Diego Dalla Palma · MAC · Meikkijuttuja · Meikkipohjat · Päivän meikki · Testiryhmä

Täydellisen meikkivoiteen metsästystä

Mä olen viime viikkoina jostain syystä miettinyt tavallistakin enemmän ihon ulkonäköön liittyviä asioita. Halusin testata kahta suosittua uutuusmeikkivoidetta nähdäkseni, löytäisinkö täydellisen meikkivoiteen. Kokeilin myös kahta hieman vanhempaa tuttavuutta. Kerrottakoon aluksi, että mulla on kuiva sekaiho, joka kiiltelee melko helposti, mutta tarvitsee myös reippaasti kosteutta. Olen tottunut käyttämään ohuita ja huomaamattomia meikkivoiteita, ja peittämään ihon virheet erillisellä peitevoiteella kokonaisuuden pysyessä kevyenä ja raikkaana. Tässäpä vertailua :)

Lancome Teint Visionnaire

Teint Visionnairesta olen ollut todella kiinnostunut. Ihoa hoitavaa huipputeknologiaa yhdistettynä kauniiseen meikkitulokseen kuulostaa lähes liian hyvältä.

The perfecting foundation flawlessly evens out the complexion and visibly improves the appearance of pores and wrinkles every day. The foundation is enriched with LR 2412, the active ingredient integrated in Visionnaire skincare.

Täytyy ensinnäkin sanoa, että valitettavasti mulla ei ole meikkikuvaa itsestäni tämän meikkivoiteen kanssa. Kuvan ottaminen ei käynyt vielä tässä vaiheessa testiä (ensimmäinen ”uhri”) mielessä, johtuen ehkä siitä, että en pitänyt meikkivoiteesta kovinkaan paljon. Minun ihohuokosteni ulkonäköä TV ei parantanut, vaan itse asiassa pahensi ja korosti. Lisäksi kopputulos oli makuuni liian paksu ja ihosta näki selvästi, että siinä on meikkivoidetta. Voidetta piti häivyttää ja imeyttää ihoon ikuisuudelta tuntuvan ajan.

Purkin kannessa oleva erillinen peitevoide sen sijaan oli mielestäni ihan loistava! Harmi, ettei sitä myydä erikseen.

MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation

MACin tuote, tarvitseeko kokeiluhalua perustella lisää? ;)

An innovative, gorgeous new formula, full of extraordinary benefits. Its lightweight lush texture feeds skin instantly with mineral-rich nourishing hydration, all day long. The uniquely creamy fluid, ideal for dry skin, blends beautifully, providing light-to-medium buildable coverage. Features our 77-Mineral Complex including Shea Butter, emollients and conditioning extracts to keep the face soft and supple.

Meikkivoide oli todella ihana ja miellyttävä käyttää. Erittäin ohuella koostumuksella sai todella aikaan kauniin glown kasvoille. Iho ei näyttänyt meikatulta ja tuntui kosteutetulta. Hieman T-alue alkoi päivän mittaan kiiltää, mutta tähän olen tottunut lähes kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Sekaihon kirous, phuuh. Aivan loisto tuote normaali- ja kuivaihoisille ja itsekin voisin aivan hyvin ostaa tämän, ja kokeilla T-alueelle vaikka mattaprimeria :)

Tykkään! :)

Diego Dalla Palma Compact Powder Foundation

Kyseessä on meikkipuuteri, mutta halusin kuitenkin sisällyttää tämän osaksi testiä, koska kaunista meikkiähän tässä tavoitellaan, tehtiin se sitten voide- tai puuterimaisella tuotteella.

A foundation with a silky and velvety consistency; the special micronization process of the raw materials creates a light and almost creamy powder with incredible adherence and absolute comfort. Ideal to touch up easily and quickly. It gives the face a natural, fresh and even appearance.
Recommended for : normal, combination and oily skins.  

Tällä meikkipuuterilla pohjaa ei tarvitse korjailla päivän aikana kertaakaan. Seitsemältä aamulla laitettu meikki näyttää hyvältä vielä iltayhdeksältäkin. Iho ei kuitenkaan missään nimessä näytä kalkitulta tai pakkeloidulta. Erittäin siisti lopputulos super nopeasti. Talvella vielä tuntui, että Diegon meikkipuuteri kuivatti ihoani hieman, mutta näin vähän keväämmällä tätä ongelmaa ei enää ole. Jos inhoat ihon kiiltoa, tässä oiva tuote :)

Helena Rubinstein Color Clone

Olen rakastanut Color Clonea siitä asti, kun ystäväni teki minulle sillä meikin n. 10 vuotta sitten :) Olen yrittänyt etsiä sille haastajaa/korvaajaa viimeisen muutaman vuoden, mutta aina palannut Color Clonen tyytyväiseksi käyttäjäksi.

