Dior · Lumene · MAC · Meikit · Meikkipohjat · MUS · Peitevoiteet · Poskipunat · Primerit · Rajauskynät · Ripset ja ripsarit · Urban Decay

Toisella kierroksella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosmetiikkavalmistajat pukkaavat ulos uusia koostumuksia, sävyjä ja innovaatioita niin tiuhaan tahtiin, että välillä ei edes tiedä, minkä kaikista uutuustuotteista valitsisi ostoskoriinsa, kun niitä on niin paljon. Olen aina ollut kiinnostunut kosmetiikkamaailman uutuuksista ja bloggaamisen myötä kokeilen vielä entistäkin enemmän meikkiuutuuksia. Onkin aika harvinaista, että ihastun johonkin tuotteeseen niin paljon, että sen loppuessa en edes halua kokeilla, löytyisikö joltain muulta merkiltä parempi tuote, vaan ostan saman tuotteen vielä toistamiseen. Aloin yhtenä päivänä miettiä, omistanko lainkaan toisen kierroksen tuotteita, ja eipä niitä kauheasti ollut. Kokonaista kahdeksan kappaletta :) Nämä kaverit ovat siis käyneet kovan seulan läpi ja niitä voisi kutsua luottotuotteikseni, jos ei inhoaisi tuota sanontaa.

Toisen ostokerran harvinaisuus koskee minun kohdallani vain meikkituotteita, ihonhoidossa luotan useammin tuttuun ja hyväksi havaittuun, vaikka toki uutuuksia vilisee silläkin puolella kosmetiikkavarastojani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika jännää, että kahdeksasta tuotteesta kolme on pohjustustuotteita! MACin Prep + Prime huulille, Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion luomille ja Diorin Lash Plumping Serum ripsille. Nämä kaikki pohjustustuotteet saavat itse meikkituotteen käyttäytymään ideaalilla tavalla. Mattainenkin huulipuna levittyy kauniisti, luomivärin sävy syvenee ja kesto triplaantuu ja ripsistä tulee sähäkät ja näyttävät. Ehdottomia helmiä jokainen näistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Make Up Storen Lust on eniten käyttämäni poskipuna. Se tuo värin lisäksi kasvoille kaunista hehkua ja antaa mahdollisuuden skipata korostustuotteen. Lust on myös tosi helppo valinta poskipunaskeptikollekin, koska sillä ei ihan helposti saa övereitä aikaan ja pehmeä koostumus antaa anteeksi laiskemmankin levittäjän siveltimenvedot. Aika lailla täydellinen poskipuna mun mielestä. MUSin Gold Diggeristäkin olen kirjoittanut aiemminkin, se on vaan niin hyvä! Kynä liukuu luomilla kuin unelma ja sävy on tosi kaunis. Laitan tätä aina, kun pää lyö tyhjää, mutta haluan jotain pientä extraa silmämeikkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin Cream Colour Base sävyssä Shell on voidemainen highlighteri, jonka jättävä kuulto on ihan uskomattoman kaunis. Taputtelen Shelliä sormin kasvoille viimeiseksi, kun muu kasvomeikki on valmis. Yllä olevassa kuvassa Shelliä on paksulti, mutta kun tuotteen taputtelee kasvoille ohuesti, lopputulos on mielestäni luonnollisempi kuin puuterimaisilla korostustuotteilla. Helppo myös ottaa mukaan ja lisätä vähän hehkua on the road :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACin Pro Longwear Concealerille olen omistanut oman postauksensa täällä ja Lumenen ässähyvälle CC-voiteelle täällä. Molemmat pysyvät suosikkeinani aina vaan :)

Ostatteko te aina uutuuksia vai löytyykö meikkipussista paljon toisen kierroksen porukkaa?

17 vastausta artikkeliin “Toisella kierroksella

 1. Jos meikkituotteista puhutaan, niin harvassa ovat tosiaan ne tuotteet, joita ostaisi aina uudelleen. Mutta omassa meikkipussissa paikkansa on lunastanut esimerkiksi juuri tuo Diorin Lash plumpking serum; sen parempaa ripsivärin pohjustajaa ei ole ja huomaan heti jo vaihtamisen johonkin muuhun ihan pelkästään ripsien kunnossa :) Sensain irtopuuteria on tyhjenemässä vasta ensimmäinen rasia, mutta luulen, että siitä tulee toinen meikkipussini vakiasukki :) Ja ehkäpä kolmantena myös Sensain nestemäinen lineri, johon täytyisi itseasiassa täyttöpatruuna ostaa (sen vaihdon myötä varmaan näen, jääkö tuo lineri vakituotteeksi).. Eli aika vähissä täälläkin ne ikisuosikit, sen verran kokeilunhaluinen meikkailija taidan olla :)

