Ihon hoito · Kauneushoitolassa

Happea, kyllä kiitos!

Vihjaisin viime viikolla, että minulle tarjoutui mahdollisuus päästä Miira C Beauty Cliniciin kokeilemaan happikasvohoitoa. H-hetki oli viime keskiviikkona :) Virallisesti kyseessä oli RVB Ozone Oxygen Therapy, jossa hoito perustuu hapen ja otsonin yhteisvaikutukseen.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, happilaite ja hoitovoide.  Hoidon kesto on 45 min ja sen hinta on 75€. Happihoidon voi myös yhdistää mihin tahansa hoitoon, ja tällöin se lisää hoidon kestoa n. 15 min lisää ja kustantaa 20€ lisää. Minä pääsin hoitoon blogin kautta ilmaiseksi.

Laitteen muodostama puhdas happi lisää ihon pinnallisten tasojen hapenottokykyä, mikä elvyttää solun toimintoja sekä edistää uudistavaa prosessia. Happi auttaa samalla tuotteiden aktiiviaineita imeytymään syvälle ihoon, jolloin aktiiviaineiden vaikutus tehostuu.

Otsonin vaikutus tulee laitteen kanssa käytettävistä seerumeista, jotka sisältävät otsonidejä, eli otsonin korkealle stabiloitua muotoa. Otsonidit vapauttavat solujen sisään puhdasta otsonia, joka mm. stimuloi solujen reagointia antioksidantteihin, edistää kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa, tasapainottaa hydrolipidikalvoa (eli vaikuttaa ihon kosteuteen/kuivuuteen), säätelee talineritystä ja estää bakteerien kasvua iholla.

Hoidon voi tehdä neljällä eri seerumilla:
Ultra lifting – Sisältää hyaluronihappoa ja Syn-ake-yhdistettä, jotka saavat aikaan välittömän lifting-vaikutuksen.
Anti-age – Sisältää hyaluronihappoa, kollageenia, elastiinia ja E-vitamiinia, jotka tuovat iholle elinvoimaa, ehkäisevät juonteita sekä suojaavat ihon uusiutumisesta vastaavia kantasoluja.
Puhdistava – Sisältää salisyylihappoa, Ac.net-yhdistettä sekä ruiskaunokkia, jotka tasapainottavat talineritystä, estävät bakteerien kasvua iholla, kuorivat hellävaraisesti ja rauhoittavat.
Kirkastava – Sisältää runsaasti C-vitamiinia, hyaluronihappoa, SOD-entsyymiä, E-vitamiinia ja B5-vitamiinia, jotka säätelevät melanosyyttien toimintaa ehkäisten epätasaista pigmentoitumista (maksaläiskiä), kosteuttavat ja kirkastavat ihoa.

Happihoidolla voidaan saada apua useisiin erilaisiin ongelmiin, esimerkiksi:
– huonosti toimivalle, elottomalle ja harmahtavalle iholle
– pigmenttimuutoksiin
– raskausarpiin (sarjahoito)
– epäpuhtaalle iholle
– karvanpoiston jälkeen rauhoittamaan ihoa
– auringolle altistumisen jälkeen (rauhoittava, uudistava tai kosteuttava hoito)
– silmien ja huultenympäryshoito silmien ympärysten tummuuteen ja turvotukseen sekä juonteisiin huulten- ja silmienympärysiholla
– ikääntymismuutoksiin

Minulle valittiin puhdistava hoito. Tässä kuva, joka on otettu juuri hoidon jälkeen. Ihoni oli niin tasainen ja kauniin värinen, että olisin voinut lähteä Miira C:stä eteenpäin vaikka meikittä! Itse hoito oli miellyttävä, seerumi tuntui hieman viileältä iholla, ja tunsin kevyen puhalluksen hoidettavalla alueella. Happihoito sopii kuitenkin loistavasti rentouttavaksi hemmotteluhoidoksi, ainakin sellainen se oli itselleni.

Annoin nyt kuitenkin ”pitkin hampain” Suvin tehdä mulle kevyen ehostuksen ;). Ja kyllä oli hyvä mieli lähteä jatkamaan iltaa kahvittelun merkeissä :)

Olen huomannut pientä puhdistumista ihossa jälkeenpäin, nimittäin muutaman uuden näppylän muodossa. Iho on kauttaaltaan sileämpi, ja tuntuu hyvältä, että ruokavalion muutoksen mukanaan tuoma ihon puhdistuminen sujuu nyt ehkä nopeammin.

Lämmin kiitos Miira C:lle ja ihanalle Suville hoidosta, tulen varmasti toistekin! :)

Ps Perustin tänään Miss Piggy`s Pearlsille oman Facebook-sivun, käykää ihmeessä tykkäämässä täällä! :)

2 vastausta artikkeliin “Happea, kyllä kiitos!

  1. Mikä kamera sul on ?!?!!? :D Onko se OLYMPUS PEN ?!?!? Jos on niin kerro toki kuinka toimii ;D Oon nimittäin miettinyt minijärkkärin hankkimista! :PSiitä lähtien, kun luin Bergdorf Blondes-kirjan joskus 16-vuotiaana, niin oon halunnut kokeilla happihoitoja! :D Mutta nyt seuraavaks mulla on vuorossa Hjeronymus, ootko käynyt? :)

    Tykkää

    1. Olympus PEN E-PL3 on hän, ja ihana! Tykkään tosi paljon, hyvää kamaa pienessä koossa! Ja sama optiikka käy kuin Olympuksen normijärkkäreissä, eli voin lainailla juttuja siskolta ennen kuin on varaa ostaa omat ;). Syksyä varten tarvitsisin valovoimaisemman objektiivin ja makrolisäke olisi kanssa toivelistalla.. :)Enpä ole Hjeronymosta kokeillut, enkä edes tiedä millainen se on! :) Mutta tykkäsin happihoidosta niin paljon, että sinne menen varmasti toistekin!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s