Clarins · Huulipunat · Meikit

Huulirasvafriikki approves!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime aikoina on ollut paljon juttua huulituotteista, mutta hitsi kun nyt on markkinoille tullut kaikkea ihanaa (kuten tämä Clarinsin huuliöljy), niin pakkohan niistä on kirjoittaa! :)

Olen maininnut blogissa useaan kertaan (mm. täällä) tykkääväni älyttömästi Clarinsin Instant Light Lip Perfectoreista, eli tuubissa olevista voidemaisista huulikiillon ja -rasvan välimuodoista. Kun kuulin, että tuubit saivat kaverikseen Lip Balm Perfectorit eli puikossa olevat huulirasvat, kiinnostuin tietenkin heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyylikkääseen ja toimivaan hylsyyn on pakattu timanttia! Valitin aiemmassa huulirasvapostauksessa, miten puikossa olevat tuotteet ovat usein makuuni liian vahamaisen kovia, eikä niistä irtoa mitään. Sitä ongelmaa ei ole näissä Clarinsin tuotteissa! Huulivoide liukuu huulille pehmeästi ja vaivatta ja tuntuu hurjan kosteuttavalta. Koostumus on juuri oikeanlainen, huulille jää kevyt tunne, että niiden pinnalla on jotakin, mutta ei tietoakaan tahmasta tai muusta epämiellyttävästä. Lopputulos on kevyt sävy ja kaunis kiilto. Huulirasvat tuoksuvat toffeelle :)

Jos jotain negatiivista yrittämällä yrittää keksiä, niin nämä tuntuvat kuluvan pehmeän koostumuksensa vuoksi aika nopeasti. Itselleni se tosin on vain plussaa, kun on niin monta tuotetta yhtä aikaa auki. On toivoa saada nämä käytettyä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain testattavaksi sävyt vasemmalta oikealle: 01 Rose, 03 My Pink ja 04 Orange. Rose ja Orange näyttävät iholla samalta kuin puikko antaa ymmärtää, mutta My Pink on erkkarisävy, joka mukautuu jokaisen omaan pH-tasapainoon ja sävyttyy huulilla sen mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun huulilla se näyttää tältä! Kivoja sävyjä ovat kaikki kolme testaamaani, mutta kyllä tuo Orange saa sydämen väpättämään eniten :) Näiden lisäksi tarjolla on kolme muutakin sävyä ja hinta on hieman alle 20 euroa. Ihanan nuden Rosewood-sävyn voi tsekata in action täältä Ilonan blogista.

Jokos teiltä löytyy Lip Balm Perfectoreita? :)

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta.

17 vastausta artikkeliin “Huulirasvafriikki approves!

 1. Mulla odottelee testilaatikossa yksi näistä :) Näitä onkin paljon kehuttu! Mä olen viime aikoina hullaantunut niin moniin uusiin huulituotteisiin, että kuljen ihan uutta polkua :D Näköjään yksi uusi heikkous lisää tähän kosmetiikkahurmokseen, hah. Kiitos/kunnia/syy kuuluu osaksi myös sulle, koska oon innostunut sun blogin kautta monista piristävistä huulipunasävyistä ;)

  PS. Oli kiva tänään nähdä! Vieläkin ihanat tuoksut käsivarressa. Ihan huikeaa oli tavata Sephoran perustaja! :)

  Tykkää

  1. Jee! Mä tykkään levittää huulipunailosanomaa :D Voitko uskoa, että vielä muutama vuosi sitten käytin vain kiiltoja..! Silloin pitikin sitten panostaa silmiin enemmän, joten ehkä tää mun huulipunafriikkiys on vain laiskuutta :´D

   Kyllä, Sabe oli tosi symppis ja kiva tapahtuma muutenkin :)

   Tykkää

   1. Mullakin oli ihan sama juttu! :D Vuosia sitten omistin melkein pelkästään huulikiiltoja ja panostin aina silmiin :) Ne muutamat huulipunat jotka lojui kiiltojen joukossa oli tosi harvoin käytössä. Mutta nyt se on (lähes) aina puna. Kiiltoja käytän vähemmän :)

    Tykkää

 2. Orange, vau! :)

  Joo, mä oon ajatellut perustaa huuliblogin. Nytkin tulevissa aiheissa on joku kevyesti puolet huulijuttuja. Niitä on pakko säännöstellä. :’D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s