  Tykkää

  1. Kuulostaa tutulta. Kyllä tuotteen pitää olla jotain ihan spesiaalia, että unohtaa kokeilunhalunsa ja ostaa vanhan tutun tuotteen! :) Noita Sensain tuotteita moni kehuu, mutta mä en ole vielä kokeillut kumpaakaan :D

   Tykkää

 2. Meikkituotteita mullakin on toisen kierroksen tuotteita vain muutamia. Yhtäkään luomiväriä tai poskipunaa en ole viime vuosien aikana saanut kulutettua loppuun ja huulipunia ja -kiiltojakin loppuu niin harvakseltaan, että usein niiden loppuessa niihin on ehtinyt jo kyllästyä. Sen sijaan äkkiseltään muistelen, että toisen kierroksen tuotteita on tällä hetkellä käytössä tuo samainen UDPP ja Lumenen ruskea kulmakarvageeli. Jos myös kynsituotteet lasketaan niin Trindin Nail Repair. Muita ei äkkiseltään tule mieleen :-D Hius- ja ihonhoitotuotteissa sitten löytyy jonkin verran enemmän.

  Tykkää

  1. Sama juttu, hiustuotteissa ja ihonhoidossa toisen kierroksen väkeä löytyy enemmän, mutta ei nyt mitään tappomääriä sielläkään. Pitääkin itse asiassa tehdä sama ratsia niillekin! :)

   Tykkää

 3. Onpa kiva postausidea.
  Mä ostan harvoin samoja ihon- tai hiustenhoitotuotteitakaan.. Cliniquen Mild Clarifying Lotionia on nyt kolmas pullo menossa. Dermosilin Karbamidi jalkavoide on toinen suosikki. Meikeistä Narsin luomivärinpohjustaja ja Rimmelin mattameikkivoide.

  Tykkää

  1. Hmm, mäkin aloin nyt ihan miettiä, että onko niitä suosikkeja sittenkään niin paljon. Täytyy varmaan tehdä postaukset ihon- ja hiustenhoidostakin! Kiva jos tykkäsit :)

   Tykkää

 4. Kiva postaus! Mulla on yllättävänkin paljon toisen kierroksen porukkaa, jopa ihonhoidossakin, vaikka ei uskoisi. :D Kynsilakkojakin löytyy monta, joista on toinen pullo menossa.

  Tykkää

  1. Kiva kuulla :) Mun pitää kyllä tehdä ihan ratsia tuonne kylppäriin ja tsekata tilanne, alkoi kiinnostaa, että montakos vanhaa tuttua siellä on :)

   Tykkää

 5. Moi! Kiitos Gold Digger -suosituksesta! Menin heti ostamaan ja IHANA! Lust ei mulla näyttänyt miltään ja jouduin vielä kaupassa tarkistamaan, oliko juuri se suosituksesi. Mutta löysin Touch of Peach -poskipunan, joka on oikein kaunis. Gold Diggerin ostin kaksi viikkoa sitten, enkä ole sen jälkeen kertaakaan käyttänyt mitään muuta. Täysi hurahdus!

  Tykkää

  1. Jeeeeeee! Ihan mahtavaa, että tykkäät Gold Diggeristä! Se nyt vaan on <3 Mutta oon kyllä yllättynyt, ettet tykännyt Lustista, sehän on ihanin poskipuna ever :D Pakko vielä varmistaa, että ethän sekoittanut Lushiin, MUSilla on senkin niminen poskipuna? ;)

   Tykkää

  1. Hmm, ei kyllä vaaleita/epäpigmenttisiä pitäisi kummankaan, Lustin tai Lushin, olla?! Olisko ollut vain huono testeri, jonka pinta oli parkkiintunut niin, ettei väriä lähtenyt irti? Olen joskus nähnyt sellaisia ja ne antaa ihan väärän kuvan tuotteesta. Jos käyt katsomassa uudestaan, niin kerro ihmeessä lopullinen tuomiosi! :D

   Tässä vielä linkki yhteen vanhaan postaukseeni, jossa Lustia on verrattu Benefitin Coralistaan:

   http://misspiggyspearls.purkkimafia.fi/2014/06/kuulaat-kesaposket-coralistalla/ :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s