CND · Joulukalenteri · L`Occitane · MAC · Sisley

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Eka viikko

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016 -sarjassa tarkastellaan kalenteriviikoittain, mitä kaikkea luukuista on paljastunut. Mulla on tänä vuonna neljä kalenteria: The Body Shop Deluxe* (keskimmäinen kolmen hintaisesta vaihtoehdosta), L´ Occitane*, Petra-Viilankantoluvan kokoama överikalenteri ja maanantaisin vielä Maanantaijoulukalenteri Rössöltä. Kalenterien esittelyt löydät täältä.

Nyt on ensimmäinen kalenteriviikko joulukalenterin avaamista takana, mutta onneksi vasta neljä päivää :D Vielä 20 luukkua jäljellä, huh! Tällä viikolla ei ollutkaan vielä maanantaita joulukuun puolella, mutta kolmesta kalenterista riitti kyllä avattavaa :)

thumb_pc041439_1024

Aloitetaanpa TBS:n kalenterista :) Luukuista paljastui kamaa ihanan laidasta laitaan! Eikä yhtään palasaippuaa ;) Tänä vuonna en olekaan tutustunut TBS:n joulutuotteisiin, joten Spiced Apple -suihkugeeli oli tosi mieleinen, samoin mantelikäsivoide ja Vitamin E -voide ilostuttivat kovasti. Kuorintahanskoja en osaa käyttää, vaikka varmasti tarve olisi hah, mutta nämä löytävät varmasti iloisen omistajan muualta :)

thumb_pc041435_1024

Loksukin aloitti vahvasti: lempparituoksustani Verbenasta tuli käsvoide ja kosteuspyyhe, ja lisäksi sain mantelisarjan (toinen lempparini) ja shea-sarjan vartalovoiteet. No okei, pieni miinus kahdesta vartalovoiteesta per neljä luukkua, mutta kyllähän näillä käyttöä todella näillä keleillä on ja mahtavia ovat reissuun :)

thumb_pc041445_1024

No mitenkäs sitten Petra-Viilankantoluvan kokoama kalenteri. Jokainen luukku oli todella loppuun asti mietitty, mikä ei tietenkään yllättänyt mua yhtään.

Mukana oli Skin Blossomin vaahtoputsari, TBS:n Vitamin C -voide (josta mulle ei ole vielä selvinnyt, onko se voide vai primer?) (luukku 1), MACin huulipuna violetinpinkissä sävyssä Lush Extract (luukku 2 ja jo hyväksi havaittu <3), kynsipaketti CND:ltä, jossa oli minilakkoja, päällyslakka ja sitten sellainen jännä asia kuin Scrub Fresh, jolla putsataan kynnen pinta ennen lakkausta, ja se kuulemma pidentää lakan kestoa. Kiinnostaa!! (luukku 3) Neljännen luukun avatessani lensin melkein selälleni. Sellainen pikkujuttu kuin Sisleyn Express Flower Gel  -naamio. Tota joo. Jätän tän tähän :D

Petra on itse ollut joulukuun alun reissun päällä ja pääsee vasta tänään avaamaan mun kokoamia luukkuja. Jännittää kyllä pirusti, että mitäs hän tykkää! Tai no, pakko on tykätä, kyllä ne munkin luukut on hitsin hyviä, vaikka ei Sisleytä olekaan :´D Tämä DIY-joulukalenterin vaihto alkaa koko ajan tuntua paremmalta ja paremmalta idealta. Kiitos vielä Petralle ehdotuksesta ja ideasta :)

thumb_pc041426_1024

Tässä vielä koko kasa! Miltäpä näytti teidän mielestä, ja mitä kivaa teille on tullut luukuista? :)

*Saatu blogin kautta.

19 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Eka viikko

 1. Mulla on kans tuo Loksun kalenteri ja tykkäsin sitten taas kaikista paitsi tuosta kosteuspyyhkeestä. Se oli vähän pettymys yksinään luukussa. TBS:n kalenteria harkitsin kovasti mutta kun en osannut valita kolmesta niin jäi hankkimatta! :D Ehkä vähän nyt harmittaa, koska todella kiinnostavia tuotteita tullut tähän menenssä. Paitsi kuorintahanskat. :P

  Tykkää

  1. Haha joo, eihän tuo kosteuspyyhe nyt riemunkiljahduksia täälläkään aiheuttanut. Varmaan siksi en pettynyt, kun on nuo muut kalenterit kompensoimassa :)

