Clarins · Joulukalenteri · Kirjat ja lehdet · Lifestyle · Sisustus ja koti

Maanantaijoulukalenteri Rössölle

*********************************** RÖSSÖ ÄLÄ LUE TÄTÄ POSTAUSTA *****************************

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime vuonna siskon kanssa keksimämme maanantaijoulukalenteri saavutti keskuudessamme, siis mun ja siskon :D, niin suuren suosion, ettei ollut epäilystäkään, ettemmekö toteuttaisi samaa tänä vuonna. Idea lähti siis siitä, että halusimme koota toisillemme joulukalenterit, mutta emme halunneeet tehdä 24 luukkua, koska silloin joko yksi luukku olisi ollut tosi pieni ja mahdollisesti kämäinen, tai sitten kalenteri olisi tullut maksamaan maltaita. Ainakin siskolleni, jolla jostain kumman syystä ei ole kaapit täynnä matkakokoista kosmetiikkaa ;) Päädyimme sitten ilahduttamaan toistemme maanantaipäiviä ja tästä syntyi maanantaijoulukalenteri :) Viime vuonna siskolleni tekemääni kalenteriin pääset kurkkaamaan täältä ja siskoni mulle keksimät jutut löytyvät joulukalenteri-tunnisteen alta täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime vuonna joulukuussa oli neljä maanantaita, mutta tänä vuonna vain kolme. Niinpä nostimme luukkuun käytettävän summan 15 eurosta 20 euroon. Mä tosin en ole pysynyt oikein budjetissa, mutta onneksi sovimme, ettei se ole niin tarkkaa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun näin L´Occitanella tällaisia kosmetiikalla täytettyjä joulupalloja tiesin, että sellaisen haluan siskolle. Joulupallon sai kylkiäiseksi yli 25 euron ostoksesta mutta niitä sai ostaa myös erikseen 12 euron hinnalla. Sisällä on Shea-sarjan matkakokoisia tuotteita ja mukana on käsivoide, palasaippua, suihkugeeli ja vartalovoide. Aivan ihana jouluinen juttu ja lahjaidea muutenkin. Joulupalloa oli myös Verbena-tuotteista, mutta ainakin verkkokaupasta näyttää kumpikin setti olevan loppu. Toivon mukaan liikkeistä saisi, jos joku innostui tästä :)

Vartalotuotteiden lisäksi ensimmäisestä luukusta sisko saa Clarinsin Multi-Active Day -päivävoiteen :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteen luukkuun halusin jonkun kirjan lukutoukkana tunnetulle Rössölle. Ongelma oli vain siinä, että hän lukee niin paljon ja seuraa ilmestyviä uutuuksia, että oli suuri riski, että hänellä jo olisi ostamani kirja. Mietin sitten, että eihän ostamani kirjan tarvitse olla romaani ja yhtäkkiä sain ahaa-elämyksen! Muistin, kun Saara Sarvas kertoi YleX:n aamuohjelmassa isälleen ostetusta Sherlock Holmesin kirjasta, joka oli täynnä arvoituksia ja aivopähkinöitä. Vitsi, ihan täydellinen juttu siskolle, joka mm. viihdyttää itseään iltaisin lukemalla ja opettelemalla sivistyssanakirjan sisältöä. Jep, omena on näin kauas mun kosmetiikkapuusta pudonnut :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienellä selvittelyllä löysin kirjan Akateemisesta kirjakaupasta ja myhäilin tyytyväisenä tälle luukulle. Parastahan on, jos keksii jotain kivaa, mutta sellaista, jota sisko ei olisi itse tullut ajatelleeksi. Katsotaan, miten käy. Viime vuonnahan me olimme vahingossa ostaneet toisillemme ihan saman sisällön yhteen luukkuun, nimittäin Huolisyöpön. Kaksoset ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä luukkua joudun ehkä avaamaan hieman. Tämä on valas on siskoni toteemieläin :D Joskus mietimme, että mitä eläimiä olisimme. Yleensä ihmiset sanovat tätä kysyttäessä jotain kauniita ja voimakkaita eläimiä kuten tiikeri, kauris tai muuta sellaista. Sisko sitten sanoi, että ryhävalas. Repesin nauruun ja kysyin perusteluja, niin kuulemma siksi, että olisi siistiä vain seuloa planktonia. Välillä voisi tehdä suureellisen hypyn vedenpinnan päälle, jolloin kaikki ihmiset vain huokailisivat ja olisivat ihan, että ooooh. :´D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joten kyllä, kolmas luukku on nahkainen valas, joka on paperipaino :D Löysin tämän Stockmannilta ja myös mm. hirvi oli mielettömän söpö, mutta kyllä siskolle piti tämä valas ottaa. Voivat sitten seuloa planktonia yhdessä :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisia luukkuja sisko pääsee kohta avaamaan. Vielä tällä viikolla ei saa maanantaijoulukalenteria avata, mutta onneksi pääsen kuitenkin aloittamaan kosmetiikkakalentereillani. Kerron sitten tietenkin kosmetiikkakalenterien sisällön lisäksi, mitä siskon mulle kokoamasta maanantaijoulukalenterista paljastui :)

