Lush · Tuoksut · Vartalotuotteet

Mä haluan aina tuoksua tältä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saanko esitellä, kiistatta paras suihkussa käytettävä vartalovoide, jota olen kokeillut! Kirjoitin blogiin vertailua muutamasta tuotteesta täällä ja vaikka tuolloinkin mukana oli yksi Lushin tuote, tämä Ro`s Argan hakkaa kaikki aiemmin kokeilemani vastaavat tuotteet sata nolla. Jos et ole aiemmin kuullut vartalon hoitoaineista, niin homma menee niin, että ensin suihkussa pestään kroppa normaalisti suihkugeelillä tms, jonka jälkeen iholle levitetään hoitoaine, joka huuhdellaan pois. Tämän jälkeen pitää vain muistaa, ettei hiero itseään pyyhkeellä, ettei voide siirry pyyhkeeseen ihoa kosteuttamasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ro`s Argan on ehdottomasti kosteuttavin kokeilemani vartalonhoitoaine. Pystyn sen kanssa helposti skippaamaan normaalin rasvauksen kokonaan, iho on täysin pehmeä ja kosteutettu ja ah, miten vähällä vaivalla :) Käytän tätä ehkä noin joka toisessa suihkussa, mutta toki jos iho on kovin kuiva, ei tällainen käyttö varmasti riitä. Kuivaihoiset kertokoot enemmän! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä tekee tästä kosteutustehonsa lisäksi lempparivartalotuotteeni? No se tuoksu. Mä en tiedä mitkä kaikki taivaankappaleet tässä ovat olleet oikeassa asennossa, mutta siis RAKASTAN tätä tuoksua. Samasta syystä rakastan Parisian Rhapsody -stickiäni, koska tuoksu on lähes sama kuin Ro`s Arganissa. Olen jo käyttänyt tuoksustickiä lähes puolet, niin ahkerassa käytössä se on. Jos yrittäisin kuvailla, miksi tämä pehmeä ruusuinen vaniljatuoksu on niin ihana, syy on varmaankin se, että se ei tuoksu hajuvedeltä. Vaan omalta iholta, mutta paremmalta. Tuoksu jotenkin sulautuu ihoon, eikä tunnu, että ihon päälle olisi suihkittu jotain keinotekoista sinne ei-kuuluvaa. Ymmärsiköhän kukaan, mitä yritän tässä selittää :D Kokeilkaa, niin tiedätte. Tosin tiedän jo kaksi bloggaajaa, jotka eivät tykkää tästä tuoksusta ja kyllä kovasti ihmettelen asiaa. Mutta ei haittaa, sainpa heiltä lisää Ro`s Argania ;)

Kuka muu on ihastunut Ro`s Arganiin? Tai heräsikö kiinnostus? :)

17 vastausta artikkeliin “Mä haluan aina tuoksua tältä!

  1. Sehän tässä just hauskaa onkin, että se ei kuulosta munkaan lemppariyhdistelmältä, siis ollenkaan! Silti tässä on asiat jotenkin niin oikein :) Kerro mitä pidit jos kohtaatte!

   Tykkää

 1. Oo, toi kuulostaa niiin herkulliselta. Harmi kun Lush lähti Lahdesta. Tosin mä aina pelkäsin migreeniä kun kuljinkin sen ohitse : D

  Tykkää

 2. Hihii, hyvä että Ro löysi hyvän kodin sun luota! :) Teoriassa ton tuoksun pitäis olla just mua, mutta siellä on takana joku kitkerä nuotti josta en tykkää. Joka tietysti vielä ylikorostuu mun iholla :( Sen kertakokeilun perusteella tää oli kyllä oikein hyvä suihkuvartalovoide, ja voisin kyllä ostaa uudelleen mutta eri tuoksuisena.

  Tykkää

  1. Hassua, kun musta tää on niiiiin pehmeä, ihan niin kuin joku pehmeä viltti päällä <3 Mutta tuoksut on kyllä niin makuasioita, toiset tykkää ja toiset ei!

   Ja kyllä, täällä on todella rakastava koti ;)

   Tykkää

 3. Oon kuolannut tätä jo pidempään! Pitää käydä nuuhkimassa, koska periaatteessa en tykkää ruusun tuoksusta, mutta toisaalta ostin hetki sitten huumaavan ihanan ruusuhajuveden. Jääkö tästä iholle tahmea tuntu? Siitä Niveasta jäi, jonka takia negailen kaikkia suihkurasvoja. :D

  Tykkää

 4. Mä taas harmittelen (hinnan lisäksi) tuossa tuotteessa juurikin sitä tuoksua. Ruusu ei vaan ole mun lemppari. Olen tässä vuosien saatossa oppinut sietämään sitä, mutta jos saan valita niin ei kiitos. Muuten tuo on kyllä ihan huippu!

  Tykkää

  1. Mäkin olen ihan hämmentynyt, miten olen voinut rakastua ruusun tuoksuun! Vielä pari vuotta sitten en tykännyt siitä yhtään, sitten tuli sietämisvaihe ja nyt ihastus :) Tosin ei kaikkea ruusua kohtaan, tuoksun pitää olla just eikä melkein, että tykkään!

   Tykkää

   1. Mun täytyy kyllä nyt vähän vetää sanojani takaisin.. Parin viime suihkun aikana olen oikeesti alkanut tykätä tästä tuoksusta! Mut on käännytetty :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s