Kestopigmentointi · Meikkijuttuja · My little pony · Shoppailut

Kosmetiikkashoppaaja työssään

Oops. Mä en todellakaan ole ollut missään ostolakossa, mutta takaraivossa on kyllä kytenyt ajatus siitä, että pian koittavalle Ranskan matkalle olisi kiva säästää vähän rahaa. Tällä viikolla olen kuitenkin hassannut sitä aika kiitettävästi…

”Nam nam, mamma toi minulle suklaata”.. RIKIII EIIIII

Keskiviikoiset ostokset ovat tässä. Forumin Body Shopissa oli pieni tapahtuma, ja ostin sieltä vain matkakokoisen vartalovoiteen ja kookoksen tuoksuisen käsidesin (hih, ihana!) ja muut ylemmän kuvan tuotteet/näytteet sain goodie bagistä. Kielh`sistä ostin kaksi tuotetta ja sain paljon näytteitä sen lisäksi (tämä on ehdottomasti yksi Kiehl`sin parhaimmista puolista, näytteitä saa todella paljon ja ne ovat isoja).

Eilinen saldo on sitten tässä. Nämä ovat ihan kaikki maksettuja tuotteita, nyt ei ole mitään selityksiä ;) Kosmetiikkaostokset ovat Kicksistä ja Kosmetologi Cindy Rieralta ja My Little Pony -muki on vintagea ;)

Kerron tuotteista tarkemmin kun ehdin testaamaan niitä.

Nyt ei ole muutamaan päivään luvassa (tuoreita) päivän meikki -kuvia. Mulle tehtiin nimittäin eilen kulmien kestopigmentointi, ja näytän sanalla sanoen KAMALALTA!! =) Kulmiin käsittelystä muodostuva rupi poistuu noin viiden päivän päästä, ja sitten laitan ilman muuta blogiin väliaikatietoja tilanteesta. Prosessi on valmis vasta yli kuukauden kuluttua, kun pigmentointi tehdään toistamiseen ja kulmat saavat lopullisen muotonsa ja värinsä. Jännää :)

Ps Mä olen näköjään todellinen atk-velho. Huomasin vahingossa, että vaikka kommenttikenttä olisi vanhassa muodossaan (samalla sivulla, jokaiseen kommenttiin voi vastata erikseen), niin jatkokommentit voi tilata sähköpostiinsa (huom. Reetta! :). Joten muutan tämän asetuksen takaisin!

4 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkashoppaaja työssään

 1. Iih, ihana muki! Näen myös ihanaa Diego Dalla Palmaa! Innolla odotan jatkopostausta ja niistä kestopigmentoinneista tietenkin myös. Mua kyllä kiinnostaisi tietää millaiset ne ovat nyt ja tekikö se kovin kipeää? Pakko vielä kertoa, että sain mun ukon kiinnostumaan joskus Kiehl’sistä kun raahasin sen sinne jouluostoksille. Häneen ilmeisesti vetosi se apteekkimaisuus ja kärrättiinkin sillä reissulla kassalle vaikka mitä miesten tököttiä. Ihmettelin suuresti. Koskaan ennen missään hän ei ole ollut yhtään kiinnostunut yhdestäkään purnukasta. :)

  Tykkää

  1. Hih, kiitos :) Mulla on nyt kokoelmissa jo kolme MLP-mukia <3 Laitan Jenni ilman muuta myös horror-vaiheen kuvan! En vain halua tehdä sitä vielä, mun on ensin saatava itse nähdä, että tämä ei OIKEASTI jää tällaiseksi ;) Postausta tulee varmaan ensi viikonloppuna sitten.Mä olen myös yrittänyt poikakaverin kanssa samaa… Hän on monesti valistanut mua, kuinka ”käy suihkussa”. :D Mä olen ilmeisesti tyhmä, kun en tajua, että se riittää.. Vein hälle Kiehl`sin näytteitä, mutta siellä ne edelleen ovat kylppärin kaapissa… :)

   Tykkää

 2. Tahtoo kuulla kokemuksia Kiehl’sin Ultra Facial Tonerista! :) Ja tietysti nähdä kestopigmentoinnin tuloksia. Voi vitsi, oliskohan siinä ratkaisu mun ikuisiin kulmakarvaongelmiin?

  Tykkää

  1. Saat kuulla UFT:sta, lupaan :)No kuule tuota mäkin juuri ajattelin, kun varasin ajan… olen NIIN kyllästynyt joka päivä ”keksimään pyörää uudelleen” kun mun kulmat on niin vaaleat ja tylsät. Pidän kyllä sut ja teidät ajan tasalla asiasta! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s