Huulipunat · Inglot · Meikkijuttuja · Poskipunat · Shoppailut

Uusi meikkituttavuus: Inglot

Mä olen jostain syystä vierastanut Inglotin tuotteita. Olen piipahtanut merkin myymälässä muutaman kerran, mutta mukaan on tarttunut vain yksi kynsilakka. Tämä johtuu osittain siitä, että en oikeastaan koskaa tarvitse mitään, mutta osittain siitä, että olen epäillyt, että Inglotin tuotteiden laadussa on toivomisen varaa. Viime sunnuntaina piipahdin taas Kluuvin myymälässä, ja tällä kertaa ostin jopa kaksi meikkituotetta! MaaLilla-blogin Jenniltä saadun, myyjän selän takana kuiskutellun varmistuksen jälkeen (onko nää oikeesti ihan hyvälaatuisia..??) kiikutin kassalle poskipunan ja huulipunakynän.

Rakastan kylmiä pinkkejä huulipunia, ja nähdessäni mattaisen huulipunakynän (nro 31), ostoa ei tarvinnut kauhean kauan miettiä. Harmi vain, että testerinä oli ihan perinteinen paksu terotettava kynä, mutta sain kuitenkin uuden mallisen automaattikynän. Vanhan versio olisi ollut mieleisempi, mutta onneksi tämä on vain sivuseikka :) Poskipuna-arsenaaliani inventoidessani huomasin, etten omista rehellisen punaista poskaria. Tämä Inglotin sävy nro 66 oli niin kiva, että myös poskipuna lähti pienen harkinnan jälkeen mukaan.

Kynän päässä on pieni terotin

Tällaisilta sävyt näyttävät kädellä. Kynä on tosiaan aivan mattainen ja tymäkkä. Myös poskipuna on matta ja siinä on TODELLA paljon pigmenttiä. Ongelma on enemmänkin itselläni siinä, miten saan tarpeeksi vähän väriä siveltimeen, etten näytä ihan pellehermannilta :)

Tässä olen maanantaina kävelemässä aurinkoisessa (mutta tuulisessa, ks. hiukset ;) säässä töihin. Poskilla on uutta punaa ja huulilla punakynää.

Tässä puolestaan eilisen meikki, huulilla on huulipunakynän lisäksi MACin punaa Naughty Sauté (ai miten niin lemppari kesäpuna hih). Voin kertoa, että tämä huulimeikki pysyi tautisen hyvin!

Onko teissä Inglotin faneja? Mitkä ovat suosikkituotteitanne? Nyt näitä kahta tuotetta kokeiltuani tuntuu, että laatu on oikein hyvä! Hyvä kun tuli testattua :)

4 vastausta artikkeliin “Uusi meikkituttavuus: Inglot

 1. Ihanan aurinkoinen Salla! Kiva että tykkäät Inkusta! Olin vähän huolissani, että jos ne ovatkin sun mielestä ihan kökköjä, niin oon puhunut ihan palturia. Inglot on mun top kolmosessa lempimeikkibrändeistä. :) Toi poskipuna on ihan mun suosikki nyt, vaikka pitäisi tehdä töitä sen Pink Swoonin kuluttamisen kanssa. On mullakin ongelmat taas. :D

  Tykkää

  1. Hah nimenomaan, tämä kosmetiikan käyttäminen käy työstä ;D Mitäs pidät huulipunakynästä? Ja mikä kolmas merkki on top 3:ssa, oletan, että MAC on ykkönen? ;)

   Tykkää

 2. Se kynä on älyttömän hyvä! Vähän kuivattava, mutta pysyvyydeltään ihan huippu. Täytyy postailla kakkososa mun huulipunien pysyvyysongelmista. Parhaiten on muuten toiminut sun ohje värittää kynällä koko huulet. :) Top 3 paikat vaihtelevat, mutta nyt siellä on juurikin MAC, Inglot ja MUFE. Shiseido on myös aika lähellä. :)

  Tykkää

 3. Mahtavaa, että musta oli apua =) Shiseido! Mulla ei ole koskaan ollut yhtään sen tuotetta (postaustoive!), kiinnostukseni heräsi.. ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s