Lumene · Luomivärit · MAC · Päivän meikki · Zuii

Keltainen efortti

Petra yllytti eilisessä postauksessaan läiskäisemään blogiin jotain keltaista. Mä sain välittömästi ahaa-elämyksen, että mullahan on kaapissa Zuiin Sunflower-luomiväri, joka on jäänyt luvattoman vähälle käytölle. Innostuin sitten tällä keltainen-tekosyyllä tekemään meikin sillä :)

TänäänKIN aikaa meikin tekemiseen oli vartti, joten suuremmat kikkailut sai unohtaa. Heitin kuitenkin nopeat varjostukset luomivakoon MAC Cranberrylla, kirkastin kulmaluun MAC Blanc Typella ja tein rajauksen Lumenen Blueberry Intense Liner Waterproof Khaki Crystalilla. Sain kaksi näitä uutuuslinereita Tampereen tapahtuman goodie bagista (mustan ja harmaan) ja tämän khakin kaverilta. Tykkään näistä ihan älyttömästi, näillä onnistuu jopa rajaustumpelo, such as myself! Pysyy kuin tauti, mutta peseytyy hyvin meikinpoistoaineella.

Keltainen silmämeikissä ei tietenkään riittänyt, vaan sitä piti laittaa myös pannan ja puseron muodossa :)

En muuten tiedä, miten olen näin tympeän näköinen näissä kuvissa :D Ehkä siksi, että näitä ottaessani tajusin olevani jo rumasti myöhässä. Perussettiä.

Mitäs pidätte keltaisesta meikissä? Mä innostuin ja aion tehdä samantyyppisen virityksen vähän paremmalla ajalla :)

20 vastausta artikkeliin “Keltainen efortti

 1. Ihana! Ihan tosi ihana! Aurinko-Salla. Miten voikin keltsi näyttää noin hyvältä, innostun koko ajan enemmän nyt tästä keltaisuushommelista. :) Peeäs. Mietin jo tovin, että missä se norsuasia tässä postauksessa piilee… Keltainen elefantti. :DD

  Tykkää

 2. Ihana meikki! Jotenkin niin kevät! Ja sopii sun silmien väriin ihan tosi hyvin! Mikä on tuo huulipuna mikä taas aiheuttaa mussa sellaisen ”pakko saada”-fiiliksen? Arvaan et joku niistä sun luotto MACeista? :D

  Tykkää

  1. :D En edes tajunnut mainita MAC Creme Cupia, koska käytän sitä niin hävettävän usein (ihan kun en muita punia omistaisi hahaa). Eli kyllä, kyseessä on mun all time favourite huulipuna <3Kiitos! Huomasin itsekin, että silmien vihreys korostuu tällaisen meikin kanssa :)

   Tykkää

 3. Kiva keltainen fiilis! Panta ja kaikki. Sinulle voisi sopia kampaus, jossa kääntelisit sivuhiukset (siis kaikki muut paitsi otsatukan) tuosta vielä pannan sisälle. Tällaisen hoksasin itse, kun kampaaja sitä ehdotti, piti pistää vinkki jakoon.

  Tykkää

 4. Aikas ihanan pirtsakka look! Pitääpä yrittää muistaa minunkin tehdä keltainen meikki, vaikka ensi yöksi töihin. Keltaisia luomivärejäkin pitäisi kyllä löytyä, ainakin Sleekin paleteissa pitäisi olla jokunen….Arh, Creme Cup! Se kummittelee mulle, ihan selkeesti! Joudunkohan vielä joku päivä sen oikeasti hankkimkaan…. :-)

  Tykkää

 5. Keltainen sopii sulle tosi hyvin hei! Ei sovi kaikille, mut tässä näyttää raikkaalta :) Mun keltainen postaus on vielä tekemättä, mutta tulossa on..

  Tykkää

  1. Kiitos Satu! Mäkin itse asiassa yllätyin, että se sopi näinkin hyvin :) Taitaa olla aika tarkkaa sen sävyn kanssa, mulle osui vahingossa oikeanlainen ;)Kivaa, odotan innolla keltsiäsi :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s