Jei juhlia · Päivän look · Ruoka ja juoma

Flunssaa ja juhlia

Mun viikko on kulunut tällaisissa merkeissä..eli flunssaa on pukannu. Oon vuorotellen ollut kotona, töissä, kotona, töissä ja tää hemmetin flunssa vaan on ja pysyy. Reilut puolitoista viikkoa on ollut pientä kuumetta. Rupee pikkuhiljaa vituttaa :P Ootteko muuten tienneet, että on olemassa ”nenävoidetta” (vihreä boksi)? En mäkään, mutta nyt tiedän!
Onneksi on ollut kivojakin juttuja tällä viikolla, nimittäin poikakaverin kolmekymppiset, joita juhlittiin pienten sukulaiskakkukahvien merkeissä eilen.

Vieraat tulivat eilen lopulta puolitoista tuntia myöhässä ja mä aloin olla ”aika” hiilenä. Mutta kummasti ärsytys hävisi sillä hetkellä, kun vieraat astuivat ovesta sisään ja meillä oli tosi mukavaa :) Pienet tuomiset saattoivat myös vähän jeesata ;)

Amaryllis ja punainen Kivi-tuikku (josta tykkään, rasti seinään ;)

Syöminen jatkui tänään isänpäivän merkeissä, jonne baunssasin tällaisessa asussa

Bambin ansiosta näyn myös pimeässä. Ja sitähän täällä riittää phuuuuh. Vois varmaan mennä suihkun kautta pakkailemaan laukkua ja valkkaamaan huomisia vaatteita, eli orientoitumaan tulevaan työviikkoon. Onneks huomenna on töissä tiedossa normaalia mukavampi päivä, ei varmaan tartte angstata niin kauheesti ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s