Koiraystäviä · Lifestyle

Koirien synttärit

Mulla on useana vuonna ollut tapana järjestää koirille synttärijuhlat. Tänä vuonna päätin pitää yhteisbileet, koska poikien synttäreillä on vain kolme päivää väliä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlissa on aina samat vakkarivieraat eli tietysti koirien kummitädit kaverini ja kaksi siskoani (mahdollisine miehineen ahhah) ja isäni vaimoineen. Tänä vuonna pojat halusivat vielä kutsua Kissis-tädin, josta on kuluneen vuoden aikana kuoriutunut aikamoinen Benkku-fani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molemmat jätkät saivat toivoa tarjottavia ja Benin toive oli karkkisushit ja Toran mokkapalat. Hyvä, ettei mitään sen vaikeampaa, niin mamma osasi toteuttaa toiveet. Meillä vältti koirien kanssa silmä hetkeksi kun oltiin kahvinkeitossa, niin huomattiin, että eihän porukka tiennyt miten sushia syödään! Mun huolella valitsemat makuyhdistelmät oli purettu osiin ja syötiin karkki kerrallaan. Ei näin! Onneksi lopetin hölmöilyt alkuunsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benkku flippasi normaaliin tyyliinsä ihan täysin kun vieraat tulivat. Se hyppi, pomppi ja sekoili, kunnes muisti, että Reetta-täti jaksaa silittää eniten ja loppuajan Benkku viettikin sitten Reetan sylissä tai päällä :D Benkulla oli Kissis-tädiltä saatu hieno Finlaysonin design-rusettikin kaulassa, vaikka se kyllä oli välillä selkäpuolella ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tora sen sijaan oli juuri palannut kahden päivän mökkireissulta ja oli ihan puhki. En ole koskaan nähnyt sitä näin rauhallisena meillä ollessa vieraita! Mutta hyvä vaan, vieraat luulivat, että se on rauhoittunut ja tottelevainen kaveri. No öö, vaikka sitten niin :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pojiilla oli ihan hullun kivat synttärit ja ainoa harmi oli, että he eivät saaneet avata lahjojaan juhlissa, koska Toralla oli mahatauti, eikä hän saanut syödä herkkuja. Sama tauti tarttui sitten Beniinkin, joten paketit odottavat vielä poikia…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos kivoista juhlista! T: Beni 2 v. ja Tora 1 v.

Kuka muu järjestää lemmikeilleen juhlia??

22 vastausta artikkeliin “Koirien synttärit

 1. Voi liikkis, mitä tyyppejä – en kes-tä! Ja aahhahahaa, nauroin tolle karkkisushille! :D Kävi jo pari päivää sitten ilmi kuka oli possuillut! Näissä juhlissa on jotain sellaista pöyhkeää Marie Antoinette -meininkiä, tykkään ihan sikana! Rapsuja sankareille! :)

  Tykkää

 2. Eiiii mitä söpöjää!! <3 Haluan joskus tavata pojat livenä :) <3 Mitenköhän treffit menis, jos olis vielä Miipulakin mukana? :D Rapsutuksia synttäripojille!

  Tykkää

  1. Hiiih! Tora on kaikkien frendi, tosin sen verran innokas, että toiset koirat ei aina häntä jaksa :D Benkku saattaa vähän pomoilla, mutta ei yleensä pienille koirille niinkään ;)

   Tykkää

   1. Mut mä olinki ekaa kertaa ja otin vaan vaivihkaa mallia! En ollu se eka syyllinen vaan harhaanjohdettu ressukka!

    Tykkää

 3. Oi ihanat synttärit ja onnea sankareille :D

  Meillä on myös järjestetty synttäreitä. Omien kolmen koiran lisäksi on yleensä ollut 5 muuta lemppari koirakaveria omistajineen :D Synttärit on yleensä pidetty kesällä keskimmäisen koirulin syntymäpäivien yhteydessä, jotta koko sakki saa vapaasti riehua pihalla :D

  Tykkää

 4. Näin nuo karkkisushit ja sitten olikin vähän vaikea keskittyä loppupostaukseen. HALUAN! En oo ikinä syöny karkkisushia :(

  Onnea supersöpöille päivänsankareille vielä näin jälkikäteen!

  Tykkää

  1. Ou nou, marssi välittömästi karkkikauppaan ja korjaa puute!! Ne on ihan sikahyviä, kun miettii yhdistelmät tarkkaan, nammm :D

   Kiitos <3

   Tykkää

 5. Voi jee, mäkin haluan! Saattais kyllä tulla perhepiiristä vähän epäileviä katseita :D Mutta koska on muka liikaa syitä pyytää kylään kahvittelemaan? Meidän kissojen synttärit on kans lähekkäin, 2. ja 7. syyskuuta eli ihan hyvin vois!

  Tykkää

  1. Nimenomaan, koskaan ei ole turha vähän juhlia. Arkea elämässä on muutenkin suurimmaksi osaksi, niin kyllä kannattaa ottaa juhlahetkistä ilo irti :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s