Huulipunat · Meikit · Smashbox · Uutuuksia

Paras huulipuna just nyt

Oli jo aikakin. Nimittäin antaa blogitilaa tämänhetkiselle ehdottomalle huulipunasuosikilleni. Jos seuraatte mun Instaa, niin olette nähneet tämän punan NIIN monessa kuvassa, että välillä on ihan hävettänyt :D

Kyseessä on Smashboxin uusi nestemäinen huulipuna Always on Liquid Lipstick ja siitä sävy Some Nerve.

En oikein tiedä, kummasta tykkään enemmän, sävystä vai koostumuksesta, mutta täydellinen tää on joka tapauksessa! <3 Koostumus on yllättävän kermainen ja ei kuivuessaankaan näytä kuivalta, jos tiedätte, miltä nestemäinen huulipuna voi huulissa pahimmillaan näyttää. Mullahan on tosi kuivat huulet, ja monet pitkäkestoiset huulipunat eivät siksi ole ykkösvalintani. Tämä huulipuna toimii kuitenkin jopa mulla loistavasti, ja mikä parasta (ja erottaa tämän monista aiemmin kokeilemistani punista!), punaa on helppo myös lisätä, eikä se silloinkaan korosta huulten kuivuutta.

Mä olen nykyisin tosi laiska huulipunan laittaja, tai siis sen levittämiseen panostaja, vaikka huulipuna onkin mulle ehdoton meikkituote päivittäin. Rajaan huulet korkeintaan läpinäkyvällä ”vahakynällä”, enkä jaksa säätää siveltimien kanssa. Vaaleammat huulipunat levitän myös aina ilman peiliä :D

Some Nerve tosiaan on asennesävy ja mielestäni aivan TÄYDELLINEN violetti. Sävyjä on 20 ja ne voit tsekata täältä Smashboxin sivuilta. Itse haluaisin seuraavaksi kokeilla ihanaa nudea Stepping Out!

Myös korallitukkapostauksessa mulla oli Some nervea, joka luo mun mielestä aivan upean kontrastin persikkaiselle tukalle <3

Always on Liquid Lipstickit maksavat 24 € ja niitähän saa Kickseistä. Mitäs tykkäätte Some Nervesta? Onko jonkun muunkin tämänhetkinen lempparipuna violetti? <3

Tuote saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Paras huulipuna just nyt

 1. Hei! Vähän erikoisempi sävy, mutta näyttää hienolta sulla. Sinulla on tosi kaunis suu😊 itselläni tuo sävy näyttäisi sydänkohtauksen oireelta😀….

  Tykkää

  1. No on! Onko sun mielestä kaikki nestemäiset (kestävät) huulipunat liian kuivattavia, vai oletko löytänyt jonkun kosteuttavamman? Mulle tämä oli paras kokeilemani, osittain siksi, että tätä pystyy lisäämään ongelmitta :)

   Tykkää

 2. Kuten Neiti Joku sanoi, niin mäkin näyttäisin tolla värillä hapenpuutteesta kärsivältä 😁 Mutta oon ihaillu tota huulipunaa jo Instassa (kuten sun uutta tukkaaki), on kyllä todella hyvännäköinen ja piristävä 😊 Ite tykkään kans violetista, mut en uskalla käyttää 😨 Lähelle epämukavuusaluetta pääsen Make Up Storen Senoritalla ja YSL:n eräällä punalla, en muista nimeä/numeroa 🤣

  Tykkää

  1. Hmm, eiköhän se ollut tämä! Todellakin on super, varsinkin kun tätä pystyy lisätä päivän mittaan toisin kuin monia nestemäisiä punia! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s