Koiraystäviä · Lifestyle

Koirien ensimmäinen mökkireissu

Tämän näköisiä innokkaita ja virkeitä kavereita menin herättelemään kahdeksan aikaan tässä eräänä aamuna pari viikkoa sitten. Tora on pitänyt mammaansa hereillä ERITTÄIN monena yönä, mutta heti meille tulostaan lähtien se on nukkunut poikkeuksetta aamulla pitkään. Oikein hyvä, opitaan talon tavoille heti vauvasta lähtien ;) Syy tähän poikkeukselliseen herätysaikaan oli se, että me lähdettiin jätkien kanssa mökille.

Käynti oli kummallekin ensimmäinen meidän mökillä. Beni on kyllä ollut muutamia kertoja järven rannalla ja uinutkin (kummallakin kerralla hypättyään Rikin perään haha), mutta Toralle kerta veden äärellä oli ensimmäinen. Siinä missä Riki juoksi aina täysiä suoraan autosta järveen, Tora lähinnä ihmetteli uutta jännää paikkaa. Beni sen sijaan juoksi ympäri nurmikkoa ja mökkiä bulldoggimainen hullunkiilto silmissä :D Veteen pojat menivät vasta hetken päästä.

Beni tykkäsi kahlailla ja tutkia vettä, Tora pysytteli sen sijaan aika lailla rannassa. En tehnyt mitään rohkaistakseni (enkä varsinkaan pakottaakseni) sitä veteen, se oli kuitenkin vasta 10 viikkoa vanha, ja aikaa on. Kaikki tuntemani amstaffit ovat uimahulluja, joten eiköhän Torakin vielä uimaan halua :)

Siinä missä Tora veteli paritkin pitkät päivätorkut, Beni ei malttanut levätä HETKEÄKÄÄN (tyypillistä bulldoggia tämäkin ;) koko päivänä. Sitä ei myöskään jännittänyt yhtään lähteä paikkoihin, joihin se ei meitä ihmisiä nähnyt, vaan huiteli milloin missäkin. Joskus metsästä näkyivät vain sen pystyt korvat =D Benin piti tietenkin osallistua myös sulkapallon ja koriksen pelaamiseen.

Söin muuten kesän ensimmäisen kerran grilliruokaa! Ja isän loimuttamaa kohta. Mikään ei kyllä ole yhtä hyvää kuin se <3

Äiti on vähän väsynyt.

Yleensä mökkireissut ovat mulle todellisia stressinpoistohetkiä ja oikein tunnen, kuinka pulssi hidastuu ja verenpaine laskee. Tällä kertaa mukana oli kuitenkin kaksi hölmöläistä, joiden kaitsemisessa oli täysi työ, varsinkin kun kummankaan uimataidosta ei ollut varmuutta. Takana oli myös (jälleen) huonosti nukuttu yö. Tora ei nimittäin vielä tuossa vaiheessa ollut oikein sisäistänyt, että öisin kuuluu nukkua. Ihme tyyppi.

Benistä oli kivaa, että kerrankin oli isoja keppejä =D Niitä se sitten kävi halkokopasta hakemassa ja levitteli ympäri nurmikkoa.

Oltiin perillä mökillä noin kahdeksan tuntia ja kyllä oli väsyneitä koiria paluumatkalla. Vaikka olin itsekin aika väsynyt, oli tosi kiva seurata, miten kummallakin koiralla oli hauskaa ja ne nauttivat vapaana olemisesta ja riehumisesta :) Täytyy ehdottomasti mennä mökille vielä ainakin kerran tänä kesänä! Haluan nähdä, josko Tora haluaisi jo uimaan :)

Ajastan tämän postauksen nyt maanantai-illan sijaan tiistaiaamuksi, jolloin on mun ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Vähän haikea on mieli, taasko se loma on ohi? :( Onko siellä muitakin töihin palanneita? Jos teillä on hyviä vinkkejä, miten paluutuskaa saa loivennettua, kertokaa jooko?

10 vastausta artikkeliin “Koirien ensimmäinen mökkireissu

 1. Voi eikä, miten söpöjä! :D Meidän koira ei ole yhtään uimisen perään. Vesisateellakin se jää kyhjöttämään terassille ja katsoo ”ihan oikeesti, en mene” – ilmeellä :D

  Tykkää

  1. Hih, kiitti :) Edesmennyt Riki oli taas ihan uimahullu, mutta vihasi vesisadetta :D Ilmeisesti vesipisarat tuntuivat ikävältä selässä, tai who knows ;)

   Tykkää

 2. Ihania! Eiköhän se Torakin siitä uimaan innostu kunhan vähän vielä kasvaa.Meidän russelirouva rakastaa uimista, bokserijolppi ei vieläkään (14 kk) ole suostunut uimaan, kahlailee kyllä hyvin mielellään ja roiskuttaa vettä iloisesti. Täytyisi varmaan opettaa se uimaan, ei siitä taida muuten uimaria tulla. Pakottaa en tietenkään aio.Meilläkin on maalla toinen koti, missä osa koirista voi olla vapaana. Meidän russelirouvaa ei valitettavasti voi pitää vapaana koska se ottaa heti välittömästi hatkat kylille, mutta bokserikoltiainen pysyy nätisti omilla pihoilla ja nauttii silminnähden vapaana olosta. Sillä on kanssa tapana nyhtää halkoja puuliiteristä jos ei muuta kivaa keksi. ;-)Juu, töihin olen palannut minäkin, ihan kauheat työvuorot koko elokuulle tulossa, hyi olkoon! Enkä minäkään ole keksinyt mikä töihinpaluuta helpottaisi. Nämä helteet ei kyllä yhtään auta asiassa…

  Tykkää

  1. Hih, teidän bokseripoika ja Benihän ovat ihan saman ikäisiä, niin muistelinkin :) Benillä on kyllä tosiaan huono tapa lähteä vähän omille teille. Ei se kovin kauas mene, mutta toisaalta ei voi luottaa siihen, että EI lähtisi minnekään :PMä keksin, miten töihin paluu helpottui! Ostin nimittäin just lennot Thaimaahan :) Tavallaan on aika kamalaa, että elää ikään kuin lomasta lomaan ja sen voimalla. Mutta toisaalta, kai kaikki keinot on sallittu… ;)

   Tykkää

 3. Benillä tuntuu riittävän koiraenergiaa!! :) Ja Tora-pikkuinen on niin suloinen. Molemmat varmasti nauttivat mökkeilystä ja kaiketi mammakin ;)

  Tykkää

  1. No hei KYLLÄ ;) Beni on kyllä ihan uskomaton jamppa, saa päivittäin nauraa vedet silmissä sen edesottamuksille :D Haha, sanotaan näin diplomaattisesti, että mamma nautti, koska koirat nautti ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s