Koiraystäviä · Lifestyle

Bulldoggiprinsessa

Osa mun blogin ig-seuraajista on ehkä osannut laskea 1+1, kun olen viime aikoina ja jakanut kuvia vauvabulldogeista. Vai oletteko? :D

Nimittäin tämä ”eskaloitui yhtäccii” ja viikon päästä meille tulee tyttöpentu! Pennuthan ovat Benkun siskon muksuja, eli joku heistä pääsee enonsa hellään huomaan ja kasvatukseen :D Pentujen emä Hertta on niin ihana, ja lisäksi niiiiin samanlainen kuin veljensä, että se on melkein kuin naispuolinen Benkku. Tottelevaisempi vaan :D Kyllä mä tiesin näistä pentu-uutisista kuullessani, että olisi mahdotonta olla ottamatta pentua.

Syy, miksi en ole asiasta yhtään aiemmin huudellut on se, että mä en VIELÄKÄÄN TIEDÄ, kuka näistä kolmesta tytöstä meille tulee!!! Kasvattaja sijoittaa tytöistä yhden ja hän ei ole vielä tähänkään päivään mennessä ole osannut päättää, kenet. Pennut ovat nyt 7 viikkoa ja 1 päivän vanhoja ja luovutus on viikon päästä. Mä en missään nimessä halua sijoituskoiraa ja mun on siis pitänyt vain yrittää pitää hermoni kurissa ja odottaa. Ja odottaa. On ollut yllättävän vaikeaa, kun ei saa eikä voi kiintyä pennuista kehenkään, koska sitten jos juuri se sijoitetaan… Enhän mä ole edes nimeä voinut päättää, kun en edes tiedä, kumman värinen pentu mulle tulee :( Sain muutama päivä sitten ihan oikeasti ihan itkuraivarit, kun harmitti niin paljon, etten tiedä kenen naamaa näistä kuvista tuijotella haaveksien ja kenet kuvitella omaan syliin istumaan. Mä oon tämmöinen tunteellinen hölmö, tiedetään, ja välillä se aiheuttaa mulle hankaluuksia.

Mutta nyt kyllä loppuu onneksi kasvattajankin harkinta-aika, koska pennut luovutetaan viikonloppuna :D Joku sieltä nyt kumminkin tulee, ja yritän ajatella niin, että kaikki kolme tyttöä ovat yhtä ihania, kun edes kasvattaja ei osaa päättää sitä ”parasta” :)

Mulla on tässä samassa syssyssä tulossa muitakin isoja muutoksia. Mutta kerron niistä sitten ajallaan myöhemmin.

17 vastausta artikkeliin “Bulldoggiprinsessa

 1. Iiiiiiihhhhhhhhhh, voiko söpömpää enää ollakaan?!!?? 😍😍😍 Ei käy kateeks kyllä odottelu saatikka ”valinnan vaikeus”. Mun mielestä vasemman puoleinen pötkö on suloisin, ihanat batman-korvat ja ”ajattelevainen” katse -ainakin kuvassa 💗 Se mikä EI käy kateeks on kuvassa olevan musta paita, joka on täynnä koirankarvoja!! 😂 Vielä muutama päivä odotusta ja pikkuinen saapuu kotiin ❤️

  Tykkää

  1. Hahahahahaa!! Mä arvasin, että nuo karvat kiinnittävät huomiota ja voin kertoa iloisena, että ne ovat tuleet 100 % mammakoirasta, joka hormonimyrskyissään vaihtaa koko turkkinsa :) Ei vauvoista lähde karvaa, onneksi :D

   Batman-lakki, maailman ihaninta <3 <3 <3

   Tykkää

 2. Ihania vauvoja <3 Mulla jäi jotenkin tästä tekstistä fiilis, että oletko luopumassa Torasta, kun puhuit vaan Benkusta ja vielä loppuun lisäsit, että muitakin isoja muutoksia on tulossa :(

  Tykkää

 3. Mä niin tiedän ton tunteen! Meidän tulevan kissavauvan kohdalla oltiin heti pentujen synnyttyä sovittu, että hopeinen poika on mun. Kuitenkin kasvattaja alkoi yhtäkkiä epäröimään asian kanssa ja yritti tarjota mulle toista pentua. Luonne olisi kuulemma sopivampi. Sen lisäksi jouduttiin odottamaan aika pitkään ennen kuin päästiin katsomaan pentuja. Kuitenkin totesin sen hopeisen pennun olevan meidän poika, hyvin hurmaava tyyppi oli. Ja se pääsee meille isoisänsä kaveriksi :D reilut kaksi viikkoa ja haetaan tyyppi kotiin <3

  Pitää vielä hehkuttaa mun aamuista sivellinostosta. Setissä on matkakokoiset versiot mm. 217 ja 239 siveltimistä. Niitä oon pitkään miettinyt ja nyt mulla on. Toivottavasti laatu on matkakokoisissakin kohdallaan :)

  Tykkää

  1. Jos mulle olisi tullut selkeä tunne pennuista heti, siis että yksi olisi ylitse muiden, tilanne voisi olla eri. Nyt kumminkin kaikki tosiaan ovat ”tasavahvoja”. Mutta silti, hermohan tässä menee…… :(

   Toivotaan siveltimien laatua, nuo ovat ainakin normeina aivan loistavat!

   Ihanaa, että sulla menee niin putkeen :) Reissu, pentu ja kaikkea. Oon iloinen sun puolesta <3

   Tykkää

 4. Ihania!! Onnea uudesta perheenjäsenestä! <3 Meillä toi Rinsessa haaveilee ranskanpullasta, mutta se ei nyt vaan mitenkään päin sovi budjettiin. One ne vaan söpösiä!!

  Tykkää

  1. Hihhiiiii, kiitos <3 Ja jep, ei ole tosiaan mikään halpa ostohinta näillä ja tietty paljon kuluja nyt tulee koirasta aina. Toivotaan, että Rinsessa saa pullansa joskus myöhemmin :)

   Tykkää

 5. Onnea pikku vaavelista! Heti pitää rueta kyselemään ;D eikö asuntosi ala tuntumaan ahtaalta kolmen koiran kanssa? Kaupungissa kuitenkin asuit? Mites juoksujen aikaan? Mulla oli se hoitokoira pari viikkoa ja jotenkin rupesi tuntumaan ahtaalta. Kuitenkin kaksi kissaa ja kaksi koiraa, tilaa 120 neliötä. Olen kyllä miettinyt toisen koiran ottamista jossain vaiheessa, on aika kova Shelttikuume <3 luulen että kyllä tänne mahtuu ja mieskin on antanut siunauksensa ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s