Hömppää ja naurua · Joulukalenteri · Kirjat ja lehdet · Korut · Lifestyle

Maanantaijoulukalenteri siskolle

******************** Tämä on se postaus, jota sä Rössö ET saa lukea ********************

Maanantait ja minä ei olla koskaan oikein tultu toimeen. Erään lokakuisen maanantain iltana keksin yhtäkkiä kuningasidean. Mehän voitaisiin siskon kanssa tehdä toisillemme maanantaijoulukalenterit! Ajattelin, että tulisi hieman liian kalliiksi hommata luukut jokaiselle päivälle, ja toisaalta aikakin alkoi olla kortilla, kun olin vähän ajan päästä lähdössä pitkälle matkalle. Laitoin siskolle ehdotuksen asiasta, ja hän oli välittömästi messissä :) Budjetiksi sovittiin 15 euroa per luukku (ja myös, ettei siinä tarvitse välttämättä pysyä hahaaa), ja kumpikin alkoi myhäillen suunnitella omaa kalenteriaan.

Mä päätin, että kalenterin nimeksi tulee Rössön hemmottelumaanantaijoulukalenteri =D Jokaisessa luukussa olisi jotain, jolla voisi hemmotella joko mieltä, ruumista tai aisteja. Tällaiset luukuista sitten tuli:

Luukku I: hemmottelua kropalle
Sisko saa ensimmäisessä luukussa tuoksuvan suihkugeelin ja vartalovoin. Lisäksi sujautin laatikkoon miniversion omasta suosikkiripsivärinpohjustajastani eli Diorista. Idea kärsi vähän, koska sisko tajusi pyytää mua tuomaan lentokentältä itselleen täysikokoisen kappaleen, mutta jätin miniversion laatikkoon siksi, koska hän voi kokeilla tuotteen toimivuutta tästä, ja voin lunastaa täysikokoisen itselleni takaisin jos (muka!) tuote ei toimisi. Viime metreillä laitoin laatikkoon vielä käsivoiteen Yves Rocherin Redberries-joulukokoelmasta :)

Luukku II: hemmottelua mielelle
Olemme molemmat siskon kanssa oikeita lukutoukkia. Tykkäämme ostaa kirjoja omaksi, ja aina välillä jommankumman kännykkään kilahtaa kysymys, että onko sulla tämä-ja-tämä kirja, ja sen jälkeen jompikumpi marssii kirjan yleensä ostamaan, mikäli sitä ei voi toiselta löydy. Äitikortista kävimme vastaavan viestienvaihdon muistaakseni lokakuussa, joten toivotaan, että sisko ei ole ehtinyt tällä välillä ostaa kirjaa itselleen ;)

Luukku III: hemmottelua aisteille
Tarkoituksena oli aluksi ostaa luukkuun meidän molempien lempikahvi Blue Mountainia Caffista. Se on kuitenkin ollut jo keväästä asti loppu, ja joulukahvit eivät ehtineet tulla ennen kalenterin kokoamista. Niinpä keksin, että koska rakastamme kahviloissa ja brunsseilla käymistä, vien siskon vähän aikaa sitten bongaamaani Kahvi Charlottaan brunssille :) Haluan muuten ehdottomasti tehdä paikasta postauksen, se on sympaattisin kahvila, jossa olen pitkään aikaan käynyt!

Luukku IV: hemmottelua silmille
Postasin aiemmin INDIEbandiltä tilaamastani ihanasta rannekorusta. Keksin, että haluan ehdottomasti tilata siskollekin sellaisen. Olemme joskus puhuneet siskon kanssa, että tilanteeseen kuin tilanteeseen käy mietelause Ja niin tämäkin on aikanaan ohi. Halusin tämän tekstin siskon ranteeseen, mutta englanniksi. Korusta tuli omasta mielestäni ihana <3

Hih, tässä vielä osoitus siitä, että kaksosilla tosiaan on jokin outo yhteys. Näin nimittäin Stockmannin lelukuvastossa tällaisen Huolisyöpön, ja keksin, että se olisi täydellinen juttu joulukalenteriin! Ostin itselleni ja siskolle tällaiset, ja laitoin omastani kuvan Instagramiin. Meni hetki, ja sisko kommentoi kuvaa, että ei hitsi, hän oli ostanut mulle tällaisen joulukalenteriin! Vastasin, että niin mäkin hänelle! Molemmat olimme ajatelleet idean olevan niin outo, ettei toinen IKINÄ keksi sitä. Tässä se taas nähtiin =D Kyllä sai nauraa!

Mieltä painavat asiat kirjoitetaan ennen nukkumaan menoa paperilapuille, laitetaan Huolisyöpön suuhun, ja sitten saa nukkua rauhallisin mielin <3

Mä sain tänään oman maanantaijoulukalenterin ja KUOLEN uteliaisuudesta. Tässä kuvassa on The Body Shopin joulukalenteri, jonka saan myös korkata huomenna :) Raportoin täällä blogissa sitten, mitä kaikkea ihanaa olen kalentereista saanut.

Onko teillä joulukalenteri? :)

15 vastausta artikkeliin “Maanantaijoulukalenteri siskolle

  1. Ihan mieletön idea, maanantaijoulukalenteri. Tällainen kalenteri voisi olla hyvä ihan vuoden jokaiselle maanantaille. :p Jään jännittyneenä odottamaan, mitä sun kalenterista kuoriutuu.

    Tykkää

  2. Aivan loistava idea! Toteutan varmasti ensi vuonna. Mulla on kaksi pikkusiskoa, täytyy ehdottaa molemmille :) Oot kyllä keksinyt ihania juttuja siskollesi. Varsinkin tuo huolisyöppö on tosi söpö ja kelpaisi mullekin ;)

    Tykkää

  3. Tää on niin hyvä! Mul on sille meille asuvalle miehelle kans itsevärkätty joulukalenteri. Laulan joka päivä yhden biisin Iron Maidenia… Joo, takuunaurut joka päivä. :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s