Benefit · Caudalie · Clarins · evo · Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · Ihonhoito · Konjac · Kosteusvoiteet · Lumene · L`Occitane · Primerit · Putsarit · Puuterit · Schwarzkopf · Seerumit · Sensai · Zoya

Maaliskuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, on taas aika käydä läpi edellisen kuun loppuneet kosmetiikkatuotteet :) Myös maaliskuussa loppui monta tuotetta, joita jään kaipaamaan ja osalle on jo hankittukin uusi tuote tilalle. Katsotaanpa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensai Creamy Soap
Postaus. Ihanin kakkosvaiheen putsari. Moni muu ajaa teholtaan saman asian, mutta tässä yhdistyvät teho ja mieletön koostumus, joka tekee ihon puhdistuksesta luksusta. Tällä hetkellä käyttelen edullisempia kakkosvaiheen putsareita, mutta varmasti taas jossain vaiheessa ostan Creamy Soapin kun haluan vähän (riittoisaa!) luksusta

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet & S.O.S. Thirst Quenching Serum
Kevyen vesimäiset kosteuttavat seerumi ja kosteusvoide, jotka olivat hyviä, mutta en saanut mitään ahaa-elämystä. Ihan kiva -kategoriaa siis olivat mulle, vaikka tiedän monen näistä tykkäävän tosi kovasti.

Konjac Sponge with Pink Clay*
Söpö sydän-konjac, joka oli ihana kaveri suihkuun silloin, kun iholla ei ollut meikkiä, vaan se kaipasi vain hellävaraisen puhdistuksen. Tämä oli hyvä, mutta kaikkein eniten olen tykännyt Konjac Sponge -merkin Aloesta, jollaisen ostinkin jo tämän seuraajaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitane Verbena Body Lotion & 5 Essential Oils Conditioner
Joulukalenterista tuli nämä minit, jotka käytin mielelläni. Kosteusvoiteita olen tosi huono käyttämään, kropalle siis, mutta tässä oli sentään ihana tuoksu ;) Hoitsikka toimi kuivalle tukalleni hyvin, mutta tuoksu oli itselleni vähän liian voimakkaan yrttinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schwarzkopf BC Repair Rescue Sealed Ends
Tämän latvoja siloittavan tuotteen ihanuuden tajusin todella vasta, kun se loppui. En nimittäin saanut millään muulla omistamillani öljytipoilla tai kiiltovoiteilla yhtä sileää lopputulosta kuin tällä. Oli pakko hankkia lisää :) Ihan huippu tuote, josta pitävät monet pitkähiuksisetkin!

Evo Water Killer Dry Shampoo*
Paras kuivashampoo. Luepa lisää täältä :)

Schwarzkopf Osis+ Dust It Flex*
Lemppari hiuspuuterini. Jättää tukan joustavaksi, vaikka antaakin reilusti rakennetta. Uusi tällainen on jo odottamassa, tosin nyt Water Killerin löydettyäni, en enää ole kaivannut hiuspuuteria lainkaan. Saa nähdä, miten tulevaisuudessa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoya PixieDust* & China Glaze Son of a Peach
Zoyan sävyn nimeä en valitettavasti muista, mutta molemmat (kivat!) lakat päätyivät roskiin paksuuntuneen koostumuksensa vuoksu.

Lumene Beauty Base Moisturizing & Illuminating Primer
Pannuprojektissanikin ollut heleyttävä primeri, jossa on loistava hinta-laatusuhde. Ainoa tätä ihanampi on Guerlainin ”happiseerumi”.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
Yksi parhaista huulirasvoista, joita olen erisävyisinä käyttänyt jo useamman tuubin. Porukan uusin tulokas on luumuinen :)

Benefit Hello Flawless meikkipuuteri
Käytin tätä kasvojen freesaamiseen pitkin päivää, siis silloin harvoin kun jaksan sitä tehdä :) Hyvä tuote, jonka peittävyyttä voi säädellä levitystavan avulla.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil
Rakastamani huuliöljy <3 Tämä oli tosi kiva! Tämä Raspberry oli kausisävy, mutta jollen väärin muista, niin tänäkin keväänä on aika vastaava sävy valikoimassa :)

Semmoisia tällä kertaa! Oliko mukana jotain uusia tuttavuuksia teille? Niin ja vieläkö roskapostaukset kiinnostavat? :D

*Saatu blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Maaliskuun tyhjentyneet purkit

 1. Moikka! Nyt on aivan pakko kysyä.. Miten ihmeessä voi saada kulumaan kuukaudessa noin paljon kosmetiikkaa? Kröhm, täällä nimittäin tuskaillaan sen kanssa kun purkit eivät vaan kulu – pikemminkin meinaavat mennä vanhaksi. Kaikenlisäksi uusia meikkejä olisi jo kiva päästä testaamaan.. Samaa huulivoidettakin riittää jopa yli vuoden! :D

  Tykkää

  1. Ahhah, hei hyvä kysymys! Mä luulen, että tää on ammattitauti. Normikuluttajan kasvojen hoito hoituu ehkä yhdellä putsarilla, yhdellä kasvovedellä ja kahdella voiteella. Mulla sen sijaan on yleensä kaksi putsaria, kasvovesi, kasvosuihke, seerumi, öljy ja kaksi voidetta, niin ja silmänympäryiholle omansa. Ja tähän tietty eri kuorinnat ja naamiot päälle. Eli mä luulen, että käytän vaan niin montaa eri tuotetta päivän mittaan, että niitä sitten loppuukin :)

   Tykkää

 2. Roskapostaukset aina kiinnostaa! Ja hei, hommaa kynsilakoille oma ohentaja, niin ei tartte paksuuntuneita lakkoja enää heittää menemään, vaan niistä saa taas käyttökelpoisia.

  Tykkää

 3. Aina kiinnostaa! Tuo BC sealed ends (en aio edes yrittää nyt sen merkin nimen kirjoittamista :D) on kiinnostanut ennenkin mutta olin unohtanut sen. Ehkä ostan sitten kun olen saanut kaikki Livboxista tulleet latvamömmöt käytettyä, eli ehkä kolmen vuoden päästä…

  Tykkää

 4. Roskapostaukset kiinnostaa aina. Mulla oli pitkään tuo vanhanmallinen pullo tuota Sensain putsaria, enkä ole vieläkään tottunut uuteen, en meinaa millään löytää oikeaa purkkia iltaisin käsiin, kun uus on niin erilainen ja toi vanha jyskyttää päässä, koska se riitti niin pitkään varmaan vuoden jos ei ylikin! :o

  Tykkää

  1. Niinpä, oli kyllä hullun riittoisaa! Oliko siinä uudessa muuten jotenkin uudistettu koostumustakin? Jostain mulla on sellainen käsitys :)

   Tykkää

 5. Sain entisen työn kautta testiin kosmetiikkaa. Myös nykyään välillä jotain muuta kautta. Tuntuu etten saa millään edellisiä kulutettua ja Hulluilla päivillä päässäni jyskytti – ÄLÄ VAAN OSTA LISÄÄ :D Lomalla sallin ostokset Sephora ja Bath & Body Works – eikä muita :D

  Tykkää

  1. Ahhah, ymmärrän. Mullakin oli kaveri ennen töissä paikassa, josta hän sai ihan käsittämättömiä määriä selektiivistä kosmetiikkaa, ja sitä riitti mullekin kasakaupalla. Silloin alkoi jo olla ihan runsaudenpula :D

   Mä ajattelin vähän samoin, eli sellaisia merkkejä saa huolettomammin ostaa, joita ei saa Suomesta ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s