Kenkiä · Lifestyle

Ballerinatytön paras löytö

Uskon, etten ole ainoa, joka laisk…mukavuussyistä valitsee kesäkengikseen korollisten avokkaiden sijaan ballerinat. Mä olen vuosia sitten jo hyväksynyt asian, ettei mulla kannata olla kesäksi kuin yhdet korolliset arkikengät, koska vaikka kuinka haluaisin olla se tyyppi, joka sipsuttaa naisellisesti 10 sentin koroilla , that’s just not me :D Kuitenkin ballerinatkin voivat tuntua epämukavalta jalassa, lähinnä ohuen, tasaisen pohjansa takia.

Mutta ei muuten tunnu enää! Kävin vuodenvaihteessa Tukholman risteilyllä ja toki vietin pitkän tovin laivan tax free -valikoimaa kartoittaen. Kosmetiikan lisäksi löysin muutakin jännää, nimittäin ballerinoihin tarkoitetut pehmustetut sukat! Sukat näyttävät ihan avokassukilta, mutta kantapäiden alla on pehmustetut tyynyt <3 Merkki on Butterfly Twists, jonka päätuote on – yllätys yllätys – ballerinat ja käsittääkseni nimenomaan kokoontaitettavat sellaiset.

Ballerina_socks

 

Googlettelin tässä, mistä näitä sukkia voisi saada lisää ja mihin hintaan, mutta löysin ainoastaan merkin oman verkkokaupan, jossa oli pettymystä aiheuttava out of stock -teksti :( Mun täytyy varmaan lähettää Butterfly Twistsille sähköpostia, että eikö näitä muka enää myydä?! Täytyyhän nyt tällaiselle kuningasidealle olla kysyntää! :D

Oletteko te kuulleet aiemmin pehmustetuista ballerinasukista? Ja jos joku on nähnyt vastaavia sukkia Suomessa myynnissä, otan tiedon kiitollisena vastaan! :)

Tuotekuva: butterflytwists.com

13 vastausta artikkeliin “Ballerinatytön paras löytö

 1. En ole kuullut. Mulla ei ihme kyllä toistaiseksi jalat väsy ballerinoissa ollenkaan, korot sen sijaan. Voin vaan ihmetellä miten vielä 10 vuotta sitten painelin 10cm:n koroilla joka paikkaan oli kesä tai talvi. :D

  Tykkää

  1. Itse käytän nuita Calvin Kleinin avokassukkia ballerinoissa, ettei kengät hankaisi. Parhaat sukat, joita oon käyttänyt siihen tarkoitukseen, mutta ei niissä ole mitään pehmusteita.

   Butterfly Twistsin taitettavia ballerinoja katselin Helsinki-Vantaan lentokentällä. Oiskohan siellä nuita sukkiakin?

   Tykkää

  2. Kiitos vinkistä, muistan nämä CK:t, mikäli en löydä pehmustettuja sukkia :)

   Kiitos myös Mimu, laitan salaisen agenttini koluamaan Helsinki-Vantaan lomareissulle lähtiessään :D

   Tykkää

 2. Onpas hauska idea, noi vois olla hyvät. Mun kenkien hommaaminen on astetta haastavampaa, korot ei käy, mutta ei myöskään aivan tasainen pohja. Lisäksi kärki ei saa olla liian kapea jne. On aika mielenkiintoista yrittää löytää kenkiä, jotka eivät ihan 80 vuotiaille olisi suunnitellut :D

  Tykkää

  1. Ahahahahhahahahhahaha!! :D Ei mullakaan se kaikkein helpoin jalka ole. Mun jalka on tosi kapea, mutta sitten myös lättänä, joten vähän tukea pitäisi olla ja tietty se jalalle sopiva lesti :D

   Tykkää

 3. Lindexistä löytyy vastaavanlaisia pehmustettuja avokassukkia! :-) hintakaan ei päätä huimaa, sillä siellä on usein sukkia jossain kimppatarjouksessa, vink vink.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s