Lifestyle · Sisustus ja koti

Uuden työhuoneen simppeleitä sisustusunelmia

Uuden asunnon ja muuton varmistumisen jälkeen olen viettänyt tunnin jos toisenkin sisustusliikkeiden nettisivuilla, sisustusaiheisissa Facebook-ryhmissä ja blogien sisustuspostauksia lukiessa. Mä en ole mikään himosisustaja, mutta uusi, isompi asunto ja kalusteiden puute on vähän varkain saanut mut unelmoimaan viimeisen päälle kalustetusta ja sisustetusta kodista. Oikeastaan mua on tainnut vähän purra joku sisustuskärpänenkin, jos ihan totta puhutaan :D Samanlainen kausi mulla oli vanhan kodin ostamisen aikoihin, olisin voinut ostaa sisustusliikkeet tyhjiksi, jos olisi ollut rahaa. Päällimmäisenä mielessä on olohuoneen ohella työhuone, jonka saan nyt ensimmäistä kertaa!

Mun ja koirien uusi koti on siis kolmio, joten makuu- ja olohuoneen lisäksi siellä tulee olemaan yhdistetty työ-, meikki- ja koirahuone :D Käytännön syistä aion sulloa nämä kaikki paljon tavaroita sisältävät toiminnot yhteen huoneeseen, jolloin yleiset tilat ja makuuhuone jäisivät sellaisiksi kuin unelmoin eli vaaleaksi, selkeäksi ja skandinaavisen minimalistiseksi. Toki työhuoneestakin yritän tehdä niin nätin kuin mahdollista, mutta koirien valtava peti ja hankintalistalla oleva nojatuoli tai pieni sohva (vuodesohva?) puhumattakaan kosmetiikastani (ja yleisestä huithapelista luonteestani järjestyksen suhteen) asettavat omat rajoitteensa. Lisäksi teen jatkuvaa juupas eipäs -keskustelua pääni sisällä siitä, kannattaako mun edes hankkia mitään halpista arvokkaampaa, kun taloudessa on koiranpentu, jolla on hampaiden vaihtuminen vasta tulossa. Toisaalta en halua ostaa kertakäyttökamaa vaan laatua, joka kestää pitkään. Myös se raha on luonnollisesti juttu, joka on vaan pakko ottaa huomioon.

Työpöydäksi haaveilen jotain sellaista kuin tuo ylemmässä kuvassa näkyvä BoConceptin Cupertino. Ihan täydellinen olisi <3 Niin kaunis ja selkeä, mutta ei kuitenkaan sellainen kovan minimalistinen, millaisia monet yksinkertaiset ja kevyen ilmavat kalusteet ovat. Jos kukaan ymmärsi, mitä tarkoitan :D Vetolaatikot on ihan must, että saan edes pienen osan meikeistä lähelle mutta piiloon.

Myös Jyskiltä löytyy tosi nätti pöytä, mutta harmi vaan, että tässä ABBETVED-pöydässä kaksi hyllyistä on avonaisia. Mulla on tosiaan niin paljon romua ja rompetta, että olisi kyllä hyvä saada ne laatikoiden tai ovien taakse piiloon :D

Lipasto pitää myös olla, että saan kosmetiikkaani näkymättömiin. Laatikoiden pitää avautua kokonaan (toisin kuin muuten niin kätevässä Ikean Alexissa kuulemma!). Näistä Jyskin hyllyistä tuo kapea ja korkea OPPLEV olisi just ihana! Ja voisihan sen kaverina olla tuollainen senkkikin.

Myös kauniita hajuvesipulloja ja Guerlainin Meteorites-purkkeja saisi olla esillä <3 Tällainen hylly olisi upea kauniin kosmetiikan säilyttämiseen työpöydän yhteydessä. Voisipa siihen laittaa muutaman lempi My little ponynkin! Ylempi hylly on BoConceptin Bordeaux ja alempi Elloksen Berg.

Pääsen ensi viikolla uuteen asuntoon mittailemaan, ihan parasta!! <3 Millaisia työ- tai meikkipisteitä teillä on? Onko jollain jompi kumpi näistä työpöydistä?

Kuvat täältä: 1 / 2 / 3 / 4

13 vastausta artikkeliin “Uuden työhuoneen simppeleitä sisustusunelmia

 1. Ihania ideoita sulla! Tuo on niiiiin parasta kun saa suunnitella ja haaveilla….toki vähän stressaavaakin, mut silti :D voiskohan tohon jyskin työpöytään laittaa sopivan kokoiset irtolaatikot avonaisiin kohtiin? Tuo Bordeaux on tosi upea! Tosin mietin heti että kuin karseeta ois pyyhkiä pölyjä siitä kun se on täynnä hajuvesiä ja pientä sälää :D siivousvihaaja tässä hei..

