Batiste · Clarins · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · L`Occitane · MAC · NARS · Sabé Masson · Soap&Glory · The Body Shop · Yves Rocher

Helmikuun 2017 loppuneet tuotteet

Mä olen päässyt aikatauluun, JES!! Eli siis kirjoittamaan edellisen kuun loppuneista seuraavan kuun aikana :) Nyt siis vuorossa helmikuussa loppuneiden tuotteiden ruotiminen!

The Body Shop Oils Of Life Sleeping Cream*
Joulukalenterista tullut öljyä sisältävä yövoide, joka vaikutti ihan pätevältä hommassaan! Ei kuitenkaan aivan yltänyt näiden tehovoiteiden tasolle.

L´ Occitane Ultra Rich Face Cream*
Postaus. Tästä paksusta hoitovoiteesta puolestaan tykkäsin tosi kovasti. Voisin helposti ostaa lisää!

Clarins Hydra Quench Cream
Tästäkin kosteusvoiteesta tykkään tosi tosi kovasti! Ihan täykky päivävoide talviaikaan ja lämpimämmillä säillä yöksi. Voisin helposti ostaa lisää :)

Yves Rocher Gentle Makeup Remover
Aika hyvä silmämeikin poistoaine. Toimii, mutta ei herätä suuria tunteita.

Soap & Glory Heel Genius
Peruskiva jalkavoide. Kosteutti hyvin, mutta en tästäkään saanut mitään erityisiä viboja.

L’ Occitane Foot Cream*
Tästä tykkään! Laventelin tuoksu ei ole suosikkini, mutta koska mulla on tästä tuotteesta myös täysikokoinen tuubi, niin olen tottunut siihen ja pidän sitä itse asiassa jo ihanan rauhoittavana! Tämä on lisäksi tosi tehokas tuote, jo yhden kerran käytön huomasi pehmentyneistä kantapäistä!

Loccitane Roses et Reines Hand & Nail Crem*
Tästä käsivoiteesta mulla ei ole mitään muistikuvaa. Todnäk olen käyttänyt sen kerralla ja se on tehnyt, mitä pitää :D

Batiste XXL Volume
Paras kokeilemani tuuheuttava kuivashampoo. Suosittelen, mikäli haet hiuksiin ryhtiä ja nostetta!

Sabe Masson Né des Roses
Postaus näistä tuoksupuikoista. Tämä oli aivan SUPERIHANA ruusutuoksu, joka ei todellakaan ole perinteinen tai ”pelkkä” ruusu. Luulen tästä tykkäävän myös niiden, joille ruusu ei yleensä ole lemppari!

MAC Instacurl Lash
Aivan sikahyvä ripsari, paras kokeilemani uutuusripsiväri aikoihin! Täältä näet, miten jännä tämän harja on ja täältä näet ripsarin ripsissä. Mulle on vähän epäselvää, onko tämä kausituote vai ei, netistä tätä ei ainakaan saanut tilattua. Ostan uuden, jos löydän jostain!

Clarins Lip Balm Perfector*
Ihana sävyttävä huulivoide, tarkempi postaus löytyy täältä. Tuoksuu toffeelle, kosteuttaa ja antaa kevyen sävyn. Loistovalinta tämän tyyppisten tuotteiden ystäville :)

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base
Luomivärinpohjustajatestin ykkönen! Tosin tiukasti, Urban Decayn Eye Primer Potion on lähes yhtä hyvä ja sitä saa Suomesta. Ostinkin Narsin jälkeen UD:ta.

MAC Pro Longwear Paint Pot Perky
MACin Pro Longwearit on ihania! Ne ovat siis voidemaisia luomivärejä ja tämä persikkainen Perky on jo vähintään kolmas loppunut sävy mulla. Tosin nämä ovat niin riittoisia, että yhtäkään en ole saanut vielä käytettyä täysin loppuun, vaan olen laittanut keräykseen ostoajankohdan perusteella.

Helmikuussa loppui kaikkea kivaa, nyyh! Näistä vaikka kuinka moni on sellainen tuote, jonka voisin ostaa uudestaan. Mites te, näkyikö suosikkeja tai kiinnostavia juttuja? :)

*Saatu blogin kautta.

9 vastausta artikkeliin “Helmikuun 2017 loppuneet tuotteet

    1. Mä tykkään käyttää ihan ympäri vuoden töissä kun voi nopeasti vain sutaista huuliin ilman peiliä ja näyttää silti huolitellulta :)

      Tykkää

  1. Käännynpä nyt sun suuntan meikkivoideongelmani kanssa 🙂 Eli mulla on ongelmana se, että lähes kaikki meikkivoiteet on liian punapohjaisia. Sävyltään paras (tähän mennessä) on Fit ME -meikkivoide sävyssä 110, mutta koska mulla on rasvoittuva iho kuivan sijaan, joten toi meikkivoide ei oiken pysy. Ja esim. Urban Decayn All Nigter meikkivoiteen sävy 1.0 on mun iholla punanen, vaikka myyjän mukaan se oli nimenomaan se lämpimän sävyinen Eli kysymys olis että mikä on kaikkien aikojen keltasin meikkivoide johon oot törmänny? (Hintaluokasta sen verran että oon valmis maksamaan (mutta esim jotkut MACin meikkivoiteet yms. (hintaa yli 50€) on ihan liian kalliita), mutta mitä halvempi sitä parempi. Ja meikkivoiteen pitäis olla soveltuva rasvoittuvalle ihole.

    Tykkää

    1. No vitsi, hmm! MAC on tietty se, mikä mulle tuli mieleen, koska heidän keltapohjaiset sävynsä ovat TODELLA keltaisia. Esim mun lemppari Pro Longwear Moisturising Waterproof maksaa noin 36 euroa eli ei sentään ihan viittäkymppiä. Jos halvemmalla haluat päästä niin oletko tsekannut Lumenen valikoiman? En osaa sanoa, ovatko kuinka keltaisia, mutta laadukkaita ainakin! :)

      Tykkää

  2. Yhhyh,laventeli kosmetiikassa on ehdoton nou nou. Onneks oikea laventeli ei oo niin ärtsy ja häiritsevä tuoksu. Sitä kun on Kroatiassa vähän joka paikassa tyrkyllä, majapaikoissa kuivattuna koristeena jne.

    Oon ihan täpinöissä,varattiin tänään kesäreissu. 6 yötä Bracin saarella ja 3 yötä Splitissä. Maailman paras pizza odottaa!!

    Tykkää

  3. Miten käytät noita MACin Paint Poteja? Levitätkö sormella vai siveltimellä?
    Omistin joskus useita Chanel Illusion D’ombre -voideluomivärejä, mutten koskaan päässyt sinuksi niiden kanssa. Sävyt ja rasiat olivat superkauniita, mutta tuskastuin etenkin tummien sävyjen levittämiseen. Vai olisikohan pitänyt jättää häivytys suurimmaksi osaksi tekemättä?

    Tykkää

Jätä kommentti