Essence · Meikit

Kuokkavieraana syntymäpäivillä

Oletko koskaan ollut kuokkavieraana syntymäpäivillä? Mennyt kutsumatta toisen juhliin tai jopa niin, ettet ole edes tuntenut koko päivänsankaria? Mulla oli vähän sellainen nolon hykerryttävä kuokkimisfiilis, kun kiikutin kotiin tällaisen synttärijuhlapaketin.

Edullinen, mutta hinnastaan huolimatta todella laadukkaista tuotteistaan tunnettu Essence on tullut Suomeen noin vuosi sitten, mutta juhlii tänä vuonna jo 15-vuotispäiväänsä. Mä en päässyt merkin lanseeraustilaisuuteen silloin vuosi sitten ja olenkin kokeillut Essenceltä vain yhtä poskipunaa, jonka kiltti kanssabloggaaja kiikutti mulle tuliaisiksi. Nyt kun merkkiä edustavalta pr-toimistolta tuli viestiä Essencen kevään uutuuksista, innostuin laittamaan viestiä ja pyytämään paria tuotetta. Lopputuloksena pääsin juhlimaan Essencen synttäreitä, vaikken tunne juhlakalua, ja niitä tuotteitakin tuli muutama enemmän kuin pari ^_^

Olette ehkä kuulleet, että varsinkin Essencen ripsivärejä, poskipunia ja kynsilakkoja ylistetään joka paikassa. Yhden poskipunakokemuksen omaavana yhdyn ylistyskuoroon sen osalta: korallinen Satin Coral voisi helposti olla myyntihintaansa (3,09 €) viisi kertaa kalliimpi. Se on todella hyvä.

Tässä kuvassa näkyy joitain tuotteita, jotka tässä synttärijuhlapaketissa oli. Mutta nyt haluaisin kuulla teiltä, että mitä Essenceltä kannattaa kokeilla? Tai mitä haluaisitte, että kokeilisin? Sen verran voin jo sanoa, että muutama tämän kevään uutuustuote tulee esiintymään pian toisessa postauksessa, jossa käsittelen kevään ihanimpia uutuuksia. Mutta kuulisin tosi mielelläni, mitkä tuotteet ovat teidän mielestänne toimineet ja mitkä eivät?

Mä muuten RAKASTIN tätä lahjapakkausta ja kimalluksen ja värikkäiden nauhojen sekamelskaa. Mulle erittäin tärkeä henkilö täyttää parin kuukauden päästä 18 vuotta ja talletin paketin juhlasisällön visusti tätä juhlapäivää varten <3

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

11 vastausta artikkeliin “Kuokkavieraana syntymäpäivillä

 1. Mulla oli viime jouluna se Essencen joulukalenteri, josta jokunen tuote jäi itselle käyttöön. Suuria suosikkeja kaiken kaikkiaan on kulmageeli, toi mattapuuteri, nude-sarjan tummanruskea sololuomiväri sekä pari huulipunaa. Joku tosi hyvä rajauskynäkin taisi olla. Ripsarit ei oo mun juttu, kun silmät vuotaa ja pysyvyysongelma on kova. Yks poskipuna mulla on (tykkään), muutama muu sinkkuluomiväri (varisee jonkun verran, mut muuten jees), useampi kynsilakka ja huulituote. Niin ja nudeluomiväripaletti, joka on vähän heikkopigmenttinen, mutta ihan käyttis.

  Kokonaisuutena mulla on sarjasta hyvä kuva ja noilla hinnoilla uskaltaa kokeillakin :)

  Tykkää

   1. Valtaosa suosikeista on itseasiassa ite ostettuja ennen kalenteria. Mut hyvä sarja kaikenkaikkiaan :)

    Tykkää

 2. Essencen poskipunat ja huultenrajauskynät on mun lemppareita<3 Jotkut ripsarit on myös olleet aika hyviä (nyt en kyllä muista mitkä, just joo) ja jotkut taas melko kehnoja.

  Tykkää

 3. Kynsilakat 5/5, jotkut ripsarit (se False Lashes ♥♥♥) ja ripsivärinpohjustaja ihan ässiä, luomivärinpohjustajat toimii todella hyvin! Luomiväreistä mulla ei älyttömästi ole kokemuksia, mutta hiljattain hankittu All About Roses -paletti meni ihan suosikkien joukkoon heti. Paljon meikkipohjissa tosi peittäviä ja mattaisia, jotka ei ole ihan mun ykkösin juttu koska tykkään kuulaasta pohjasta, mutta väripuolella paljon ihan huippumatskua. Oon ihan Essence-fani. Ja tosiaan, uskaltaa testata kun hintaa on joku 3 €. Eikä testata eläimillä.

  Tykkää

 4. Mun suokkarituotteet on Super Precise Eyeliner (hintsun verran liian märkä), Matt Matt Matt longlasting lipglossit ja Liplinerit sekä kynsilakat 😀 Näissä ulkoasu on onneksi ”aikuisten normaali”, muutenkin koen et teinit kattoo mua aina Essencen ständillä et mitä toi täti tos tekee?? 😂😂😂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s