Asusteet · Koiraystäviä

Aikuisten koiralompakko

Mä sain tänään postia! Tai no, oikeastaan kävin ostamassa uuden lompakon vanhan, täysin räjähtäneen tilalle. Ja hienon lompakon löysinkin, oon niin innoissani siitä, että oli pakko heti tulla tänne postamaan :)

Kyseessä on nimittäin Ted Bakerin koiralompakko (hymyilen täällä idiootin hymyä), jossa on pikkuisia bulldoggeja :) Lompsa on kiiltonahkaa, ja siksi näyttää tuossa kuvassa ihan julmetun hohtavalta. Oikeasti näkymä on hieman hillitympi (jos sanaa hillitty voi tässä yhteydessä käyttää hehee). Hieman jouduin miettimään, että tuleeko tästä liian viisivuotiaiden H&M-lompakot mieleen, mutta sitten päädyin, että viisivuotiaat eivät käytä oikeaa nahkaa, vaan muovia. Am I right? ;)

Vaaleat sisäosatkin ovat nahkaa

Tilaa löytyy, mikä on ihan must munlaiselle korttien haalijalle (on etukortti siis aivan joka paikkaan ;) ja koirat seikkailevat myös vuorikankaassa.

Tässä vielä kuva ilman salamaa, että sain tuon hemmetin hohdon poies. Mitäs sanotte, kivan leikkisä vai aivan too much? Mä tykkään, ja edelleen suu on virneessä. Aika harvinaista näin maanantaiksi ;)

4 vastausta artikkeliin “Aikuisten koiralompakko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s