Meikkijuttuja · Muumit · Sisustus ja koti

Kiitos ja kumarrus

 Mä olen asunut nykyisessä kodissani jo vähän yli vuoden. Ja koko sen ajan olen etsinyt seinäkelloa, joka sopisi sisustukseen ja miellyttäisi silmää. Enpä olisi uskonut, että yhden kellon löytäminen olisi näin vaikeaa! Nyt kuitenkin vihdoin löysin mieleisen kellon BoConceptilta. Se on hiilenharmaata keramiikkaa ja keltavihreät viisarit antavat ihanan säväyksen muuten yksinkertaiseen kelloon.

Nyt pitäisi enää saada kello seinälle. Siinä saattaa mennä se toinen vuosi, hahaa.

Tällaisia tuotteita ostin puolestaan eilen MACilta (kolmen tuotteen ostosta saa meikin veloituksetta). Eli hattaraisen huulipuna Creme cupin, luomiväri Cranberryn ja kynäsiveltimen tarkkaan rajaus- ja varjostustyöskentelyyn. Nämä näkyvät eilisisissä meikkikuvissa in action. Kuvassa on lisäksi Estee Lauderin ihana huulipuna Abstract Violet, jonka sain perjantaina lahjaksi kaverilta :)

Voitteko kuvitella, mitä sain samaiselta kaverilta huulipunan lisäksi? No TAKIN!! Seriously, kuka ostaa toiselle takin?! :) Mä olin ihan, että mitääääää! Kuvat ovat huonoja mutta takki on ihana! Se on hieman laatikkomallinen takki kivoilla yksityiskohdilla. Vetoketjun alapuolelta helma on auki ja luo kivaa liikettä kävellessä. Mun pitää saada tästä takista kuva mun päällä, että näätte :) Aivan ihanan erilainen takki verrattuna mun nykyisiin syksy-/talvitakkeihin, mutta niin mun tyylinen, etten olisi itse osannut ostaa osuvampaa. Uskomatonta, että tällaisen nappivaatteen voi saada lahjaksi!

Tässä toiselta kaveriltani perjantaina saadut lahjukset… Mä olen haaveillut tuosta Rantaelämää-mukista (vasemmalla) älyttömän kauan, mutta en ole löytänyt tai raaskinut ostaa sitä Huuto.netistä. Muki on nimittäin kesän 2008 kausimuki, eli noita ei niin vaan kaupoista saa. Niiskuneiti on niin ihana, kun sillä on oikein bikinit ja kaikkee :) Kaverini oli siis laittanut korvan taakse kun olin joskus maininnut mukista (hassua etten edes muista siitä puhuneeni hänelle) ja sitten hommannut sen mulle. Kiitos kauniista ajatuksesta! :) Lisäksi hän oli ostanut tämän talven kausimukin (kuvassa ylhäällä) ja mukin, jossa muumipeikko katselee järven jäältä kuvajaistaan.

Tää on niin söpö, kun mukin takana Muumi pyllistää <3 Muumipeikkomukin myynti kuulemma lopetetaan tämän vuoden lopussa, eli jos joku mielii tämän mukin vielä saada, niin kipin kapin kauppaan :)

Nyt on kyllä totaalisen lahjottu olo, varsinkin kun en odottanut yhtään mitään. Olin vielä kotiin tullessanikin järkyttynyt ja esittelin poikakaverille mukejani ja takkiani. Huh, kiitoskiitoskiitos!!

2 vastausta artikkeliin “Kiitos ja kumarrus

  1. Mun veli ostaa mulle lähes vuosittain joululahjaksi takin ;D Ehkä se on meillä suvussa tällanen takkies ostelu…Hehehehee!! Kiva että tykkäsit!! :) Ja ihana toi Niiskuneiti bikineissä!! <3

    Tykkää

    1. Ihan salettiin on muuten sukuvika! Mä en nimittäin oo koskaan ennen saanu takkia keltään!! :DJoo toi Niiskuneiti on niin liikuttava :) Oikea hyvän mielen muki!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s