Korostustuotteet · Lavera · MAC

Luonnonkosmetiikkapettymys

Vilautin aiemmin Tampereen bloggaajatapahtumasta saamamme valtaisan goodie bagin sisältöä ja nimesin yhdeksi sen kiinnostavimmista tuotteista Laveran Illuminating Powderin sävyssä Gold Bronze*. Into pinkeänä otin uuden hohtoystävän käyttöön heti seuraavana maanantaina. Vaan eipä ollut lopputulos toivotun kaltainen, tai oikeastaan mitään lopputulosta ei edes tullut. Sudin puuteria bussin huonossa valossa ja ihmettelin, kun en näe kasvoissa siitä jälkeäkään. En ehtinyt paneutumaan asiaan enemmän, mutta illalla kotiin tultuani swatchailin puuteria ihan kunnolla ja totesin, että siitä ei oikeasti todellakaan irtoa yhtään mitään.

Seuraava vaihe oli tietenkin se, että kaivoin esille MACin vastaavan tuotteen eli Mineralize Skinfinish Soft and Gentlen ja ryhdyin vertailemaan. MACin korostustuotteet ovat parhaita kokeilemiani, joten Lavera joutui kyllä kieltämättä kovaan seuraan.

Molemmat näyttävät oikein kivoilta. Rasiassa.

Vasemmalla MAC, oikealla Lavera

En harmikseni saanut näihin kuviin ikuistettua kunnolla sitä valtavaa eroa, joka tuotteiden välillä oli. En kertakaikkiaan saanut Laverasta irti kuin inasen väriä, ja senkin raivokkaalla sutimisella. Olen tosi pettynyt, niin kivan näköinen tuote, mutta niin blaah. Ainoa syy käyttää tätä olisi, jos pitäisin kynsin ja hampain kiinni siitä, että meikissäni pitää olla pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Mutta kun tietää, miten hyvää kamaa synteettiseltä puolelta löytyy, se on bye bye Lavera.

Oletteko te kokeilleet Gold Bronzea? Tykkäsikö joku siitä? ;)

* Saatu blogitapahtumasta ilmaiseksi.

22 vastausta artikkeliin “Luonnonkosmetiikkapettymys

 1. No, ei tarvi pelätä ainakaan liiallista annostusta… Aika himmeä on jälki, itsekin tykkään, että korostuotteet hohtavat kunnolla, muutenhan se on sama kuin sutisi vain mattaista aurinkopuuteria.

  Tykkää

 2. Höh. Mulla oli Laveran kivipuuteri joskus, eikä oo kyllä mitään hyvää sanottavaa siitäkään. Roskiin meni muutaman käyttökerran jälkeen. Aika ei ole ehkä ollut vielä kypsä Laveran värikosmetiikalle. Tai sit me ollaan vaan totuttu kunnon pigmenttiin. :)

  Tykkää

 3. Mä oon tykännyt tästä puuterista! :D sudin sitä vähän poskille, otsalle jne, antamaan hieman sävyä. Ei mikään pigmenttisin tuote, mutta kyllä mä siitä irti saan jotain :)

  Tykkää

 4. Oho! Mä en ole vielä omaani kajonnut, mutta nyt ei kyllä järjemmin innostakaan… Sen enempää kuin aikaisemminkaan. Mä kun en ole niin luonnonkosmetiikan ystäviä :D Mutta kokeilen huomenaamuna, pakko testata onko omanikin noin susi!

  Tykkää

  1. Mä taas olen luonnonkosmetiikan ystävä, mutta asetan sille kyllä aika korkeat kriteerit. Luonnonkosmetiikan tuote saa hävitä synteettiselle kaverilleen laadussa vain ihan vähän, muuten en ole tyytyväinen :)

   Tykkää

 5. Mä sain tuolta sen voidemaisen highlighterin ja tänään kun kokeilin, ei sekään juuri innostanut. Liian kultainen ja liian hileinen ja kuitenkin liian hailukka. Pöh.

  Tykkää

 6. Minusta se voidemainen Lavera on ihan jees. Harmittelin vähän, sillä puuterimainen tuote tuntui itselle turvallisemmalta valinnalta. Voidemainen on siitä kuitenkin kiva, että siitä lähtee väriä. Itse tosin olen muutoinkin aika maltillinen korostustuotteiden kanssa.

  Tykkää

  1. Kyllä, väriä pitää lähteä! :) Mulla on pari voidemaista highlighteria ja tykkään kyllä niistä kovasti. Jälki on jotenkin ehkä vielä luonnollisempi kuin puuterimaisen tuotteen kanssa!

   Tykkää

 7. Ongelma tuskin koskee kaikkia luonnonkosmetiikan korostustuotteita. Minulla ainakin toimii täydellisen hyvin Hauschkan Slow Mood Illuminating Powder. Se tosin on vaalea eikä mikään aurinkopuuteri, mutta hohtaa mielestäni tosi nätisti :)

  Tykkää

  1. Olet oikeassa, en tarkoittanutkaan yleistää. Tämä tuote vain on ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikan korostustuote, niin ei ole vertailukohtaa :)

   Tykkää

 8. Nyt voin todeta, että onneks mulle valikoitui goodie bagista luomivärinelikko.. Sen sävyt olivat niin kivat ja väriä irtosi myös toisin kuin tuosta kaverista :o

  Tykkää

  1. Good for you! :) Tosin muistan lukeneeni jostain blogista, että nelikoistakin toinen oli tosi kuiva. Joten sulla kävi hyvä tuuri :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s