Hiukset · Hiusten värjäys · L´ Oréal Professionnel

Ihanin #colorful korallitukka

Joskus saa maahantuojalta sellaisen tarjouksen, joka osuu ja uppoaa. Niin kuin nyt! Olin juuri ihastunut ikihyviksi uuteen blorange-tukkaani, kun L´ Oréalilta kysyttiin, haluaisinko päästä ensimmäisten joukossa kokeilemaan L´ Oréal Professionnellin uusia #colorful-suoravärejä. Tyypille, joka vaihtaa hiusten väriä yhtä tiheästi kuin sukkia, tämä oli ihan nappitarjous! Muutama päivä sitten istahdin Flow21-kampaamon Susannan penkkiin valmiina saamaan uuden hiusvärin :)

#colorful-sävyjä on yhteensä seitsemän ja niiden lisäksi on pastellisävyjen luomiseksi erillinen Crystal Clear -sävy. Susanna oli arvannut, että mieltyisin eniten koralliin ja vaaleanpunaiseen ja näinhän siinä kävi eli valitsimme mulle sävyiksi Sunset Coralin ja Pink Sorbetin. Mun edellisestä värjäyksestä oli kuutisen viikkoa, joten ensin piti blondata tyvikasvu vaaleaksi. Susanna käytti vaalennuksen alla Smartbondia, joka on L´ Oréalin versio monelle tutusta Olaplexista, jonka tarkoitus on pitää hiukset hyvässä kunnossa myös niitä värjättäessä tai vaalennettaessa. Vaalennuksen jälkeen päästiin itse asiaan eli leikkimään #colorful-väreillä. Päätimme ottaa Sunset Coralin pääväriksi ja sutia vaaleanpunaista hiuksiin niin, että se näkyisi hiusosioiden väleistä ja loisi tukkaan liikkuvuuden fiilistä.

Mun mielestä värjäys onnistui täydellisesti. Sävystä tuli kertakaikkisen upea <3 Yritimme kuvata tukkaani ympäriinsä kampaamoa, mutta missään valossa emme saaneet siitä ihan realistista. Sävy näyttää näissä sisäkuvissa hieman oranssimmalta kuin se oikeasti on.

Sain kuin sainkin vihdoin luonnonvalossa otettua kuvia, ja näissä näkyy paremmin sävyn korallisuus ja punertavuus!

Hieman erivärinen joka kuvassa ^_^ Ja erivärinen varsinkin joka pesun jälkeen! Suoravärien hyvä ja huono puoli on niiden nopea haalistuminen ja näiden kanssa pitääkin valmistautua pitämään sävyä yllä. Saas nähdä, mitä komboa isken tähän tänään :)

Värjäyksen tehnyt Susanna pitää muuten itsekin Healthy Hair -blogia, jonne hän laittaa kuvia tekemistään hiuksista. Sieltä katselemaan kauniita kuvia, jos tekin tykästyitte Susannan kädenjälkeen :)

Mites koralli-pinkki iskee? :)

Hiusten värjäys saatu blogin kautta.

28 vastausta artikkeliin “Ihanin #colorful korallitukka

 1. Ihan mieletön sävy! Mä haluaisin jotain vastaavaa, mutta en uskalla blondata enää hiuksia enempää ja kaikki, mitä laitan päähäni, tuntuu muuttuvan kuparinsävyiseksi.

  Tykkää

  1. Näin ei varmaan saisi julkisesti sanoa, mutta kyllä lyhyttä tukkaa uskaltaa aika rankastikin käsitellä :D Tai siis mä uskallan, ja vielä on hiukset päässä ;) Ja kerran kun on kunnolla blondattu, niin ei sitten tartte käsitellä kuin tyvi vaan tietty.

   Tykkää

 2. Ihana! Oikein tuollainen hehkuva hiusväri :) Ja mielenkiintoinen oli tuo edellinen a-vitamiini -postaus, pitää kokeilla itsekin a-vitamiinivoidetta! Auttaisikohan se aknearpiinkin..?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s