Muumit · My little pony

Pastellisia pikkujuttuja

Phuuuh! Kylläpäs on taas viikko ollut täynnä juttuja, kivoja ja ei-kivoja. Eilinen oli aamusta iltaan tuota kiva-osastoa, mutta siitä myöhemmin sitten kun aivot toimii vähän paremmin kuin tällä hetkellä (päikkäreiden jälkeinen masennuspöhnä hah). Sen sijaan mun sunnuntai on sujunut pastellisissa merkeissä.

Mulla on jonkin verran muumimukeja, ja jostain syystä useampikin niistä on nykyisin aikamoisen arvokas. Päätin laittaa kaksi arvokkainta suosiolla vitriinin kaunistukseksi ja ostaa käyttömukeiksi pari uutta. Periaatteesta tuntuu idiootilta omistaa mukeja, joita ei käytä, ja mulla on kyllä monta normalia arvokkaampaa kausimukia ihan normaalissa käytössä. Ei vaan luonto antanut periksi juoda kahvia 140 euron kupista, joten ehkä tämä on loppujen lopuksi ihan hyvä ratkaisu. Koin erittäin vahvasti perjantaina, että olen viikon päätteeksi Hemulini ansainnut ;), joten ostin sen kauppareissulla Cittarista. Muki on sekä ihanan värinen että liikuttava <3

Reaching for the sky ;)

Perjantaina sain Hemulin lisäksi muutakin (sydäntä) lämmittävää, nimittäin työkaverini minulle kutomat pitkävartiset villasukat, joita esittelin teille silloin kuin olivat vielä lankakeriä ;). Ihanat! Tässä välissä kutoja oli ehtinyt jo vaihtaa työpaikkaakin, ja lähetti sukat postissa, että saan ne mahdollisimman pian käyttöön. Ihana ajatus, että talvi kulkee kohti (katkeraa muahhah) loppuaan!

Kuinkas sattuikaan. Mun uusimmat My little ponyt ovat Baby Fleecy ja Woolly. Heillä on symboleina lankakerät :) Woolly ei, niin kuin näette, ole poni, vaan Pony Pal. Hasbro valmisti muutaman tällaisen vauvaponi-ystävä-parin ja tässä mun mielestä se ihanin :) Itse asiassa hain heidätkin perjantaina postista, joten tässä siis sunnuntaina naatiskellaan olan takaa perjantain antimista!

Tässä ei ole mitään pastellista, mutta ehkäpä pastilli voisi olla aasinsilta, miksi pussi saa olla mukana tässä postauksessa ;) Eli jos ette ole kuulleet, niin vanhan ajan Merkkarit ovat back! Mä metsästin näitä perjantaina kolmesta kaupasta ja yhdeltä kioskilta ennen kuin tärppäsi. Ihanaa nostalgiaa, mulle tuli heti takauma siitä, kun nämä tarttui aina mun hammasrautoihin =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s