Koiraystäviä · Lifestyle

Miksi niitä on kaksi?

Mainitsin aiemmassa koiranpentu-uutisia koskevassa postauksessani, että pennun tulon lisäksi mulla on tulossa muitakin muutoksia lähiaikoina. Olen odottanut sopivaa hetkeä, jolloin maagisesti tuntuisi, että asioista on luontevaa kertoa, mutta eihän sellaista ikinä tule.

Onko kukaan kiinnittänyt huomiota, että yhden pennun sijaan ainakin Instagram Storyssa jakamissani videoissa vilahtaa kaksi pentua? Ja ei, se toinen ei ole Benkku :D Kuvissa vilahteleva Benkunvärinen koira painaa kaksi kiloa ja hän on mun pennun sisko.

Mä sain jännittää melkein viimeiseen asti, kuka pennuista tulee mulle, ja lopulta selvisi, että se on brindlen värinen tyttönen, joka oli mun toiveissa alunperinkin. Hän ei sitten mennytkään sijoitukseen vaan tuli mulle <3 No kukas se punertava fawn-tyttöpentu sitten on? No hän on mun ex-miehen pentu.

Meillä meni lusikat ja kipot ja kupit jakoon tässä vähän aikaa sitten. Selvää oli alusta asti, että Benkku jää mulle ja Tora miehelle. Kun sitten varmistui, että Benkun sisko saa pentuja, mä ajattelin, että mun TÄYTYY saada tästä pentu Benkun kaveriksi. Samaa ajatteli mies, että pitäähän yksi bulldoggi taloudessa olla ja niinpä hänkin otti pentueesta tyttöpennun.

Uuden asunnon löytyminen ei ole mitenkään erityisen helppoa, ainakaan mun kriteereillä, joten toistaiseksi asumme saman katon alla minä, mies ja neljä koiraa :D Kertoilen koirakuulumisia paremmin myöhemmin, mutta nyt aluksi esittelen pennut!

Miehen pentu on nimeltään Kira von af Mustard.

Mun pentu on Fiona von af Mustard.

Mustardien sukunimi on myöskin herättänyt hämmennystä, joku luuli, että se on (mun) oikea sukunimi ja joku puolestaan, että pennut on tuotu ulkomaisesta Mustardin kennelistä :D Ahahahahhaaaa!! Oikea selitys on se, että mun oli kamalan vaikea päättää Fionalle nimeä ja kavereiden 3-vuotiaan pojan ehdotus (kummankin koiran) nimeksi oli ”Mustard”. Nauroin sille vedet silmissä, mutta niin vaan kävi, että kummasti tuo Mustard vakiintui yleisnimitykseksi sille, että missäs pahanteossa Mustardit nyt on :D Joten siitä tuli nyt sitten heidän sukunimensä, pienillä aatelislisäyksillä höystettynä tietysti. Ahahahhahahaaa!!

Tämmöistä tänne :D

18 vastausta artikkeliin “Miksi niitä on kaksi?

 1. Voi miten suloisia!!! Ne korvat ja masut. <3 Onnea vielä kerran perheenlisäyksestä!

  Ja paljon voimia uuteen elämäntilanteeseen ja kodin etsimiseen. Kyllä se koti teille kolmelle vielä löytyy. <3

  Tykkää

 2. Onnea perheenlisäyksen johdosta <3 vai sellaisia uutisia, onhan se lusikoitten jako aina harmillinen juttu. Mutta tunnutte sovussa elävän ilman draamaa joten onko mahdollista että sisarukset tapaavat tulevaisuudessa? Tuleeko sulle hirmu ikävä Toraa?

  Tykkää

  1. Kiitos <3 Kyllähän tämä koville ottaa, vaikka sovussa ollaankin. Aivan varmasti koirat tapaavat toisiaan tulevaisuudessakin ja me koiria. Mutta toki tulee ikävä… :´ (

   Tykkää

 3. Voihan Mustard, lutusia ovat <3

  Tsemppiä muutoksiin. Hyvä jos välit on siinä kunnossa, että saman katon alla pärjää. Mä mietiskelin lusikoita aikoinaan samoissa maisemissa, kun mitä nyt olen. Yksi yrittämistä puoltava tekijä oli nimenomaan elukat, vanhin kissa on todella kiintynyt mieheen ja mä tiedän että meidän ero ei ikimaailmassa tulisi olemaan sopuisa. Kolme vuotta myöhemmin olen hyvin tyytyväinen ettei luovutettu, suunnan muuttuminen tosin vaati sen yhden murtuneen nilkan….. :D

  Tykkää

  1. Meillä onneksi koirat (tietenkin tykkäävät molemmista kuin hullu puurosta) ovat juuri sen ihmisen perään, joka virallinen omistajakin on. Eli Benkku on kumminkin vähän enemmän mammanpoika ja Torsti ei oikein voi nukahtaa illalla rauhassa ellei iskä ole kotona <3

   Hienoa, että teillä yrittäminen kannatti <3

   Tykkää

 4. Ihanat Mustardit. Meillä elellään sitten samankaltaisessa tilanteessa, asuntoa myymässä ja uutta suuntaa etsimässä sulassa sovussa. Mun kissat on mun, saavat sitten catdadin kanssa viettää viikonloppuja välillä.

  Vaikkei pahempia riitoja olekaan niin ei se helppoa ole, joten vertaistukitsempit… Toivottavasti löydätte kivat asunnot koko sakille :)

  Tykkää

  1. Voih, kiitos tsempit myös sinne! Kiva kuulla, että teilläkin homma hoituu sovussa. Kauheat riidat tästä vielä puuttuisikin… Muutenkin ihan tarpeeksi työlästä!! Kyllä meilläkin ihan varmasti koirat kyläilevät tulevaisuudessa :)

   Tykkää

 5. Tsemppiä sinne muuttuneeseen elämäntilanteeseen. Mä en kyllä ikinä pystyis luopumaan koirasta, vaikka olisikin muitakin koiria perheessä, tulisi niin paha mieli ihan sen koirankin puolesta, joka on tottunut nykyiseen laumaansa. Vaikka teillä varmaan sitten jatkossa onkin mahdollisuus edelleen Toran ja Benkun nähdä toisiaan, jos kerran ihan sopuisa ero on kyseessä ja varmaan uudet pennut helpottaa Toraa ja Benkkuakin sopeutumaan sitten uuteen tilanteeseen, kun ette enää kaikki asu saman katon alla, kun ei kumpikaan jää kokonaan ilman kaveria :)

  Tykkää

  1. Niin, nämä ovat tosi vaikeita tilanteita. Jos Benkku olisi kiintyneempi mieheen kuin muhun, niin ehdottomasti yrittäisin päästä omien tunteiden yläpuolelle ja miettiä, mikä on Benkulle hyväksi, oli se sitten miehen luona. Onneksi meillä tosiaan Benkulle ykköstyyppi olen mä ja Toralle mies. Varmasti koirat tapaavat toisiaan tulevaisuudessakin ja ihanaa, kun molemmilla on jatkossakin kaveri <3

   Tykkää

 6. <3 Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen! Ja voi noita Mustardeja, he ovat niin suloiset <3_<3 Pidän peukut pystyssä, että uusi, ihana asunto löytyisi pian.

  Tykkää

 7. Voi Salla, toivottavasti pentu tuo paljon iloa ja auttaa jaksamaan muutoksen keskellä. Blogiasi on aina ilo lukea ja levität hyvää mieltä ympärillesi. Kaikki asiat järjestyvät kyllä ja elämä jatkuu. Toivottavasti laitat vielä jatkossakin kuvia ja juttuja koirista.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s