   Tykkää

 2. Kai Petrakin raportoi omat luukkunsa instaan tai jonnekin, kun ei blogia enää ole?? Mä kuolen ehkä uteliaisuuteen :D :D

  Tykkää

 3. Oooo ihana tuo Petran kokoama ❤️ En kestä.
  Mulla kans nuo Loksun ja Bodyshopin kalenterit, kyllä ovat olleet ja mieleisiä. Paitsi omenantuoksuinen suihkusaippua koska en voi SIETÄÄ omenan hajua :D

  Onneks on vielä 19 luukkua avaamatta (x10 joulukalenteria ja muutama extraluukku ainakin Lookfantasticin ja MURin kalentereissa). Se joka keksi kosmetiikkakalenterit on NERO. harmi ettei tällaisia voi ostaa keskellä vuottakin :P

  Tykkää

  1. Mäkin oon omenan tuoksun suhteen vähän kranttu, mutta tämä vaikuttaisi ainakin ensinuuhkaisulla olevan mieleinen :) Ja hei jes, meillä on samat!

   KIITOS kun sanoit, huomasin, että TBS:ssakin on 25 luukkua!!! <3

   Tykkää

 4. Ihania juttuja oot saanut ja hei, toi Sctub Fresh! En oo ikinä kuullut tollaisesta, teethän siitä tarkempaa esittelyä, kun oot kerennyt tutustumaan? :)

  Mulla on Lookfantasticin joulukalenteri ja voi vitsit mitä ihanuuksia sieltä on tullut <3 Pixin Glow Tonic, Moroccanoilin hiusöljy, This Worksin tyynysuihke, Monun primer kasvoille, Ritualsin vartalovoide ja Inikan poskipuna. HUH! <3

  Tykkää

  1. Joo! Mäkään en ollut kuullut Scrub Freshistä tai vastaavasta aiemmin, kokeilen heti tänään jos/kun jaksan vaihtaa lakat ;)

   LF:n kalenteri ei kyllä petä <3

   Tykkää

 5. Ihania tuotteita tuli luukuista. Mä sain Kicksin kalenterista hiuslenksuja jotka ei miellytä, mutta huomenna uusi päivä :)
  Tuo Sisleyn naamio kuulostaa siltä, että mun iho ehkä vaatii suorastaan tuota. Mistä kannattaa ostaa? En löytänyt Sokoksen/Stokkan verkkokaupoista..

  Tykkää

  1. Jotkut selemerkit eivät ole myynnissä lainkaan suomalaisissa nettikaupoissa, kuten vaikkapa Dior, Guerlain ja ilmeisesti sitten myös Sisley. Stockmannilta ainakin saa ja uskoisin Sokoksella olevan myös :)

   Tykkää

 6. Kivoja luukkuja! Olen tykännyt Essencen kalenterista. Ainoa vähän ylimääräinen juttu tähän mennessä ovat pakettikortit, mutta nekin olivat niin söpöjä, etten pahastunut. Douglasin kalenterista järkytyin syvästi, kun pitkän odotuksen jälkeen ensimmäisestä luukusta paljastui alennuskoodi! Joka ei tietystikään edes käy Suomessa, kun he eivät tänne toimita. Mutta onneksi sen jälkeen joka päivä on tullut näytteitä Lancomen seerumeista, Biothermin voiteista ja Armanin ja YSL:n hajuvesistä. Varmaan näytekoot harmittaisivat joitakuita, mutta itse tykkään näytteistä. En halua säilöä isoja purkkeja. :D Enkä noita kalliimpia tuotteita ikinä osta, joten kiva kokeilla niitä.

  Tykkää

  1. Pakko kysyä, että mistä sait Douglasin kalenterin? Douglasin oma verkkokauppa ei mun käsittääkseni toimita suomeen ja ebayssa oli ihan järjettömät postikulut, joten sinne jäi.
   Kattelin sitä vielä livenä Puolassa, mutta oli niin iso, ettei ois mennyt matkalaukkuun :D

   Tykkää

   1. Pyysin saksalaista ystävää tilaamaan ja lähettämään sen minulle. :D Maksoin toki kulut tilille. Iso se kyllä on. :)

    Tykkää

  2. No auch!! Vai pitäisikö sanoa ach :´D Aika downer tuo käyttökelvoton alekoodi, mutta onneksi loput luukut kuulostivat ihanilta! Mäkin rakastan näytekokoja! Pääsee kokeilemaan useammanlaisen tuotteen , eikä tarvitse ostaa sikaa säkissä, jos jostain sitten haluaakin täysikokoisen :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s