  Tykkää

  1. Niin on!! Aina voi unelmoida! Katsotaan vaan, niin lopputulos on ihan kamala ahhahhaa!!

   Ja oot täysin oikeassa tossa pölyasiassa. Damn. Mutku olis niin nättiä :D

   Ja PLIIS tee säkin jotain inspiraatiopostauksia, sulla on ihan sairaan hyvä sisustussilmä, aina ihailen! :)

   Tykkää

  2. Niin ja mietin samaa ton Jyskin pöydän kohdalla! Niiden sivuilta en ainakaan löytänyt sopivia laatikoita, mietin jos olisi ollut jotain vartavasten tehtyjä lisäosia :D

   Tykkää

 2. Mä olen tuota Elloksen lasista hyllyä kuolaillut, mutta pölyasia mietityttää kans, ja uuteen kotiin varmaan pyrin ottamaan mahdollisimman paljon hyllyjä niin, että niissä olisi ovet :D

  Mä jopa aloin miettiä työpöytäasiaa niin, että aion käydä tsekkaamassa kylpyhuonevalmistajien ns. seinälaatikostovalikoimat ja konsultoida puuseppää tai isääni, saisko sellaisesta duunattua jonkun hyvän pöydän :D

  Tykkää

  1. Ääh pölyt… mä olen muistanut sitä miettiä, että kaapeissa on ovet romujen peittämiseksi, mutta tää pölyasia unohtui täysin :P

   Hyvä idea, saisi ainakin mieleisensä pöydän <3

   Tykkää

 3. Apua, nyt mua alkoi himoittaan toi Elloksen hylly, siitä tulee vähän Art Deco -fibat, jota rakastan! <3 Miten se on noin halpakin?!? :o

  Tykkää

 4. Oon katellut tuota Jyskin pöytää myös (valkoisena) mutta ihan läppärin alle, noi laatikot olis käteviä piilottaa tasolla aina pyörivät paperit kun ei niitä kukaan oo heti mapittamassa (huom ”heti”, ehkä kerran vuodessa saan aikaan :D). Tavallaan en malta odottaa että saisi jo alkaa suunnitella uuden kämpän sisustusta mutta toisaalta ahdistaa se, miten paljon rahaa siihen saa käytettyä, varsinkin kun tarvin uuden sängyn (ja mulla on esim yksi isohko tatuointiaika varattuna johon saa helposti sen sängyn verran rahaa menemään). Onneksi ihan hirveästi mun ei tarvi mitään ostaa, kun valtaosa kamoista on mun. Mun sisustusestetiikkaani voi kuvata kahdella sanalla: valkoinen kuutio :D Äh nyt tuli taas innostusfiilis mutta vaikea suunnitella kun ei voi vielä suunnitella!

  Tykkää

  1. No ÄLÄ. Mäkin tosiaan ostin ekana sängyn ja siihen meni melkein koko budjetti :’ D Mutta ei harmita, sänky on niin oleellinen hyvinvoinnin kannalta. Onneksi mulla ei nyt ole tatska-aikaa varattuna, eikä kyllä tulekaan. On se(kin) niin kallista lystiä… minkä kuvan sä otat? <3

   Mäkään en voi kunnolla suunnitella kun en tiedä mittoja..! Onneksi ylihuomenna saan ne. Toinen on ihanat Face-kirppikset, joista olen löytänyt vaikka mitä ihanaa, mutta en mä vielä voi hamstrata kun ei ole säilytyspaikkaa ja en tiedä vielä mitä kaikkia pieniä kalusteita tartten. Aaarhg kärsimättömyys! :D

   Tykkää

   1. Löysin vihdoin sellasen taiteilijan joka pystyy oikeesti toteuttamaan sellasen kuvan mistä oon haaveillut varmaan 7 vuotta… mun elämäni rakkausbändin rakkauslevynkannesta irrotetun sellasen jäätyneen sydämen (joka sopii ikään kuin elämänvaiheeseen myös). Se tulee keskelle yläselkää ja sille kaveriksi saa tatuoija sit luoda jotain kivaa, ihan kerralla en pysty koko yläselkää hakkauttaan mutta se olis sitten toiveissa jossain vaiheessa… voisin helposti kantaa jonkun 3 kiloeuroa heti paikalla tatuointiliikkeeseen :D isoja toimeksiantoja odotellessa :D

    Mä laitoin vuosi sitten aika paljon rahaa kaikkeen sisustuspoliittiseen ja nyt sit vaan toivon että nää kaikki on edelleen seuraavassa kämpässä käyttökelpoisia matskuja… Ja yritän hillitä itteäni etten laittaisi kovin epäoleellisiin asioihin nyt rahaa kiinni.

    Tykkää

   2. HIM?? :) Mullakin on tatskahaaveita, mutta en anna itseni ajatella niitä ainakaan ennen ensi kevättä. Niin kallista lystiä tosiaan ja voi jestas, että niin on huonekalujen ostokin!!

    Tykkää

   3. Vähän raskaampaa osastoa kuin HIM, levätköön hänen infernaalinen majesteettiutensa rauhassa :D 36 Crazyfists, A snow-capped romance -albumi, post hardcore -metallia Alaskasta ♥

    Mä taisin löytää sängyn, toki ostaa en vielä voi mutta tavallaan kiva kun voi ees sen verran suunnitella että tietää missä nukkuu sitten joskus :) Sit teen listoja kaiken maailman pyyhkeistä ja astioista mitä haluaisin ja mietin voinko vaan dumpata eksälle 90 % liinavaatteista että saisin ostaa uusia nättejä tilalle… Koska muutenhan sitä rahaa ei oo menossa mihinkään :D

    Tykkää

   4. Ahhahaa!! Mä teen ihan samaa, kaikki rumat pyyhkeet saa jäädä ja just ostin second handinä Tivoli Audion radion, koska vanha on ruma ja huono :D Pakko tästä tilanteesta on jotain iloa saada irti! ;D Nyt istun bussissa ja luen Ikean kuvastoa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s