Goldwell · Hiukset · Hiusten hoito

Kärtsänneiden kutrien pelastuspartio

Hiujuttuja on ollut viime aikoina blogissa aika paljon, mutta haluan silti kirjoittaa Goldwellin Sun Reflects -tuotteista. Näillä helteillä postaus on ainakin ajankohtainen, vaikka itse palailen jo loman vietosta sorvin ääreen (jossa on ilmastointi, terkuin positiivari) ;)

Sarjaan kuuluu neljä tuotetta, joista kerron nyt shampoosta, tehohoidosta ja hiuksiin jätettävästä hoitovoiteesta. Aurinkosuojasuihkeesta kirjoittelin jo täällä.

After-Sun Shampoo on tarkoitettu poistamaan hiuksista kloori- ja suolajäämät, joita niihin on kertynyt uidessa. Itse pulikoin yleensä mummotyylillä turbaani tai huivi päässä, mutta aina ainakin niskahiukset nappaavat uidessa vettä. Shampoo tuntui todella hyvin puhdistavalta, mutta ei silti takuttanut hiuksia juuri ollenkaan. Jo yhden pesun jälkeen katsoin hiuksiani peilistä hieman epäuskoisena, niiden väri näytti nimittäin selkeästi puhdistuneelta ja kirkkaammalta. Tätä ei mitenkään erikseen luvata tuotteen kohdalla, mutta itse huomasin eron ihan selvästi. Varsinkin blodeille uimareille ihan ehdoton juttu, etteivät hiukset kellastu tai ala vihertää kloorin takia. Ja etelän lomilla kyllä itsekin sukeltelen, kun tarvitsen pitempään kestävää vilvoitusta. Tämä 100 ml:n matkakoko lähteekin ehdottomasti mukaani jos/kun (!) saan nyt ensi talveksi pienen pyrähdyksen Thaimaahan varattua ;)

After-Sun 60 Sec Treatment ihastutti lähes yhtä paljon kuin ohuille hiuksille tarkoitettu kaverinsa :) Tehohoidon luvataan elvyttävän hiuksia ja suojaavan niitä katkeilulta. Tuote on koostumukseltaan huomattavasti paksumpaa kuin Ultra Volume -naamio ja selkeästi hoitavamman tuntuista. Hiukset jäävät todella siloisiksi, pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Tämän kanssa minäkin voin huoletta käyttää esimerkiksi Ultra Volume Boost Sprayta ilman karvaefektiä :) Naamiossa on sama ihana mangon tuoksu kuin shampoossakin, tosi kesäinen.

Olen aiemmin maininnut, kuinka käristin viime Thaimaan reissullani hiukseni rapsakoiksi kuin katkeilevat puun oksat :( Suojasin ne uv-säteilyltä kyllä, mutta en tajunnut hoitaa niitä pesun yhteydessä extrahellästi. En myöskään tiennyt, että jo pelkkä kuumuus kuluttaa ja kuivattaa hiusta tosi paljon, vaikkei niihin edes menisi meri- tai kloorivettä. Vahingosta viisastuneena en enää koskaan lähde rantalomalle ilman tätä tai vastaavaa hoitavaa naamiota ja suosittelen samaa muille!

After-Sun Fluid on hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka kosteuttaa välittömästi kuivunutta hiusta. Huomasin käytössä, että varsinkin hentohiuksisten kannattaa olla annostelun suhteen tarkkana, muuten lopputulos saattaa olla klähmäinen. Onneksi en luovuttanut ensimmäisen epäonnisen käyttökerran jälkeen, koska levittämällä pienen määrän ja VAIN latvoihin, hiukset eivät jääneet yhtään limaisiksi tai likaisen näköisiksi. Luulen, että parhaimmillaan tämä voide on pidemmässä hiuksessa, mutta näillä helteillä tai etelän lomalla tulee kyllä tarpeeseen lyhyemmässäkin tukassa.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin Sun Reflects -tuotteista tosi paljon. Varsinkin naamio on ihan nannaa kuontalolle! :)

Käytättekö te erillisiä hiustuotteita kesäisin tai aurinkolomilla? Oletteko kärsineet samasta rapsakasta ja katkeilevasta pehkosta kuin minä viime talvena (kampaajani sanoi, että monet oppivat asian vasta kantapään kautta, mutta en tiedä, yrittikö hän vain lohduttaa ;) ?

Shampoo on saatu blogitapahtuman goodie bagista, tehohoidon ja hoitovoiteen olen ostanut itse.

10 vastausta artikkeliin “Kärtsänneiden kutrien pelastuspartio

 1. Nää oli ihan jees. En osaa oikein sanoa sen enempää, sillä en palvo aurinkoa tai juurikaan edes ui missään. Mutta tuoksu on kyllä kiva! :)

  Tykkää

  1. Niin on, tuoksu on kiva! Musta tuntuu, että hiukset saavat aurinkoa tosi paljon jo pelkillä koirien ulkoilulenkeillä. Ja jos en tietäisi paremmin, luulisin, että aurinko paistaa täällä kotonakin 247, niin kuuma on :P

   Tykkää

 2. Mä käytän kesäisin yleensä aina erillisiä hiustenhoitotuotteita, vaikken aurinkoa otakaan. Tänä kesänä se on valitettavasti vain unohtunut, vaikkei vaadi muuta kuin pikaisen käynnin kaapille. :(Viime kesänä sain hiukseni kerran niin rapsakkaan hamppumaiseen kuntoon, että kauhistuin todella. Onneksi sain ne sitten helposti kuntoonkin. Nyt mulla on todella kuivat latvat, mutta muuten ihan ok-kunnossa.

  Tykkää

  1. Kiitos, en siis ole ainoa kantapään kautta oppinut ;) Muakin ihan kylmää, kun ajattelen sitä rapean kuivaa pehkoa, jonka sain aikaiseksi viime Thaimaan lomalla. Seuraavalla reissulla teen kyllä kaikkeni, että se ei toistuisi! Kuivat latvat onnistuu onneksi siloittamaan aika hyvin vaikka hiusöljyllä :)

   Tykkää

 3. Juurikin tällä hetkellä mun tukka on kuin kasa olkea. Ei toivoakaan että voisin pitää sitä auki tai ponnarilla, ku se näyttää niin hirveeltä. :/ Tukan pelastusoperaatio on meneillään. Toi naamio kuulostaa hyvältä :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s