Vita Liberata

Pronssijumalattaren sääret hetkessä – Body Blur

Kirjoittelin hiljattain vinkkejä itseruskettavien käyttöön ja huomasin suositelleeni kommenttiboksissa parillekin lukijalle Vita Liberatan Body Bluria* ilman, että olin edes kokeillut sitä! :D Toki siis kerroin, että en ollut kokeillut tuotetta, vaan olin bongannut Erikan Body Blurilla loihtimat jumalaiset sääret ja lopultahan mä näpyttelin itsekin testauspyyntöä pr-toimistolle. Kyllä kai nyt munkin piti tätä tuotetta kokeilla! Mä olen aiemminkin kertonut, että VIHAAN sukkahousuja, joten tämän tyyppinen vartalotuote on käytössä joka kerta, kun pukeudun hameeseen (paitsi tietty tänä kesänä, kun on joutunut pukemaan villalegginssit hameen alle murrr).

Ensimmäisellä käyttökerralla struuttasin ruskeaa voidetta suurpiirteisen reippaasti ja päädyin käyttämään siitä noin kolmanneksen :D Hyvin nopeasti huomasin, että tämä tuotepa ei todella ole kiireisen töihin palanneen naisen aamutuote, nimittäin tätä ei voi sutaista ja sivellä vähän sinne päin, niin kuin yleensä käytän tämän tyyppisiä vartalon kaunistustuotteita. Body Bluria riittää hyvin pieni määrä, ja se pitää levittää huolella ja olla myös tarkkana, että laittaa molempiin sääriin yhtä paljon voidetta. Tätä voi nimittäin kerrostaa, mutta kääntöpuolena vahingossa saada toisesta jalasta toista tummemman (onneksi huomasin ennen lähtöä hehee).

Mutta. Jos sinulla on aikaa ja saat pääsääntöisesti itseruskettavat levittymään tasaisesti, tämä on ihan must have. Jos näkee tasaisen levittämisen vaivan, tuloksena on TÄYDELLISEN väriset sääret, joissa on älyttömän kaunis pinta. Voiko näin sanoa? :D Laitoin Body Bluria muun muassa synttäripäivänäni kun mentiin perheen ja Tanskan sukulaisten kanssa syömään ja muut luulivat, että olin löytänyt hyvän itseruskettavan kun sääreni olivat niin päivettyneet paperinvalkoisen äitini rinnalla (sori mutsi!). Ehei, meikkiä se vaan oli ^_^

Kun otin näitä kuvia, oli niin (se kesän toinen) aurinkoinen päivä, joten jalkojen sävyero ei näy ollenkaan yhtä huomattavana kuin se todellisuudessa oli. Kuitenkaan ette tarvitse varmaan vihjeitä, kumpaan jalkaan Body Bluria on levitetty. Sävyn lisäksi tuote tasoittaa ihoa loistavasti, mulla oli kuvaushetkellä jalat täynnä mustelmia :D Laitoin tuotetta aika maltillisesti muutenkin, mutta tosiaan kerrostamalla saa oikein kunnon pronssijumalattaren sääret <3

Työpäivinä sudin sääriini edelleen tyytyväisenä kevyempää ja huolettomampaa Lumene Shimmering BB Body Lotionia*(postaus täällä). Ero on aika sama kuin meikkipuuterilla ja viimeisen päälle peittävällä ja pitkäkestoisella meikkivoiteella. Kumpaakin tarvitaan. Ei arkena aina voi nysvätä sen meikkivoiteen kanssa puolta tuntia, vaan silloin laitetaan meikkipuuteria isolla vipalla ja se on siinä! Toisaalta, miksi tyytyä siihen lopputulokseen juhlissa. Jos siis haluaa huolitellumman lopputuloksen. Jos ei, niin sekin on tosi ok! Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan :D Siksi onkin niin parasta, että vaihtoehtoja on.

Ilmaista Body Blur ei todella ole, esimerkiksi elevenillä* se maksaa 46,50 €. Toisaalta tämä on tosi tosi riittoisaa, enkä ainakaan itse ole löytänyt toista tuotetta, jolla saisi yhtä nätin lopputuloksen :)

Käytättekö te säärimeikkiä? :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuote saatu.

2 vastausta artikkeliin “Pronssijumalattaren sääret hetkessä – Body Blur

  1. Mä päädyin tosiaan tilaamaan tämän luettuani sun vinkistä Erikan postauksen, ihan uteliaisuudesta että tasoittaisiko se vitiligon aiheuttamaa kirjavuutta. Ja pakko sanoa, että vaikka täysin ei (tietenkään) peitä, tekee kuitenkin sen verran kivan efektin että olen esim. kaverin häihin sutinut tätä itseeni. Väriero tasoittuu toki hieman, mutta isoin tekijä lienee se, että albiinokohdat saavat sen verran sävyä, etteivät loista ihan kuolemankalpeana pigmentillisten kohtien välistä. Se sinertävä valkeus nimittäin pistää pahiten silmään. Tämä mun mielestä pysyy hyvin eikä sotke, mutta en ihan valkoisten shortsien kanssa ehkä käyttäisi. Kevyt shimmerkin löytyy, mikä taitaa olla pakollinen tällaisissa tuotteissa :D Googlettamalla löysin tämän Apteekkiverkkokaupasta alle kolmella kympillä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s