Ja hei, joulukuun ensimmäisenä päivänä alkaa mun luureissa soimaan Jouluradio. Taattua hyvää mieltä ja joulufiilistä :)

23 vastausta artikkeliin “Maanantaijoulukalenteri Rössölle

 1. Ihan mielettömän kiva idea!! Näin kaksosten äitinä on ihanaa huomata, kuinka teillä toi telepatia (vaimikälie) toimii edellisvuoden kalenterin perusteella ja muutenkin mahtavaa, kun haluatte ilahduttaa toisianne tämmöisellä!! Ja täällä myös alkaa joulumusa soimaan heti joulukuun ekasta lähtien. ?

  Tykkää

  1. Kyllä se vaan niin on, että jonkunlainen tavallista vahvempi yhteys on. Olisipa jännä tietää, millainen se on eri sukupuolta olevilla kaksosilla, vai onko tällä mitään merkitystä? :)

   Onko siellä teillä yhtää jouluista? Varmaan ainakin aivan erilaista kuin täällä Suomessa. Ihanaa joulun odotusta :)

   Tykkää

 2. Täällä viriteltiin Jouluradio soimaan eilen!
  Maanantaikalenteri kuulostaa oikein mukavalta. Olisipa minullakin sisko :/

  Tykkää

 3. Pitääpä kattoa, jos hankkisin omalle isälle tuon kirjan jouluksi. Yks kiperimpiä pulmia kun on aina ”mitä isälle lahjaksi?”. :D

  Tykkää

  1. No hei tiedän tunteen! Isälle on mahdotonta ostaa… Meidän isä haluaa onneksi joka joulu Mitä missä milloin -kirjan, mutta syntymäpäivinä ollaan aina sormi suussa :D

   Tykkää

 4. Vitsi, tosi hyviä aarteita oot keksinyt kalenteriin! :) Tajusinkin muuten tuosta viime vuoden postauksesta, että ihan ehdottomasti pitää hankkia huolisyöppö esikoiselle, joka on kovin taipuvainen murehtimaan. Ehkä olisi apua jos iltaisin laittaisi huolet syöppöön. :)

  Tykkää

  1. Ai niin, ja siis mä olin lapsena partiossa, niin meidän sen ryhmän (miksi sitä nyt kutsutaankaan?) nimi oli Valaat. Kaikilla muilla ryhmillä oli joku pieni ja ketterä eläin nimenä, vaikka Oravat tai sellainen, mutta me oltiin Valaat. Tää on jotenkin jäänyt aavistuksen traumaattisena kokemuksena mun mieleen. :’D Nykyisin mun toteemieläin olisi ehkä apina. Kova touhuamaan, muttei saa juuri mitään aikaan? ;D

   Tykkää

  2. Kuolen nauruun!!!!! VALAAT AHAHAHAHAHHAAA!! Me oltiin eskarissa Panttereita ja se oli tooosi cool :D

   Hmm, mä en edes tiedä, mikä mä olisin?! Varmaan joku kissaeläin, joka makoilee päivät pitkät raukeana puiden varjossa ja sitten illalla tekee lyhyen sähäkän metsästysreissun ja palaa taas päämajaan :D

   Huolisyöppö on kyllä <3

   Tykkää

 5. Aivan ihana idea ja huippulahjoja olet löytänyt! Onni olisi omistaa kaltaisesi sisko. <3
  L'Occitanen joulupalloja oli myynnissä ainakin Oulun Stockmannilla pari viikkoa sitten.

  Tykkää

  1. Totta joo, Stockmanniltakin saa! Ja kiitos. Nyt oli niin kaunis kommentti, että vietin ihan pienen hiljaisen hetken lukien tuota yhtä lausetta :´) Kiitos.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s