blinc · Dior · MAC · Meikit · Ripset ja ripsarit · Sensai

Peseekö Sensai Diorin? Parhaan ripsivärinpohjustajan metsästys vol 47

Muistatte ehkä, että olen jo vuosia ollut vannoutunut Diorin ripsivärinpohjustajan, Lash Plumping Serumin käyttäjä. Jokin aika sitten vertailin Dioria ja sen varsin varteenotettavaa kilpailijaa, Blincin Black Lash Primeria. Tykkäsin edelleen Diorin lopputuloksesta eniten, mutta Blincin musta väri oli kieltämättä todella iso plussa, koska päälle sudittavalla ripsivärillä ei tarvinnut muistaa peittää kaikkea valkoista massaa.

Postauksen kommenttiboksissa Jonna kertoi tykkäävänsä eniten Sensain primerista. En muistanut edes kuulleeni aiemmin Sensain tuotteesta, joten tokihan nyt se piti sitten pyytää testiin ja kokeilla :D

thumb_p1012126_1024

Sensain Eyelash Base 38´ C:ssa on massaa 6 ml ja hinta on 26 €. Diorilla vastaavat speksit ovat 10 ml ja n. 40 € ja Blincillä 5 ml ja 28,70 €. Jos laskee litrahinnan, niin suhteessa edullisin näistä kolmesta on Dior ja kallein Blinc. Sain pikkusiskolta rakentavaa kritiikkiä siitä, että en läheskään aina mainitse tuotteiden hintoja, ja hinta on kuulemma aika tärkeä asia. Yritän nyt siis tsempata tässä asiassa ;)

thumb_p1012133_1024

Kaikki kolme harjaa ovat ihan omanlaisensa. Sensain massa on valkoiseen Dioriin verrattuna näkymättömämpää ja luonnollisempaa, ja sen saa peitettyä helpommin.

thumb_p1012097_1024

Tässä ripsillä Sensain pohjustaja ja MAC Instacurl Lash. En ensin oikein pitänyt Sensain pohjustajan harjasosasta, mutta hyvin se kuitenkin toimii kun pääsee yli ”oudosta” muotoilusta :D Ripset ovat pitkät, erotellut ja yleisvaikutelma on erittäin siisti. Sensain ehdoton valtti onkin mielestäni siisti ja huoliteltu yleisilme. Ripset ovat näyttävät, mutta luonnolliset ja kauniit. Jos käyttää 38-ripsiväriä, on tämä loistotuote, koska se on 38-tuote itsekin. Eli lähtee ripsistä lämpimällä vedellä. Itse käytän normaaleja vesiliukoisia ripsivärejä, joten tämä ominaisuus sinänsä on itselleni turha, mutta ei myöskään haittaa käytössä mitenkään.

thumb_lash_primers_1024
Vasemmalta Blinc, Sensai ja Dior

Kuten totesin jo Diorin ja Blincin välisessä vertailussa, Blincin kanssa ripsistä tulee tuuheat ja huolettomat, minkä ominaisuuksien kustannuksella siisteys kärsii vähän. Oikealla oleva Dior pidentää parhaiten ja kuvasta huomaa, että tuote oli mulla ollut käytössä jo jonkin aikaa, nimittäin kun se on ollut vähän aikaa avattuna ja käytettynä, ripsistä tulee vielä tuuheammat kuin uuden kappaleen korkatessaan. Ylipäätäänkin ripsivärinpohjustajat eivät minusta ole parhaimmillaan heti avattuna :)

Jos voisin, niin pitäisi Sensaita arkipohjustajana, kun sen saa Dioria helpommin ripsivärin alle piiloon ja helposti kauniin siistin lopputuloksen. Dior olisi käytössä silloin, kun haluaa näyttävyyttä ja pituutta ja on aikaa nyhvätä vähän enemmän. Koska kuitenkin ripsiin laitettavia tuotteita ei suositella käytettävän kuin enintään 6 kk, ja itse en käyttäisi yli neljää, ei kahta pohjustajaa saa millään käytettyä tuossa ajassa. Näyttää siis (HUOH!!!!!!) edelleen siltä, että ostan EDELLEEN Dioria jos vain pääsen tax free -myymälän halvempien hintojen ääreen ja muutoin Sensaita. Mua alkoi jo ihan väsyttää, kun ei Dioria parempaa vain tunnu löytyvän! :D Olinkin jo ajatellut, että nyt saavat primertestit vähäksi aikaa olla tässä, mutta eiköhän sitten Lumene lanseerannut ripsivärinpohjustajan ja lähetti sen vielä mulle pyytämättä testiinkin! Joten nojoo, kaipa sitä nyt sen vielä voi testata ;D

Mikä näistä näyttää teidän mielestänne parhaalta? Ja uskallanko enää edes kysyä: onko muka olemassa joku vielä parempi? :D

Blinc ja Sensai saatu blogin kautta, Dior ostettu itse.