COLOR CLONE is a new feel ‘barely there’ foundation which imitates the touch and feel of skin. Better than a second skin, your complexion is in fact reinvented and enhanced. Skin texture is smooth, feels supple and comfortable with a delicately velvety finish.
Helena Rubinstein exclusive ”Color Clone” pigments clone the skin’s color structure thanks to their double layer of silica for transparency and mineral salts for even tone.

Meikkivoide levittyy iholle pehmeästi ja helposti. Lopputulos on todella, todella luonnollinen mutta silti ihan yllättävän peittävä! Peiteainetta kului vähemmän kuin esimerkiksi TV:n kanssa, vaikka Color Clone on paljon ohuempaa ja kevyempää. Muistin taas, miksi tykkään tästä niin paljon.

Lopputuloksena tajusin aiempaa selkeämmin, että ihoni tarvitsee eri vuodenaikoina eri tuotteen ja useamman meikkivoiteen omistaminen on ihan oikeasti perusteltua ;). Uskon, että Diegon meikkipuuteri on pettämätön hikisenä kesäpäivänä, kun taas kosteuttava MACin mineraalimeikkivoide toimii aivan mahtavasti silloin, kun iho tarvitsee extrakosteutta väsynyt nassu freesausta. Color Clone toimii aina ;)

Mitkäs ovat lukijoiden suosikkimeikkivoiteet? Onko näiden kuvien perusteella mielipiteitä siitä, minkä meikkivoiteen kanssa ihoni näyttää parhaalta?

EDIT. Oops, unohdin kuvien lähteet: maccosmetics.com, lancome.co.uk, helenarubinstein.com ja diagodallapalma.com

12 vastausta artikkeliin “Täydellisen meikkivoiteen metsästystä

 1. TUo MAC näyttää tosi hyvältä. Olen aina vähän vierastanut kyseisen sarjan meikkivoiteita, koska ne jättävät liian maskimaisen jäljen, mutta tuo on kaikkea muuta!

  Tykkää

  1. Just niin Jonna, tämä on aivan ihanan kevyt ja luonnollinen! Toinen ohut ja kaunis MACin mv on Face&Body, se on yhden kerroksen laiton jälkeen ohut mutta tarvittaessa voi kerrostaa lisäpeittävyyden saamiseksi! Miksihän muuten en ottanut sitä mukaan testiin.. ;)

   Tykkää

 2. Macin meikkivoide näyttää upealta, samoin HR! :) Mulla on jatkuva kokeiluvimma meikkivoiteiden kanssa, mutta enää en pysty perustelemaan edes itselleni aukottomasti miksi tarvitsen niitä lähes kaksikymmentä kappaletta.. :D

  Tykkää

 3. Giorgio Armani/Luminous silk foundation on myös ihana ja ohut.Siitä on myös hieman hinnakkaampi saman sarjan meikkivoide jossa pipetti annostelija.Nimeä en kyllä muista mutta se oli aivan mielettömän ohut.Oma suosikkini face and body(mufe) ja toisena tämä ekaksi mainitsemani.

  Tykkää

 4. Kiitos anonyymi vinkistä! :) Mä olen käyttänyt Armanin Face Fabriciä ja tykkäsin siitä tosi paljon, joten voisin mielelläni kokeilla tuota Luminous Silk Foundationiakin! Pitääpä pyytää näyte kun käyn Stockalla seuraavan kerran :)Tarkoitat ehkä Maestro Fusion Makeupia? Sitä voisin myös testata!

  Tykkää

 5. Mun tämän hetken ykkössuosikki on Diorin Nude. Tykkään ihan kamalasti, mutta taidan kuitenkin sen loputtua kokeilla vielä muista vastaavia kun koskaan ei voi tietää mitä muuta on tarjolla ;)Ihon ’vapaapäivinä’ parasta on Terre d’Ocin BB-voide. BM:n Original -mineraalipohja oli myös suursuosikki, mutta sitä en ikävä kyllä voi enää käyttää :(

  Tykkää

 6. Diorin Nude on hyvä. Mulla oli pitkä mietintä vuosi takaperin, että onko se parempi kuin HR:n Color Clone, mutta jostain syystä päädyin siihen, että CC:lla tulee inan verran nätimpi iho. Mäkään en voi pölisevyyden takia käyttää mineraalipohjia, sääli :(

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s