Lifestyle

Tekarit kahvissa ja muita lomakuulumisia

Mun lomassa oli tänä kesänä kolme kantavaa teemaa: migreeni, asunnon myynti ja osto sekä koiranpennut. 

Pennuista olettekin kuvia jo nähneet (ja tulette näkemään muahhah!), mutta kerronpa teille, että jos joku luuli, että hei kaksi pentua menee siinä missä yksi niin SANOPA JOKU TOINEN.

Bulldoggisiskokset korostavat toistensa huonoja puolia! Fiona tykkäilee nukkumisesta enemmän, mutta sen sijaan, että antaisi sen nukkua, Kira hyppii sen päälle, vetää korvasta ja rellestää niin kauan, että Fionakin innostuu riehumaan. Taas. Oikeasti se meteli, mitä kaksi kolmekiloista tyyppiä pystyy pitämään on ihan uskomaton!! Pääkallot kolisee kaakeleihin, naskalihampaat koiraporttiin ja pattereihin ja leikin tiimellyksessä tulee haukuttuakin aika runsaasti. Fiona sitten haluaisi aina olla isojen koirien ja ihmisten seurassa, eikä malta aina edes syödä ruokaa loppuun koiraportin takana ilman, että on pakko vinkua päääästäkääää mut ulooooos! Lenkillä Fiona taas oikein juoksee eteenpäin ja Kiraa saa jatkuvasti nykiä ja houkutella eteenpäin kun se löytää maasta jotain kiinnostavaa. Varsinaisia oman luonteisiaan veitikoita siis :’D

Se aika, mitä en viettänyt koiranpentujen kanssa, olin puhelimessa pankkiin, sähköpostiyhteydessä asuntovälittäjiin, ravaamassa asuntonäytöstä toiseen tai hoitamassa vanhan asunnon myyntiä. Aivan jäätävä savotta, mutta nyt ollaan voiton puolella. Eli löysin ihanan asunnon!! <3 Siitä myöhemmin lisää!

Migreeni mulla alkoi lomallejäämispäivänä ja jatkui, ei yhden, vaan yli KAKSI viikkoa. No words. Mun oli ensin tarkoitus tehdä horror-postaus migreenistä, mutta just nyt tällä hetkellä haluan vain olla ajattelematta sitä silloin kun päätä ei särje.

En tiedä, sainko lomani kuulostamaan yhtään niin hektiseltä ja intensiiviseltä kuin se oikeasti oli. Hyviä hetkiä toki oli, mutta jos miettii hyviä päiviä, niitä oli pari hassua. Mulla oli pää niin ylikuormittunut, ettei ajatuskaan enää kulkenut. Yhtenä iltana ajattelin, että ai että, nautinpas hyvät iltasumpit. Otin tiskipöydällä olevan kahvikupin ja pyöräytin siihen kapselikeittimestä höyryävän americanon. Kahvi maistui hyvältä ja olin juonut kupillisen jo lähes tyhjäksi, kun näin kupin pohjalle. Siellä oli mun tekarit eli purentakisko!! Olin suvereenisti napannut tiskipöydältä Angry birds -mukin, jossa säilytän kiskoa, ja valuttanut kupposen kuumaa niiden päälle!! Voi hyvä luoja. Onneksi Dolce gustosta ei tulee kiehuvaa vettä niin kisko ei sentään mennyt pilalle! Jos olisi mennyt, niin ei olisi varmaan paljon naurattanut, HUOH :D Mähän juon kahvini muuten aina Muumi-mukista ja Änkkäri-muki on juuri sekaantumisvaaran välttämiseksi varattu purentakiskolle.

Mulla ei jotenkaan tän kesän lomat ole menneet niin kuin elokuvissa, mut mites sun loma? Keräsikö joku mansikoita munkin puolesta tai heilutteli varpaita laiturinnokassa koko kesän?!?

12 vastausta artikkeliin “Tekarit kahvissa ja muita lomakuulumisia

 1. Mä en kestä noita ihania nahkamakkaranakkeja! <3 <3 :,D

  Toivottavasti muutosta selvittyäs pääset hengähtämään nakkisten kanssa sohvan nurkkaan ja ottaan syksyn kynttilöineen ja teekuppeineen vastaan <3

  Liked by 1 henkilö

 2. Sun pitäis kyllä nyt saada pitää kesälomaa ton savotan jälkeen!! 😂 😂 😂 Onneksi nuo nahkikset tuo iloakin, josko pitävät kiireisenäkin 😀 Mä hekotin ääneen tota sun tekari-juttuu, onneks kyseessä oli (omat) kiskot eikä oikeet tekarit niinku ekaks kauhist… luulin. Entisessä työssä joskus naarattiin mummojen ja pappojen suista vääriä eli toisten tekareita ku olivat napanneet vaan lähimmät suuhunsa 🤢 Paras oli jos pistivät vielä vähän vastaan ku yritti napata hampaita suusta… 😆

  Liked by 1 henkilö

  1. No äläpä… kaihoisasti seurailen syksyn lomalentoja, jos olis mahdollisuus… <3 Mutta tosiaan, iloa pennut kyllä tuovat, harmaiden hiusten lisäksi ;)

   Muhahahaaaa!! Nauratti tuo sun tekarimuisto :D

   Tykkää

 3. Että semmonen loma 😬
  Mä oon hyvin onnellinen siitä, ettei kissoja tarvitse ulkoiluttaa. Mulla alkoi arki eilen ja pentu saapuu sitten torstaina. Oon jo valmiiks ihan paskana ilmapiirin kiristymisestä, mutta todella todella toivon että sopeutuminen on nopeaa. Huomaa muuten hyvin että viimeisestä pennun saapumisesta on aikaa se 11 vuotta. Tajusin vasta nyt aamulla, että mun pitää käydä ostamassa erillistä penturuokaa! Kaks edellistä tyyppiä on siis tullut meille aikuisena.

  Loma meni liian nopeasti, mutta kivasti siinä ajassa ehti tehdä asioita. Mä pääsin jopa elämäni ensimmäisen kerran Muumimaailmaan, mistä olin ihan fiiliksissä :D 2v kummityttö ei saanut mestasta ihan yhtä paljon irti ku mä :D

  Liked by 1 henkilö

  1. Kerro kerro kerro miten kissan kanssa on mennyt! Ja kiristyikö ilmapiiri..? Mä oon kanssa välillä miettinyt, että vitsi kun koiria on pakko ulkoiluttaa :D Usein se on jotain väliltä ihan jees – sikakivaa, mutta joskus taas ihan syvältä…

   Mäkin haluan Muumimaailmaan <3

   Tykkää

   1. No ei oo vielä pentu muuttanut. Siellä yks toinen pentu repäs itelleen flunssan ja otettiin aikalisä, ettei meiän poika muuttostressin seurauksena saa itelleen kans tautia ja ettei toisaalta tuo tautia mukanaan muille. Mutta huomenna!! 😻

    Tykkää

   2. Niin ja sähän ehdottomasti pääset kummitädin ominaisuudessa muumimaailmaan :D

    Tykkää

 4. Oh noes! Tämä postaus on mennyt ohi ja melkein jäin paitsi koirakuvista ja tekareista :D
  (Oikeasti selasin vanhoja koirapostauksia ja vahingossa huomasin tämän)

  Mie keräsin herneitä hyvinkin näppärästi = ostin torilta.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s