Koiraystäviä · My little pony · Ruoka ja juoma

Lauantaipäivä

Huhhuijakkaa on taas ollut menoa ja meininkiä koko viikonloppu. Just vasta tajusin, että ylipäätään on viikonloppu, ja kohta pitääkin taas mennä töihin. Ja taas on maanantai.. Herää kysymys, että onko maanantain perkule jotenkin useammin kuin muut viikonpäivät? Sen verran usein se tuntuu olevan. I rest my case.

Mä hoidin eilen sosiaalisia suhteita :) Ekana näin pitkästä aikaa kaveria lounaan merkeissä, sitten oli vuorossa joululahjapaltsu (mitä ostetaan kenellekin ja kumpi hoitaa – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ahhah) siskon kanssa, jonka jälkeen mentiin katsomaan toisen siskon uutta kotia ja Nemo-koiraa.

Minäkin ulos, minäkin!!

Mikä juttu toi ranteeseen tarttuminen on, riiviö! :)

Autan mammaa ;)

Kattokaa noita pentuhampaita, suht terävät! Nemo on nyt viisi kuukautta, ja pentumaisen leikkisä. Koko on jo aika hurja ja välillä tekikin tiukkaa muistaa miten vauva se oikeasti on. Nemo osaakin jo niin monta juttua että huhhuh :)

Me syötiin sushia ja salaattia, mutta kamera unohtui tietysti laukkuun ja muistin sen vasta jälkkärin aikaan. Tämä on ylivalottunut kuva parhaasta mutakakusta, jota oon ikinä syönyt. Siis niin hyvää. Pitää muistaa pyytää siskolta resepti!

Pieni sylikoira mammansa kanssa <3

Ostin eilen ekan joululahjan jee :) Tykkään aloittaa ajoissa, toivon siis välttäväni niin viime hetken paniikin. Saas nähdä miten tänä vuonna käy.. Lainasin siskon kirjahyllystä yhden sisustus- ja yhden pukeutumiskirjan. Mulla on ensi viikon viikonloppu kolmepäiväinen, eli vaikka lauantai ja sunnuntai kuluvat luultavasti taas tukka putkella, ehtii maanantaina chillata ja lukea. Tänä viikonloppuna en oo ehtinyt lukea sivuakaan kirjaa tai lehteä. Se on jännä, täysin toimeton viikonloppu ei todellakaan ole ideaali, mutta ei myöskään ihan näin ohjelmallinen. Kultainen keskitie, muista Salla, kultainen keskitie :)
Alemmassa kuvassa yritän kuvata uusia ponejani, mutta utelias amstaffi tekee siitä aika vaikeaa ;) Kaverini oli löytänyt ponit lastentarvikkeiden jakelupisteestä ja ystävällisesti ottanut ne mulle. Molemmat ovat ”oikeita”, eli noita 80-luvun G1-poneja, joita keräilen, ja kumpaakaan mulla ei ollut ennestään. Kiitos vielä Johanna kun muistit mua :)

Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa. Meillä viime lauantaina saatu amaryllis on avautunut täyteen kukkaansa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s