Huulipunat · Korostustuotteet · Kynnet · Lumene · Meikit · Päivän meikki

Pronssijumalatar much?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä on jotenkin ihan hulvatonta, miten suomalaiset naiset (itseni todellakin mukaan lukien) haluavat keväällä muuttua Jennifer Lopezeiksi. Transformaatio kalkkunasta pronssijumalattareksi ei aina ole ihan helppoa, mutta sain Lumenelta niin ihania tuotteita, että ainahan sitä voi yrittää! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvojen Ihon sävyn heleyttäjää (10 Honey Glow, kädessä oikealla) olen käyttänyt jo useamman tuubillisen ennen pakkausuudistusta. Tuote kuitenkin vaikuttaa edelleen samalta hyvältä hohdetuotteelta, joten uskallan suorilta suositella! Itse en käytä tätä varsinaisen primerin tapaan, vaan laitan erillisen primerin kasvojen keskialueelle ja taputtelen heleytystuotetta laajalti poskipäille, ohimoille ja leukaan.

Uutuustuote on Shimmering Body Lotion eli vartalon BB-voide, jolla saa ihon sävystä tasaisen ja ihosta kuulaan kun on aika paljastaa vaatteiden alta muutakin kuin kasvot ja sormet. En käytä sukkahousuja ikinä (ihonväriset hyi yäk), joten tällainen sävyttävä tuote on ihan pakollinen, jos lähden hameessa tai sortseissa liikenteeseen. Kuten kuvasta näkyy (kämmenselällä vasemmalla puolella), lopputulos on hyvin luonnollinen!  Olen aiemmin etsinyt juurikin tällaista, ei-niin-hohtava vartalotuotetta, joten luulen, että Lumenen kroppa-BB pääsee kovaan käyttöön kesällä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kaveri oli varmaan jännin saamistani jutuista, nimittäin jumalaisen kaunis Hohdeaurinkopuuteri. Olen yleensä tottunut käyttämään aurinkopuuteria ja highlighteria eri purkeista, mutta mikäpä jottei niitä voisi sutia tästä yhdestäkin. Puuterin kuviointi on sekä kaunis että käytännöllinen, nimittäin mattaisempaa ja hohtavampaa nappia voi käyttää luomivärisiveltimellä tai sormin silmämeikiksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmeista tulee vahva Clarins-viba, ja ihan yllätyin kun levityspää ei ollut sienimäinen vaan muovinen ;) Myös koostumus on enemmän huulikiiltomaisen tahmea, kun Clarinsin vastaava tuote on tosi huulirasvan tyyppinen. Kuvassa sävyt 2 Tyyni kesäpäivä (vasemmalla) ja 1 Valon kaunotar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pronssiteema jatkuu myös kynsillä, tämä uusi Gel Effect on 47 Auringonsäteitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä pieni kurkkaus, miltä Ihon sävyn heleyttäjä, Hohdeaurinkopuuteri ja nude kiilto näyttävät kasvoilla. Tosi helposti saa heti vähän päivettyneemmän ilmeen! Sudin aurinkopuuteria isolla siveltimellä rennon huolettomasti, ja huomasin, että se on tosi kiva rentoilutuote, ei ole niin justiinsa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miltäs vaikuttaa? Muita oman elämänsä Jenniferejä? :D

Postauksen tuotteet saatu.

21 vastausta artikkeliin “Pronssijumalatar much?

  1. Oman elämäni kalkkuna…Huutonauroin.

   Mutta nää Lumenet oli ihania! Mä aion tänä kesänä olla sellanen varovaisen pronssinen jumalatar näiden avulla! :D Toi kuva susta <3

   Tykkää

 1. Oooh toi kuva susta! Huikea.
  Mähän en itse rusketu sitten ollenkaan. En mitenkään. No se hyvä puoli siinä vissiin on, ettei tartte hankkia useampaa eri sävyä pohjatuotteita : D

  Tykkää

  1. Aww, kiitos <3

   Nimenomaan, ajattele positiivisesti! Mä vaihdan väriä aika paljon vuodenaikojen mukaan, joten meikkipohjien ostamisessa täytyy aina miettiä, haluaako sitä käyttää kesällä vai talvella. Toisaalta saa hyvän tekosyyn omistaa useamman ;)

