Avautumista · Kenkiä · Lifestyle

Satumainen tuuri

Kävelin reilu vuosi sitten siskon makutuomarina Minna Parikan myymälään. Heti ovelta näin jotain, mikä vei huomioni olennaisesta ja visiitin ajan lähinnä tuijotin omia jalkojani peilistä ja huokailin.

  
Julkaisin tämän kuvan Blow Multicolor -kengistä Instassani, mutta kengät jouduin jättämään liikkeeseen akuutin tilin saldovajeen takia. En kuitenkaan unohtanut näitä kenkiä. Kesän alennusmyynneistä tietty kyttäsin näitä moneen kertaan, mutta ei, näitä ei alennettu. Edelleenkään mulla ei ollut varaa maksaa 300 euroa kengistä. 

Tuli joulu ja uudet alennusmyynnit. Sähköpostiini saapui Minnan uutiskirje, jonka luettuani menin jälleen nettikauppaan tsekkaamaan minnikenkien hinnan. Puoleen hintaan! Ja jäljellä oli sekä kokoa 37 että 38! Lähdin samantien töistä, mutta Kissiksen kanssa menimme ensin nälissämme syömään. Ja sitten vasta liikkeeseen kuulemaan, että sekä 37 että 38 olivat menneet tällä välillä. Pettymys oli niin suuri, että OIKEASTI itkin vähän. Hieman ylimitoitettu reaktio, mutta niin nyt kuitenkin kävi :D.
  

Muistin tässä keväällä taas nämä kengät. Ajattelin, että aina kannattaa yrittää ja laitoin ostoilmoituksen samalle lemppari-Face-kirpputorilleni, josta olen ostanut viime aikoina mm. parit lenkkarit. Eilen huomasin, että mut oli tägätty yhteen kuvaan tuolla kirpulla ja arvaatteko, mitä kävi?! Eräs nainen oli minun ilmoitustani näkemättä laittanut myyntiin Blowt minun koossani. Myynti-ilmoituksen oli nähnyt hyvä haltija, joka jostain syystä muisti, että minä etsin näitä kenkiä. Tämä tyyppi oli ”kaverivarannut” kengät minulle ja siinä vaiheessa kun itse näin ilmoituksen, oli minulle tehdyn varauksen jälkeen jo monen ihmisen jono kenkiin. Voitteko kuvitella, että joku on niin ystävällinen, että tekee täysin tuntemattomalle ihmiselle näin kivasti?! Mä olen vieläkin ihan liikuttunut, että joku voi olla näin kiltti <3 

  
Lopputuloksena mulla on nämä unelmieni kengät uudenveroisina kolmasosalla alkuperäisestä hinnasta. Olen saattanut sanoa näin aiemminkin, mutta NYT voin kaatua tyytyväisenä arkkuuni :’D
Hulluutta, pakkomiellettä vai sinnikkyyttä? :D Milloin sulle on käynyt viimeksi näin hyvä tuuri? :)

16 vastausta artikkeliin “Satumainen tuuri

  1. Oi oi oi!! ♥ Nuo on ihanat!

    Sähköpostiini kilahti juuri mailia, että Parikan nettikaupassa on vuorokauden ajan käynnissä sandaalialet. En edes uskalla klikkailla sinne. :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s