Dior · Lumene · Primerit · Ripset ja ripsarit · Uutuuksia

No mites se Lumenen ripsivärinpohjustaja?

L´ Occitanen tuoksuarvonnan voitti nimimerkki Coconut! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta <3

Nonni! Teitä on tuntunut kovasti kiinnostavan, onko Lumenen uusi ripsivärinpohjustaja mistään kotoisin. Olen vihdoinkin valmis kertomaan :D

Ripsivärinpohjustajissa on se hankaluus testattaessa, että pohjustajat säännönmukaisesti paranevat ominaisuuksiltaan oltuaan avattuina pari viikkoa. Jos siis hankit uuden ripsiprimerin, eikä se heti toimi ihan toivomallasi tavalla, älä vielä luovuta!

Mä olin jo itse asiassa itsekin tuominnut Lumenen primerin liian liruksi ja mitäänsanomattoman lopputuloksen tuovaksi. Ajattelin kuitenkin vielä kerran kokeilla sitä, että saisin kuvat blogiin. Ja hups mitä viikon-parin käyttötauon aikana olikaan tapahtunut, primer oli muuttunut paljon paremmaksi!

Ihan aluksi mä luulin, että tuote on ehkä pilalla kun Diorin tuotteen valkoiseen massaan tottuneena tämä kermanvärinen harja näytti niin oudolta :D Kollegat kuitenkin vakuuttivat, että heidän tuotteensa näyttävät samalta, ja itse asiassa tällainen väri on helpompikin, koska se peittyy ripsivärin alle kätevämmin kuin kirkkaan valkoinen tuote.

Tässä näette lopputuloksen Lumenen Nordic Secret Volume Lash Primer + Lumenen uusi ripsiväri Nordic Noir Deep Impact Mascara. Lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi kiva! Ja niinpä ei se toiminut -postaus muuttui toimihan se -postaukseksi ;)

Tässä vertailuna Diorin Triple Volume Plumping Lash Primer + Deep Impact Mascara. Noh, ensinnäkin pahoittelut aamukiireessä tehdyistä sotkuista, joita en tajunnut siivota ennen kuvan ottamista. Toiseksi tässä näkyy hyvin ripsivärin outo ominaisuus, että välillä massaa tulee muoviharjasta todella runsaasti.

Mietin näiden kokeilujen jälkeen, että näinköhän se onkin tuo Deep Impact Mascara, joka on tosi hyvä.Päätin kokeille primereita vielä toisen ripsivärin kanssa, joka sekin sattui nyt olemaan Lumenelta eli True Mystic Curl.

Eli Lumenen primer + True Mystic Curl. Onpa meh lopputulos, vai mitä?! Ripsiväri on jotenkin todella kuivan tuntuinen, eikä primeri onnistu pelastamaan sitä.

Diorin primer + True Mystic Curl. Selkeästi parempi lopputulos kuin Lumenen primerin kanssa. Tässä lopputulos on jo ihan kiva.

Yhteenvetona: Lumenen Volume Lash Primer tuuheuttaa ja pidentää ripsiä jonkin verran, mutta sitä ei pysty kerrostamaan yhtä tuuheaksi lopputulokseksi kuin Diorin primeria. (Jos muuten olet erittäin siistin ja huolitellun lopputuloksen ystävä, Sensai voisi olla sinun juttusi!)

Lumene kustantaa 21,90 €/8 ml kun Diorista joutuu pulittamaan yli 40 €/10 ml. Jos et käytä ripsivärinpohjustajaa päivittäin, Lumene on hyvä valinta budjettitietoiselle, koska ripsituotteet kannattaa joka tapauksessa vaihtaa 6 kuukauden välein. Itse herkkäsilmäisenä vaihdan ripsituotteet uusiin kyllä jo 3-4 kuukauden välein. Kallista lystiä.

Käytän itse EDELLEEN Dioria, näemmä hamaan hautaan saakka :D Mites teidän primerasiat, mitä käytätte vai käytättekö mitään?

Lumenen tuotteet saatu blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “No mites se Lumenen ripsivärinpohjustaja?

 1. Artdecon Lash Booster on mun suosikki. Nyt käytössä on vaihteen vuoksi tämä Lumenen Lash Primer, joka on yllättävän hyvä rumasta ja kömpelöstä harjasta huolimatta. Se harja on aivan liian iso ja jäykkä, mutta kun tottuu, niin kylllä sillä ihan kelpo jälkeä saa. Valkoinen massa on aika hyvän tuntuista, ja tekee riittävän hyvää jälkeä tällaiselle nysäripselle. Luulen, että palaan kuitenkin Artdecon pariin, kun Lumenen aika tulee täyteen.

  Tykkää

 2. Primereita en käytä, mutta tuo Lumenen Nordic Noir Deep Impact Mascara on niin tympee tuote. Kiva harja ja massa levittäessä (vaatii opettelua) mutta kesto ihan susi. Heti leviää ja tää on niitä ripsivärejä, että ripsistä lähtee turhankin helpolla, mutta ihosta ei millään. Hirveet pandat vaa kokoajan. odotin paljon enemmän Mysticin perusteella :(

  Tykkää

  1. Putosin ihan täysin, nimittäin katsoitko mun Insta-kuvan eiliseltä?! Tää ripsari TODELLA leviää, sain heroin chic -lookin ihan pyytämättä :’D Ja säänkestävyyttä ei myöskään tosiaankaan ole…

   Tykkää

 3. Ripsiprimereita en kyllä käytä, kun käytän vain vedenkestäviä ripsareita kun muuten ei pysy taivutukset ja mulla on omasta takaa melko tuuheat ripset. Sitten itse asiaan, jota olin tulossa sulle raportoimaan :D En tiedä muistatko enää, mutta jossain kohtaa talvella kyselin sulta meikkivoidesuosituksia aknelääkityksen pintakuivettamalle, mutta rasvoittuvalle iholle ja ehdotit silloin MACin jotain kosteuttavaa meikkivoidetta, jonka nimeä en enää muista ja sitten netin ihmeellisestä maailmasta löysin Smashboxin stuodio skin hydrating foundationin, joka lupaili samoja juttuja kuin se MACin tuote. Se Smashbox nyt sattui olemaan mulle helpommin saatavilla ja kun vihdoin edellinen meikkivoide loppui niin marssin tänään Kicksiin sitä testaamaan ja mukaanhan se lähti ja kyllä nyt on löytynyt ainakin tämän hetken ihotyypille se HG meikkivoide. Mikään aikasempi meikkivoide ei siis oo mulla pysynyt kiillottomana eikä nätisti paikallaan kahta tuntia pidempään, mutta tämä Smashboxin studio skin on mulla nyt Kicksin meikkaajan laittamana ilman primeria jo kuudetta tuntia naamassa aivan samanlaisena puolimattaisena, kuin heti meikkauksen jälkeen <3 Ja tosiaan mulla on myös jonkun verran punoittavia arpia kasvoissa, mutta nekin häivyttyi tosi hyvin yhdellä ohkaisella kerroksella tän meikkivoiteen kanssa, ja se on mulle ihan riittävä, en arkimeikissä mitään täyttä peittävyyttä haekkaan. Iholle työstäminen vaatii vähän kyllä harjoittelua, koska tää kuivuu tosi nopsaan, mutta on myös hiukan tahmeaa koostumukseltaan, mutta eiköhän siihenkin kokeilujen kautta löydy sopivin tekniikka :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s