Blogitapahtumat · Ihonhoito · Sabé Masson · Tuoksut

Tuoksuihastus puikossa

Ihan ensimmäiseksi ISO KIITOS kaikille blogini synttäriarvontaan osallistuneille! Oli ihanaa lukea kommenttejanne, terveisiänne ja postausehdotuksianne. Joihinkin kommentteihin linkkasinkin vanhempia postauksia, jos olen jo tehnyt toivotunlaisen postauksen, joten käypä kurkistamassa kommenttiboksista varsinkin jos olet uudempi lukija. Sain paljon kivoja postausideoita, joista toteutan ilman muuta niin paljon kuin pystyn. Kiitos <3

Arvonnassa onnettaren suosikki oli Taika, jolle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnea vielä Taika! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehkutin blogissa jo tammikuussa ihania ja erilaisia Sabé Masson Le Soft Perfume -tuoksupuikkoja. Muutama viikko postauksen jälkeen sain kutsun tutustumaan tuoksuihin tarkemmin. Koska en ollut päässyt tuoksuttamaan kuin minulle lähetettyjä kahta tuoksua, Striptease Flowersia ja Emballe Moita, halusin todellakin mennä paikalle selvittämään, löytyisikö tuoksujen joukosta joku muukin mieleinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilaisuudessa esillä olivat kaikki Suomessa myynnissä olevat tuoksut sekä kupujen alla nyt keväällä lanseerattavat uutuudet. Niitä ei ole vielä lanseerattu edes synnyinmaassaan Ranskassa, joten pääsimme tekemään tuttavuutta ihan ensimmäisten joukossa, jännää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuoksuttelin puikkoja (ja kupuja, haha) ihan pää pyörällä, ja joukosta löytyi vaikka kuinka monta ihanaa. Paikalla oli myös nainen Le Soft Perfumejen takana, Isabelle Masson-Mandonnaud, jonka aito omistuneisuus ja innostuneisuus teki tuoksuista vieläkin kiinnostavampia. Isabelle kertoi, että merkitä on tulossa myöhemmin myös nestemäisiä tuoksuja ja mainitsipa hän jotain puuterimaisesta tuoksustakin… Jään innolla odottamaan, mitä tämä uskomaton nainen saa vielä aikaan. Hänhän perusti aikoinaan miehensä kanssa Sephoran :) Ei mikään ihan pikkutekijä siis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin paljon kuin erilaisia ihania tuoksuja olikin, lempparin valinta oli tosi helppoa. Rakastuin Parisian Rhapsodyyn ensi nuuhkauksella, ja olen käyttänyt sitä tilaisuudesta lähtien joka päivä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Le Soft Perfumeja on tehty kolmeen eri pohjaan, sheavoihin, tiaré-kukista saatavaan öljyyn ja mangovoi- ja tamanuöljy-yhdistelmään. Kaksi aiemmin testaamaani tuoksua olivat sheapohjaisia ja Parisian Rhapsody on mangovoi- ja tamanuöljypohjainen. Ensimmäinen ajatukseni tuoksuttamisen jälkeen oli, että Parisian Rhapsody tuoksuu tosi tosi tutulta. Mulla meni kuitenkin hetki, että keksin yhdistää. Tuoksu on nimittäin lähes identtinen Lushin Ro`s Arganin kanssa, joka on suihkussa käytettävä vartalovoide. Ostin Ro`s Arganin hiljattain pitkän pähkäilemisen jälkeen, ja olen aivan rakastunut sen tuoksuun. Siksi olinkin niin onnessani, että nyt voin tuoksua Ro`s Arganilta koko ajan :D Eroksi näiden kahden välillä sanoisin Parisian Rhapsodyn vienon appelsiinin tuoksun.

Olen viime vuosina alkanut tykätä ruusuntuoksusta kosmetiikassa, kunhan tuoksu on luonnollinen, puhdas ja pehmeä. Vielä pari vuotta sitten olisin ajatellut, että yäk ruusu! Tulen vanhaksi kenties? ;) Samoin vanilja ei ole koskaan ollut ykkössuosikkini tuoksuissa, vaikka tykkäänkin siitä, jos se on (omaan nenääni) oikein yhdistetty johonkin muuhun tuoksuun. Parisian Rhapsodyssa yhdistyvät juuri nämä kaksi pitkään välttelemääni tuoksunuottia, mikä on aika hauskaa. En olisi ikinä näiden kuvassa näkyvien nuottien perusteella valinnut tätä tuoksua! Näköjään on tosi tärkeää, missä suhteessa tuoksussa on mitäkin. Parisian Rhapsodyn tuoksu on puuterimaisen pehmeä ja juuri sopivasti makea olematta yhtään ätläkkä.

En ole muuten tiennytkään, että maksatoksinen kumariini, jonka olen tottunut yhdistämään kaneliin, on tuoksuissa käytetty aineosa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parisian Rhapsody yllätti täysin pitkällä kestollaan! Striptease Flowers ja Emballe Moi häipyivät muutamassa tunnissa oikeastaan täysin, kun Parisian Rhapsody säilyy iholla sitkeästi. Neljän tunnin jälkeen tuoksu on vielä täysin jäljellä ja hiipuu siitä pikkuhiljaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On se nätti <3

Tuoksupuikkoja voi ostaa ainakin maahantuojan verkkokaupasta ja PUR-hyvinvointikaupasta. Hinta on noin 25 euroa.

Muita Le Soft Perfume -puikkoihin ihastuneita? :)

Tuote saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Tuoksuihastus puikossa

 1. Kiinnostaisi kokeilla kyllä. Miten voimakas vanilija on tuossa Parisianissa ? Itse pidän hedelmäisistä tuoksuista, esim Marc Jakobsin Dot on aivan ykköstuoksu. Arveletko että Parisian olis liian vaniljainen ?
  Niin ja piti ihan kahdesti katsoa tuota tuoksutuskuvaa … Näytät aivan näyttelijä Julie Delphyltä !! Mikä tietysti sopii paremmin kuin hyvin kun puhutaan ranskalaisista tuoksuista .

  Tykkää

  1. Mä veikkaan, että ei ole liian vaniljainen. Koska tosiaan se ei ole munkaan lempparini ja silti tykkään Parisian Rhapsodysta kuin hullu puurosta :) Tuo Jacobs ei sano valitettavasti mulle mitään, mutta yleisesti tykkään hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista minäkin.

   Oho, täytyy sanoa, että kiitos, koska Julie on tosi nätti :)

   Tykkää

 2. Muakin kiinnostaa…Onks noissa mitään Snow Fairyn-tyylisiä makeita tuoksuja? :) Vai onks kaikki vaan ”aikuisen naisen” tuoksuja, haha? :D

  Tykkää

  1. Ahahahhahahaa! Kyllä mä luulen, että valikoimasta löytyisi sullekin mieleinen, niin erilaisia tuoksuja siellä oli. Mä itse asiassa jopa luulen, että tykkäisit tästä Parisian Rhapsodysta, vaikka et ruususta yleensä tykkääkään! :D Tää on just sellanen ihanan makea, että tekis mieli syödä tää puikko! :D Otan sen seuraavan kerran mukaan kun nähdän, niin saat haistaa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s