Hiukset · Hiusten värjäys

Blorange

Mulla on uusi tukka! :) Olisin jo edellisellä kampaajakäynnillä tammikuun alussa halunnut jotain pastellisempaa ja vaaleampaa, mutta päädyimme odottelemaan vielä hieman kevättä. Kampaajakäynnin väli venähti lomien ja muiden syiden takia monta viikkoa normaalia pidemmäksi ja mä olin NIIN onnellinen eilen, kun lopulta pääsin istahtamaan Tiinan penkkiin.

Olin lähettänyt hänelle jo varmaan kuukautta aikaisemmin kuvan, että arvaas mitä mä haluan seuraavaksi :D Tiina totesi, että häntä ei yllätä, ennemminkin hän on yllättynyt, että kukaan ei ollut vielä ehtinyt ennen mua pyytää blorangea tukkaa.

Nettiä kun selaa, niin nimi tulee toisten sivujen mukaan sanoista blonde + orange ja toisten sivujen mukaan blood orange. Yhtä kaikki, kyseessä on vaalea oranssi sävy, joka taittaa joko vaaleanpunaiseen tai punaiseen. Me halusimme sen taittavan selkeämmin vaaleanpunaiseen, ja puhuimme myös siitä, että sävylle persikka on lähes yhtä monta määritelmää kuin on kampaamon asiakkaitakin. Katsokaapa vaikka tätä mulla kaksi vuotta sitten ollutta persikkaa! :)

Kerrankin värinpoiston jälkeinen kikkailu oli helppoa, koska sen jäljiltä kelta-oranssi tukka ei haitannut mitään, kun sävyä ei tarvinnut saada viileäksi.

Väri tarttui hiusteni pääliosaan jännästi hieman raidoittain, mutta musta se on vaan hauskan näköistä :) Tykkään muutenkin tästä uudesta lookistani tosi paljon! Tosin se huutaa hieman päivettyneempää ihoa, joten täytyykin ottaa pieni itseruskettavakuuri ;)

Raksi muuten seinään, odotan ensimmäistä kertaa innolla, että pääsen ylläpitämään tätä sävyä! Mulle on nimittäin tulossa niin ihanan kuuloiset ylläpitotuotteet, että! Voin kertoa, että ihmiskunta on tehnyt suuren harppauksen näistä ajoista, jolloin persikan vivahteista tukkaa varten piti sekoittaa kolmea eri suoraväriä… :)

Mitäs pidätte, hot or not?

20 vastausta artikkeliin “Blorange

 1. Apua miten ihana! Mä myisin mummoni saadakseni tän värisen tukan mutta läheppä tästä nyt vaalentelemaan…siis ihan täykky ja sopii sulle todella hyvin <3

  Tykkää

  1. Kiitos <3 :) Mut siis, värinpoistoa vaan ensin niin se on siinä!? Sulla on varmaan sitä paitsi paljon parempikuntoinen hius kuin mulla, joten senkin puoleen anna mennä vaan :D

   Tykkää

 2. Aivan ihana ❤️😃 Mä olen aivan pihalla kaikista hiusmaailman jutuista, joten pysyn muodin harjalla kun seuraan sun hiusseikkailuja 🤣 Mä luulin, et ne raidat oli tarkoituksella tehty 😆

  Tykkää

  1. Hihhihiiii! Kiitos <3 Hiukset on kyllä mulle sellainen juttu, jossa vaihtelu virkistää! Meikkaamisen suhteen olen ehkä vähän tylsä, joten on hyvä, että voin edes jollain saralla olla trendeissä mukana :D

   Ja haha, mä mietinkin, että kannattaako paljastaa noiden raitojen tahattomuus ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s