Huulipunat · MAC · Meikit · Mun lempparit

Top 6 persikka-korallit huulipunat

 

Sisältää mainoslinkkejä (merkitty tähdellä).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin. Persikat ja korallit on nykyisin mun huulilla (ja kynsillä jajaja luomilla) niin usein, että ajattelin tehdä tällaisen pienen koosteen mun mielestä parhaista sävyistä! Kuinka ollakaan, kaikki on *MACiä. Ei ollut tosiaan mikään tietoinen päätös tai rajaus, mutta kertonee siitä, miten hyvinä MACin punia pidän. Aina kun etsin jotain uuden sävyistä punaa ja kysyn neuvoa tai googletan, paras vaihtoehto löytyy lähes poikkeuksetta MACiltä. Sävyjä on oikeasti aivan järjetön määrä, niistä jos ei sopivaa löydä, niin sitten sitä ei ole olemassa! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden punien joukossa on neljänlaista koostumusta: Satin, Cremesheen, Amplified ja Matte. Suosikkejani ovat kosteuttava ja helppokäyttöisen pehmeä Cremesheen sekä sen vielä kermaisempi ja pigmenttisempi kaveri Amplified. Satin on mielestäni koostumuksena melkein kuin Amplified, ei ehkä ihan yhtä kermainen. Matte on tietystikin mattakoostumus.

Näissä yhteiskuvissa on siksi vain viisi punaa, koska enhän mä nyt Sweet & Sourin oston jälkeen voinut olla ottamatta sitä mukaan, vaikka yhteiskuva olikin jo otettu :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalta oikealle Riot House (Matte) / Pure Zen (Cremesheen) / Koi Coral (Cremesheen) / Sushi Kiss (Satin) / Vegas Volt (Amplified).

Sweet & Sourin swatchin näkee täältä.

Riot House on porukan ainoa limited edition, pahoittelut siitä, mutta sen sävy on sen verran uniikki, että halusin tyypin mukaan tähän parhaiden joukkoon. Uusi Sweet & Sour on niin lähellä Riot Housea (Sweet & Sour on hieman punaisempi) sävyltään, että tsekkaa se ensin jos Riot Housesta tykkäät. Googlen kuvahaulla saa myös ihmeitä aikaan hakusanoilla ”light peach lipstick” ;)

Peach_Lips

Pure Zen ja Koi Coral ovat myös melko lähellä toisiaan, mutta Koi Coral on kuitenkin tunnistettavasti syvempi, punaisempi ja siinä on hieman glitteriä. Sweet & Sour on jotain niin täydellistä, että voisin kuolla. Oikeasti, NIIN magee sävy! :D

Peach_Lips2

Riot House on todella vaalea ja todella keltainen sävy. Varsinainen asennesävy minusta :) *Sushi Kiss on porukan oranssein kun taas *Vegas Volt on niin punainen, että en ole ihan varma, onko se enää koralli :D Vegas Volt sopii omasta mielestäni minulle näistä huonoiten. Se on kuitenkin niin hieno sävy, että halusin sen tähän vertailuun mukaan. Kivointa Vegas Voltissa on se, että värittämällä huulet kauttaaltaan kirkkaan pinkillä rajauskynällä siitä saa tosi hienon ja itselleni paremmin sopivan sävyn. Oranssia vivahdetta taas voi helposti korostaa oranssilla kynällä tai kiillolla.

Mikä on hienoin sävy teidän mielestänne tai omistatteko jonkin näistä? :)

8 vastausta artikkeliin “Top 6 persikka-korallit huulipunat

 1. Ah, ihania kaikki! Multa löytyy sellainen MAC-ihanuus kuin Make Me Gorgeous. Ainakin omilla huulillani sekin menee vielä tähän korallikastiin ja on kyllä ihan superihana! <3

  Tykkää

 2. Kaunein sävy sulla on mun mielestä Koi Coral ☺ En yhä vieläkään omista yhtään Macin tuotetta, mutta voisin kuvitella ostavani ollako vai eikö olla- korallisävyn Vegas Volt. Oon tumma,sinisilmäinen ja kalpeakasvoinen joten se ei näyttäis luultavasti ainakaan valjuhkolta naamassa ?

  Tykkää

  1. Vau ihana, tuo kuvauksesi itsestäsi on kaikki päinvastaista kuin mulla :´D Vitsi sulla varmaan näyttää punaiset huulipunat hyvältä!! <3

   Tykkää

  1. Mä en tiedä, miksi vierastan tuota Vegas Voltia! Tai siis vierastaminen on liian vahvasti sanottu, kun olenhan mä sitä jonkin verran käyttänyt, mutta jotenkin se ei vaan sovi mulle kauhean hyvin :D Ehkä se on jotenkin jo niin punainen, ja olen aiemminkin huomannut, että punaisessa mulla pitää olla neutraali tai viileä sävy, oranssihtava ei vaan sovi. Tosin tämäkin vaihtelee mulla hiusten sävyn mukaan, eli ei näissä mitään ehdotonta totuutta ole :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s