NARS · Primerit · Sensai · Testiryhmä · Too Faced

Suuri luomivärinpohjustajavertailu 2/2: Sensai, Too Faced ja Nars

Kirjoittelin hetki sitten testaamistani Urban Decayn luomivärinpohjustajista. Kokeilin merkin viittä eri pohjustajaa ja lyhyesti voin todeta, että kaikki paitsi hohtava Minor Sin toimivat loistavasti. Omistan Minor Sinin lisäksi Originalin, mutta myös nude-mattainen Eden olisi tosi hyvä valinta esimerkiksi niille, joiden luomilla on paljon verisuonia tai niiden väri on muuten epätasainen. Tai mattameikkiin loistovalinta ylipäätään. Halusin vielä vähän jatkaa testailua ja nyt esittelen teille kolmen muun merkin luomivärinpohjustajat. Mikä voitti koko testin ja millä voisi heittää vesilintuja, ellei olisi luonnonystävä? Katsotaanpa.

eyeshadow_primers

Too Faced Glitter Gluen ostin Bangkokista viime vuonna, koska se vaikutti niin kiinnostavalta. Nimensä mukaisesti se on erityisesti glitterluomivärien kiinnittämiseen tarkoitettu pohjustaja, joka kyllä saa muuten helposti varisevat luomivärit tarttumaan itseensä tosi hyvin. Myös luomivärin sävy toistuu tämän kanssa paljon intensiivisempänä.

Sensai Eyelid Base on purkissa oleva primer, joka lupaa pitää luomivärin siistinä koko päivän samalla kun se kosteuttaa ihoa.

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base on lukuisien bloggaajien suosikki. Pohjustaja levitetään aplikaattorin avulla ja sen kanssa moni on saanut luomivärinsä kestämään moitteettomana pitkän päivän ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalla näkyvä Sensai on helmenhohtoista voidetta, joka valaisee luomea kivasti ja jättää iholle tunteen, että siihen on levittänyt kosteusvoidetta. Keskellä näkyvä Too Faced todella jättää nimensä mukaisesti hieman tahmean liimapinnan, johon luomivärin saa taputeltua kiinni just eikä melkein. Narsin jättämä pinta on taas silikonisen sileä. Ja sitten katsotaan, miten nämä pohjustajat toimivat käytännössä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensai 6-7 tunnin jälkeen. Surkea esitys, pakko sanoa. Luomiväri on kasautunut luomivakoon oikein urakalla ja tuntuu kuin luomiväri olisi hävinnyt koko luomen alueelta jonnekin. Voisin kuvitella, että Sensai sopisi TODELLA kuivaluomisille henkilöille, joilla on ehkä vielä aikuisempi iho kuin itselläni. Itse en tee tällaisella kyllä mitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pahoittelut hieman sumeasta kuvasta, mutta tässä Too Faced koko komeudessaan 11 tunnin jälkeen, Luomivaon kasat eivät ole niin pahat kuin Sensain kanssa, mutta luomivärit ovat tämänkin pohjustajan kanssa hävinneet mystisesti päivän aikana. Mielestäni tämä Glitter Glue sopii näyttävän silmämeikin pohjaksi päivään, jolloin tarvitsee näyttää hyvältä vain 5-6 tuntia, eli ehkäpä joihinkin juhliin? Koko päivän primeriksi tämä ei riitä ainakaan minulla mitenkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta hei, katsokaas tätä! Nars edustaa 8-9 tunnin jälkeen lähes moitteettomana! Ihan eri planeetalta oleva lopputulos kuin Sensain ja Too Facedin kanssa! Harmi vaan, että Narsia ei saa Suomesta ollenkaan. Itse olen diilannut parille kaverille sellaiset Bangkokista ja nyt täytyy harkita, ostanko tällaisen marraskuun Kööpenhaminan reissulta. Tämä mulla nyt käytössä ollut puteli on kaverin jämä, joka on ollut jo ikuisuuksia auki ja sen on aika mennä nyt tämän testin jälkeen roskiin ;).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä vertailukuva Urban Decayn Originalista, ja kyllä, julistan Narsin myös sen voittajaksi. Täpärästi, mutta kuitenkin! Tosin UD:n saatavuus Suomesta on monelle iso plussa, ja itsekin käytän tätä Originalia hyvillä mielin ainakin siihen saakka, että saan käsiini Narsin.

Mutta hei, allekirjoitatteko te nämä mun kokemukset? Vai onko joku saanut esim. tuon Sensain toimimaan hyvin? Vai onko vielä joku hc-hyvä silmämeikinpohjustaja, jota mä en ole vielä testannut? :)

Niin ja osallistukaa muuten ihmeessä Vichy Normaderm -arvontaan täällä! :)

 

14 vastausta artikkeliin “Suuri luomivärinpohjustajavertailu 2/2: Sensai, Too Faced ja Nars