 

11 vastausta artikkeliin “Peseekö Sensai Diorin? Parhaan ripsivärinpohjustajan metsästys vol 47

 1. Mun suosikki on myös tuo Dior, mut Sensai tulee hyvänä kakkosena :) Tykkään myös siitä, että se tosiaan peittyy Dioria helpommin ja tekee väriripsarista tihkun ja itkun kestävän :3 Mutta Diorilla vaan on näyttävämpi lopputulos ja poispesu on Sensaita helpompaa. Hinta ja saatavuus tähän eniten vaikuttaa; oon puolen vuoden sisään kahdesti koettanut ostaa Dioria edullisemmin (laivalta ja alekupongilla), niin aina se on loppu :D Kertoo ehkä jotain ko. tuotteen suosiosta :)

  Mutta jään jännäämään vielä mitä sä tuumit siitä Lumenen uutuudesta :D

  Tykkää

  1. Oho! Mä olen kyllä aina löytänyt Dioria helpolla, mutta tuo normihinta ON suolainen :P Onneksi käyn säännöllisesti laivalla/ulkomailla niin en ole tästä vielä täyttä hintaa joutunut kertaakaan pulittamaan.

   Samansuuntaiset on siis meidän mielipiteet näiden suhteet, katsotaan, miten Lumenen kanssa käy :)

   Tykkää

 2. En oo kokeillut muita kuin Dioria ja nyt eilen sitä Lumenen uutuutta. Ei kyllä vetänyt vertoja, mutta ehkä se paranee parin viikon sisään. Liian litkua mun makuun ainakin vielä. Dior on <3 <3 Mut niin kallis! :(

  Liked by 1 henkilö

  1. Joo, ekat käyttökerrat ei koskaan anna hyvää kuvaa pohjustajasta eikä mun mielestä ripsaristakaan. Mä kokeilen Lumenea tänään, iik!

   Tykkää

 3. Mä tykkään Sensaista, mutta kyllä kuvassa Diorin kanssa jälki on jotenkin tuuheampaa, ripset ovat kokonaisvaltaisesti runsaammat. :) Toi Sensai muuten kanssa paksuuntuu ja paranee, mutta niin kai noi kaikki. :D

  Tykkää

  1. Tuossa tosiaan Blinc ja Dior olivat parhaimmillaan kun niitä olin jo jonkin aikaa käytellyt. Sensain eduksi siis sanottakoon, että se oli melko uusi vielä näissä kuvissa :)

   Tykkää

 4. Kyllähän kuvissa näyttää Diorin alustajalla saatavan parhaimmat räpsyttimet 😊 Kokemusta mulla ei ole kuin kahdesta primeristä ja toinen niistä on Diorin (sun innostamana aikoinaan ostin 👍) ja toinen Estee Lauderin Lash Primer jne. Mulla voiton vie kyllä Esterin versio, se vaikutti alussa kasvattavan ripsien pituutta ja paksuutta (käytin ensin) ja kun vaihdoin Dioriin niin kasvu ”tyrehtyi”. Luultavasti ripset vain innostuivat aluksi kun niistä erikseen huolehdittiin 😁 Esterin harja ei myöskään näytä niin törkyiseltä kuin Diorin kun käyttöä on takana, ihmeesti tämäkin vaikuttaa 😀

  Tykkää

  1. No eikö vaan. Mä niin HALUAISIN, että joku muu primeri voittaisi, mutta kun Dior nyt vaan näyttää aina parhaalta :´D

   Voi herranjestas tuo Lauder…….. Pitääkö mun nyt sitten SEKIN kokeilla hahhahahaahaa!

   Tykkää

 5. Mulla on käytössä Estee Lauderin little black liner, siitä tykkään. Oletko kokeillut sitä?

  Itse en oikein tajunnut koko primerjuttua ripsissä. Sain kuitenkin jouluna lauderin lahjapakkauksen, jossa oli sy- voide, suptuous extreme mascara (niiiin paras mascara ever) ja tämä primeri. Vähän njäh-tunnelmissa kokeilin ja yllätyi. Toki nyt täytyy miettiä, onko jotain parempaa olemassa 😉

  Tykkää

  1. Samaa mieltä, Sumptuous Extreme on TODELLA hyvä! <3

   Tarkoitat varmaan Little Black Primeria? En ole kokeillut, mutta nyt tietenkin alkoi kiinnostaa :D

   Tykkää

   1. Sitäpä juuri 😂 Se tosin ei anna kauheasti volyymia, mutta pidentää mascaran kestoa. Ja se on mustaa, mistä plussaa. Itse en kyllä edes lisävolyymiä tuon extremen kanssa kaipaa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s