Gorgeous London · Kilpailu · Oriflame · philosophy

Jotain kivaa teille!

Ei niin paljon kivaa mulle, ettei vähän kivaa teillekin! :) Ajattelin arpoa teille muutaman tuotteen, jotka olen saanut blogin kautta, mutta eivät syystä tai toisesta pääse käyttöön mulla. Kaikki tuotteet ovat avaamattomia, tietenkin.

Palkinto 1: Gorgeousin Intensive Hair Maskin olen saanut jo aiemmin blogin kautta, joten tämä Tampereen miitistä saamani tupla pääsee uuteen kotiin. Kyseessä on kerran viikossa käytettävä tehohoito, joka syväkosteuttaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Gorgeous on muuten ihan tuore kampaamoissa myytävä merkki Suomen markkinoilla, jos joku ihmettelee tuntemattoman kuuloista nimeä :)

Palkinto 2: Philosophyn Purity Made Simplen sain taannoisesta Kauneusaamusta ja nyt eilisestä Philosophyn tilaisuudesta (josta myöhemmin lisää) sain toisen. Kyseessä on 3in1 puhdistusemulsio, jolla lähtee sekä kasvomeikki, silmämeikki että lika kasvoista. Tuote sisältää myös kasvoveden, joten sillä ei tarvitse läträtä erikseen. Purity Made Simple on yksi Philosophyn bestsellereistä, eikä suotta!

Palkinto 3: Oriflamen The one Volume Blast Mascaran ja Just BB Bliss Balmin sain myös Tampereelta. BB-voiteen sävy on Extra Light, joten en usko sen sopivan minulle. Laitan maskaran kaveriksi ihan siitä syystä, että niitä on jo jono odottamassa kokeilua.

Arvontaan voit osallistua kertomalla minkä tuotteen ottaisit mieluiten, tai vastaavasti jos et halua olla mukana jonkin palkinnon arvonnassa. Arvon kolme voittajaa, ja yritän huomioida toiveet mahdollisimman hyvin :) Jätä mukaan myös sähköpostiosoitteesi ja jos et vielä ole Miss Piggy`s Pearlsin lukija, niin liitypä Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Osallistumisaikaa on viikko, eli 1.5.2014 klo 17 saakka!

Onnea arvontaan :)

Palkinnot saatu blogin kautta, postikulut maksan itse.

49 vastausta artikkeliin “Jotain kivaa teille!

 1. Kiva arvonta! Itseäni kiinnostaa tietysti philosophy tai sitten toisena tuo hiusnaamio. Valitettavasti epäilen, että BB-voide ei ehkä ole mulle oikea tuote.Luen Bloggerin kautta ja s-posti on duvessa.oobd[at]gmail.com

  Tykkää

 2. Ihana arvonta! :) Ja tietenkin täytyy osallistua, koska philosophyn putsari kiinnostaa kovasti. Ja luen bloggerin tai Bloglovinin kautta, enemmän bloglovinin.juillenblogi (at) gmail.com

  Tykkää

 3. Ihania tälläiset arvonnat. :) Philosophy putsari kiinnostaa, Philosophy on nyt niin kovasti tapetilla rantautuessaan juuri Suomeen. Putelitkin ovat eleettömän kauniita. Vielä en ole Philosophyn tuotteita testaillut. Kaikki kivoja voittoja kyllä, mutta ykkössuosikkina nro 2. ;)tiia68@gmail.comhttp://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  Tykkää

 4. Moi! Mie seuraan siun kirjotuksii bloggerin kautta :) Ensisijaisesti osallistuisin BB-jutun ja maskaran arvontaan! Toissijaisesti kiinnostaa palakinto 2.vivi_vanille(at)luukku.com

  Tykkää

 5. Permiksen jäljiltä kaikki kosteutus on tarpeen, eli naamio kiinnostaa eniten. Vaihtoehtoisesti putsari vois olla vekkuli tapaus. Facebookin kautta tulee seurattua. kuorotipu ( at ) hotmail.com

  Tykkää

 6. Ottaisin mieluiten Philosophyn koska muita juttuja on tullut jo kokeiltua. Ripsari on ainoa jota en ”ehdottomasti” halua itselleni, se ei ollut mun heiniäni :-)Bloglovinin kautta seurailen.taika.sariola(at)gmail.com

  Tykkää

 7. Oijoijoi, kakkonen tai kolmonen oikein huutavat nimeäni :P Hoitonaamioita on turhankin monta jemmassa, mutta jos nalli napsahtaa , kyllä sekin joukkoon mahtuu. Eli kaikkiin kolmeen osallistutaan, 2 &3 mieluisimpina.

  Tykkää

 8. Ihan törkeän kiva arvonta taas! :) Ykkönen tai kakkonen olis mieluisimmat jos arpaonni napsahtelisi kohdalle :)nonnula@gmail.com

  Tykkää

 9. Olen lukijana bloggerin kautta. Kaikki palkinnot ovat tosi kiinnostavia! Vaikea valita kyllä, mikä kiinnostaisi eniten.. Ehkäpä hiusnaamio. Mutta jokaista olisi kiva testata! sopeutuja(at)hotmail.com

  Tykkää

 10. Olen jo aika kauan lukenut blogiasi bloglovinin kautta:) No philosophy kiinnostaa ehkä eniten… Myös setti ripsarilla olis tosi kiva, kun jostain syystä ripsareita ei ole mulla jonossa ollenkaan… hanna (at) sposti.net

  Tykkää

 11. Luen blogiasi Blogilistan kautta.Arvonnassa, jos onni suo, niin Philosophyn puhdistustuote olisi ykkösenä, Gorgeousin Intensive Hair Mask kakkosena ja BB-voide ja maskara kolmosena :)66aurinkoinen@gmail.com

  Tykkää

 12. Mieluiten ottaisin tuon Philosophyn putsarin, mutta tämä tyttö ei lahjahepan suuhun kurki joten mikä vaan tuote kyllä kelpaisi :) bloglovinin kautta seuraan!viivi.korpela@hotmail.com

  Tykkää

 13. Ooh, Philosophy! <3 Mulle siis se, jos onni potkaisisi :)Seuraan blogerissa, ja löydyt oman blogini sivupalkista.Päivi/Neiti Kameleontti, neitikameleontti(at)gmail.com

  Tykkää

 14. Musta ois kiva päästä testaamaan palkintoa nro 2, on ollut tuotemerkki nyt paljon esillä. Seuraavaksi mieluiten ottaisin nro 3, sitten nro 1.pauleceb(at)gmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s