 1. Hih, Sensai on mun suosikkini :D Tosin vertailukohtaa ei ole kuin TF Shadow insurance, mutta jotenkin Sensai ei tee mun luomista niin kuivia kuin TF, ja tästä syystä sitä voi levittää huoletta kulmaluulle asti (sulautuu myös mun ihonsävyyn paremmin). Ehkä mä sitten olen hieman kuivaluominen (eikä mulla ole erityisen rasvaiset luomet, hieman, muttei pahasti) :D Mulla on myös melko pienet/syvällä olevat silmät, eli luomivärien pysyvyys on koetuksella kyllä. Mä levitän Sensaita todella ohuen kerroksen ja lähinnä taputellen, lisäksi luomivärin koostumuksella ja levittämisvälineellä on myös merkitystä. Just noi hohtavat sävyt tuppaa ehkä hieman kasaantumaan, mutta vaalealla, mattaisella pohjustussävyllä ja luomivärin painelulla oon saanu (ainakin omasta mielestäni) melko tasaisen lopputuloksen, mikä ei pitkänkään päivän jälkeen kasaannu luomivakoon :) Mulla kuitenkin meikki on naamassa usein aamukuudesta iltayhteentoista, niin pysyvyyttä tarvitaan :D Mutta kiitos näistä vertailuista, oli kiva lukea ja katsella verrokkikuvia! :)

  Tykkää

  1. Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Mä arvasin, että pakko tän Sensain on joillain toimia :D Mäkin yleensä aika pitkälti painelen luomivärin paikoilleen, mutta totta tuokin, että mattasävyt saattaisivat kestää parempana. Itse kuitenkin näistä hohtavammistakin tykkään :)

   Tykkää

 2. Vai NARS, hmm. Olen vähän skeptinen, sillä viimeksi kun erehdyin kokeilemaan jotain muuta kuin UD:ta, jouduin pettymään pahasti. Ostin nimittäin kesällä testiin Elizabeth Ardenin Eye Fix Primerin, jota jossain blogissa kovasti kehuttiin. No, eipä toiminut EA mun luomilla, ei mennyt kuin pari tuntia kun luomivärit olivat kasassa ja työpäivän jälkeen ei väriä juuri ollut enää jäljellä. Joten tämän pettymyksen jälkeen oon pitänyt entistäkin tiukemmin UD:sta kiinni :-D

  Tykkää

 3. Olen miettinyt, että pitäisiköhän minun tässä kohtaa joustaa periaatteestani käyttää luonnonkosmetiikkaa. Sieltä nyt vain ei ole oikein hyvää pohjustajaa löytynyt. Tai en tiedä, osaako kukaan muu vinkata mitään hyvää? Käytän peitevoiteita pohjustajina, ja jotkut toimivat ihan ok, mutta mikään ei kyllä 6-7 tunnin jälkkeen näytä enää kovin kummoiselta vaan aikalailla samalta kuin sulla tuo Sensai.

  Mutta niin, ulkomailta ei kyllä oikein huvita alkaa tilailemaan. Kai se sitten tuo UD pitäisi olla. Mistähän sitä saisi helpoiten…

  Tykkää

  1. UD:ta saa Helsingin ja Tampereen Sokoksilta ja heidän nettikaupastaan. Nämä primerit ovat vaan vissiin olleet melkein koko ajan loppu :( Mä en ainakaan tiedä luonnonkosmetiikasta toimivaa luomenpohjustajaa, pahoittelut.

   Tykkää

 4. Voi kiitos näistä vertailuista!
  Sellaista mietin että miten käyttäytyy hohtava luomiväri UDPP:n mattaavan pohjustajan päällä?
  Nars lähtee heti mukaan kun saan käsiini jossain ulkomailla! :) Tiiätkö myydäänkö sitä Tallinnassa?

  Tykkää

  1. Hyvin toimii, mä käytin juurikin hohtavaa luomiväriä mattaisen Edenin päällä. Lopputulos on vain vähän erilainen kuin esim. Originalin kanssa. Mulla on sellainen fiilis, että Narsia ei myydä Tallinnassa, mutta en kyllä osaa varmaksi sanoa.

   Tykkää

 5. Nars on munkin suosikki! Kertaakaan ei oo vielä pettänyt, ja puteli kestää hyvin ainakin vuoden. Tukholmanreissuilta aina hamstraan sitä, onneks on kohta taas matka länsinaapuriin tiedossa :D

  Tykkää

 6. Höh, mulla on semmoset rasvaluomet, että ainakaan tuo UD:n originaali ei millään pidä meikkejä paikoillaan, ainakaan UD:n omia luomivärejä. Kaikki kertyy parissa tunnissa luomivakoon :( Mulla on yksi Guerlainin luomiväripaletti, jonka värit pysyy paikallaan tosi hyvin, mutta se ei ole UD:n ansiota… Olisi kiva käyttää muitakin luomivärejä, jos löytyisi tarpeeksi jämäkkä pohjustaja! Ajattelin ostaa UD:n Make up setting sprayn, jos se auttaisi asiaa..

  Tykkää

  1. No hitsi! Olethan laittanut primeria ihan vaan ohuenohuen kerroksen luomille? Olen huomannut, että liikaa jos laittaa, niin luomivärit eivät pysy. Mulle tulee vaihtoehtona oikeastaan mieleen vain tuo Nars, kun se toimi mullakin parhaiten.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s