   Tykkää

 2. Hohtoa, ihanaa! :D Mulla on näistä käytössä tuo Lumenen Hohdeaurinkopuuteri, jonka ostin viime kesänä :) Käytän sitä enemmänkin korotuspuuterina. Tuota Ihon Sävyn Heleyttäjää ostin myös viime kesänä kahdessa eri sävyssä, mutta nyt en ole pitkään aikaan käyttänyt. Kiitos muistutuksesta kaivaa tuubit esiin ;) Kesä tulee (ja se oma Jennifer-kausi – haha!).

  Tykkää

 3. Oon aina suhtautunut hieman epäillen noihin vartaloa sävyttäviin/hohtaviin rasvoihin, jotka eivät ole itseruskettavia (eli pysyviä). Sotkeeko ne yhtään tai kuluvatko pois epätasaisesti, jos vaikka hikoilee tms. En siis ole uskaltautunut edes kokeilemaan…

  Tuo kynsilakka on kyllä ihana :)

  Tykkää

  1. Mä en ole onnistunut sotkemaan niiden kanssa yhtään! Yleensä puen ensin päälle, ja sitten levitän tuotetta sääriin ja käsivarsiin. Luulen, että pukemalla ensin säästyy niiltä mahdollisilta sotkuilta :) Nuo alueet ei myöskään hikoile, joten pysyy kyllä iltasuihkuun asti paikallaan.

   Lakkasin just kynnet tuolla hohtavalla pronssin sävyllä ja kivalta näyttää :)

   Tykkää

 4. Olen itse aivan kalkkilaivan kapteeni! Suurimman osan kesästä punoitan, koska ei sitä aurinkorasvaa aina muista/viitsi laittaa. Loppukesästä on havaittavissa pientä päivettymistä – sitten aurinkopäivät loppuvatkin ja vaaleneminen alkaa…
  Tuo ”päivettymismeikkisi” näytti hyvältä! Ei sitä tarvitse olla suklaanruskea, pieni aavistus sävyä on kaunista. Hienosti tehty! :)

  Tykkää

  1. Kiitos, kiva kuulla :) Se on kyllä jännä, miten pienikin huiskaus aurinkopuuteria tekee ihmeitä! Tällä Hohdeaurinkopuuterilla saa kyllä tosi luonnollisen tuloksen, tykkään :)

   Tykkää

 5. Tuttu ilmiö täälläkin! Mulla tosin ajatuksena on se, että pitää olla kesää vasten valmiiks ruskettunu että sit kun kelit antaa periks voi samantien painella ulos shortseissa eikä tarvii hillua kalkkunana. Ite oon turvautunu solariumiin, huolimatta sen vanhentavasta vaikutuksesta ja nyt kaivoin itseruskettavankin esiin ja tadaa, nyt oon liian ruskee eikä mikään meikkivoide matchaa kroppaan :-D Eli aurinkopuuteri ronskissa käytössä, haha.

  Tykkää

  1. Mä oon taas mattimyöhäinen, itseruskettavat on vielä visusti kaapin perällä ;) Toisaalta oon kyllä niin vilukissa, että vaihdan vaatteet paljastavampiin vasta aika myöhään :D

   Tykkää

 6. Mä oon kyllä syvästi karsastanut kaikkia aurinkopuutereita, itseruskettavia ja muita vastaavia. Oon yleensä halunnut olla ympäri vuoden kalkkuna, vaikka rusketun aika helposti. Saatan kokeilla tänä kesänä olla muutakin kuin hohtavan valkoinen… lähinnä siksi, että toi Lumenen hohdeaurinkopuuteri on niin kivanoloinen ja tällaiselle kalmolle ei oikein sovi mikään aurinkopuuteri:’D

  Tykkää

  1. Joo! Uskoisin, että tää Lumene sopii ihan vaaleimmillekin! Toinen tosi kiva on se Lumenen ihan normaali aurinkopuuteri ja siitä se vaaleampi sävy :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s