Koiraystäviä · MAC · Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Siskosten hauska päivä

Meillä oli tänään siskon kanssa ”hauska päivä”. Tarkoittaen sitä, että meillä oli aamusta iltaan kivaa tyttöjen tekemistä. Me tykätään tosi samanlaisista jutuista siskon kanssa, joten tällaisia päiviä on helppo järjestää. Pitäiskö meidän…JOOOO. Entäs…JOOOO. :)

 

Mulla alkoi aamu lauantaiksi erittäin aikaisella pikkuaamiaisella ja possumukista juodulla kahvilla. Voitin Angry birds -mukit (toinen on se punainen lintu) Pauligin arvonnasta, ja olin tosi happy ;) Mutta anyway tavattiin siskon kanssa 11 aikaan ja ponkastiin Ekbergin aamiaiselle. Ollaan käyty miljoona kertaa Fazerin brunssilla ja nyt haluttiin testata Ekbergin vastaava. Raati oli sitä mieltä, että sekä Fasusta että Ekbergistä löytyy omat plunssansa, mutta molemmissa on tosi korkea taso ja ihanat syötävät. Meinataan ensi kerralla viedä todellinen tuomari -äiti- Ekbergille, niin saadaan voittaja varmasti selville ;)

Seuraavaksi kiirehdittiin erään sisustuskaupan (raportti myöhemmin) kautta Stockan MACin pisteelle, missä meille loihdittiin ihanat meikit.

Se on helppoa kun sen osaa! Huh, kun pystyis itsekin tekemään jotain näin hienoa..! Ja vitsi, että silmät oikein pomppaavat tuon silmämeikin ansiosta ulos naamasta. Siis vertauskuvallisesti ;)

Meikin jälkeen käytiin taas parissa kaupassa ja Caffissa kahvilla, minkä jälkeen olikin leffan vuoro. Koskemattomat oli tosi hyvä elokuva, hauska mutta koskettava. Voin suositella. Myöskään Morrison`sin vege-halloumiburgeri ei petä koskaan ;)

Kotiin päästyään väsynyt mamma halusi vetää lököasun niskaan ja lepuuttaa vähän aikaan pehmeällä olkkarin matolla, mutta amstaffi oli eri mieltä. Hän ei ollut varma makaako matolla jättikokoinen pehmo, jolla voi leikkiä vai mitä ihmettä. Hupun nauhojen päissä olevia pampuloita voi ainakin vetää täysiä ja kellahdella koko painolla jättipehmon päälle. Ja mua nauratti :)

Olipas kiva päivä! Huomenna laittelen fotoa mun sisustusostoksesta, uusista meikeistä ja ylenpalttisista lahjoista, jotka sain ihan ennalta arvaamatta eilen. Nyt iltateetä ja lepuutusta – sohvalla, ei lattialla. :)

4 vastausta artikkeliin “Siskosten hauska päivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s