamavaloissa

Jes! Odotin täällä kynsiäni purren, että saan taannoisessa Smashbox-meikkimerkin lanseeraustilaisuudessa otetut valokuvat itselleni ja pääsen näyttämään lopputulosta teillekin. Harvoin sitä pääsee niin ammattilaisen meikattavaksi, kammattavaksi kuin kuvattavaksikin. Okei, ei ikinä :D Ajattelin etukäteen, että en mitenkään pysty olemaan YKSIN stagella, apua, kaikki kattoo. Olin jo suunnitellut vetäväni väkisin meikkaajan mukaan kuviin, mutta loppujen lopuksi hän tulikin sinne oma-aloitteisesti! Menin tilaisuuteen töistä väsyneenä ja myönnän, että aikamoista mongerrusta mun suusta tuli pari ensimmäistä minuuttia kun tajusin vasta paikanpäällä, että meikkaajan kanssa small talk hoituu englanniksi. Jännä, miten yllättävissä tilanteissa vierasta kieltä puhuessa menee aina hetki, ennen kuin sanat tulevat suusta edes jotenkuten oikein ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ensin itse kotona ottamani räpsy ilman sitä kuuluisaa kuvankäsittelyä tai studiovaloja. Meikki oli minusta yksi onnistuneimpia, joita mulle on koskaan tehty. Jotenkin juuri sopivasti asennetta, mutta kuitenkin meikki, jossa tunsin oloni tosi kotoisaksi. Ja kauniiksi! Käytetyt väritkin olivat mielestäni imartelevia ja pohja (josta löydän yleensä eniten nillitettävää) aivan upea.

Pyysin meikkaajanani ollutta Konradia keskittymään silmämeikkiin, koska itse arjessa suosin huulipainotteisia meikkejä niiden helppouden ja nopeuden vuoksi. Konrad käytti tummaa luumunsävyistä luomiväriä korostamaan silmieni vihreyttä ja häivytti sen nätisti kullanhohtoisella luomivärillä. Ai että kun mä tykkään tästä silmämeikistä! <3 Pakko myöntää, että Smashbox oli itselleni aika neutraalin oloinen meikkisarja, siis se ei herättänyt etukäteen kauheasti himotuksia. Mutta nähtyäni, miten upeaa jälkeä tuotteilla saa aikaiseksi, todellakin kiinnostuin ja vietin loppuillan tuotteita googletellen :)

dsc_7390

Tässä sitten valokuvaajan näkemys! Mua tosiaan hirvitti astua kameran eteen, kun lähinnä olen tottunut vain itse kuvaamaan itseäni. Onneksi Smashboxin kuvaaja Anja Choluy osasi olla jotenkin niin superrento, että siinä jutustellessamme bulldoggeista rentouduin itsekin.

dsc_7390a

Sain saman valokuvan myös mustavalkoisena ja tästä näkyy hyvin, miten värit muuttavat kuvan koko fiiliksen ihan täysin.

smashbox

Lopuksi meikkaajani Konrad tuli mukaan lavalle ja Anja otti tämän hauskan kuvan. Mun mielestä tästä huokuu jotenkin tosi hyvä fiilis, just sellainen kuin meillä oikeasti oli :)

Huh, aikamoinen filmitähtiolo oli päästä osallistumaan tällaiseen..! Onneksi nämä kivat kuvat jäivät muistoksi <3

Kuvat ylimmäistä lukuun ottamatta Anja Choluy. Käytetyt meikit (ja meikkaaja!) Smashboxilta. 

14 vastausta artikkeliin “Ilta salamavaloissa

 1. Aah, ihana meikki, ihana Salla! Tuntuu, että olen ehkä ennenkin tehnyt tämän, mutta laitan nyt (taas) korvan taakse tuon kultaisella häivyttelyn.. murrettuja violetteja käytän sujuvasti mutta tuo kulta tahtoo jäädä kyllä taka-alalle. Meillä on sun kanssa hyvin samat värit niin sun meikeistä on hyvä aina poimia vinkkejä :D Vaikka mulle on luontevampaa korostaa silmiä kuin huulia. Mutta kulta! Voisko tästä saada jonkun muistutuksen puhelimeen? Tarvin jonkun kultaisen sinkkunapin jonka saa kätevästi reissuun mukaan.

  Tykkää

  1. Tietsä mitä, sama täällä!! Munkin pitäisi muistaa käyttää kultaa enemmän. Se sopii nimenomaan violetin kanssa niiiiiin hyvin <3 Ja kiitos!

   Tykkää

 2. Wauuu, kauniit kasvot ja upee meikki pääsee oikeuksiinsa tossa ite ottamassa kuvassa 😍😍 Ja oli saleen siistiä päästä ammattilaisten käsittelyyn ja kuvattavaks!! Mäki haluisin 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s