Kynnet · OPI

OPIn GelColor-kestolakkaus ja pro-vinkkejä

Mä saavutin eilen breaking pointin. Ja niin saavuttivat mun kyntenikin, phuh! Mulla on yleensä kestänyt lakkaus ihan hyvänä ainakin viisi päivää, mutta viime aikoina kynnet ovat olleen kamalan näköiset jo 1-2 päivän päästä. Hemmetin turhauttavaa käyttää aikaa ja vaivaa sen takia, että kynnet ovat PÄIVÄN kunnossa. Mä oon lisäksi kärsinyt kynsien liuskoittumisesta aina, mutta viime aikoina öljyllä läträämisestä huolimatta (sen olen oppinut jo aiemmin, että kynsien kosteuttaminen on todella tärkeää kynnen kunnon ylläpitämisessä koska kosteus sitoo kynsilevyt yhteen, eivätkä ne pääse niin helposti liuskoittumaan) kynsien kärjet rispaantuvat ihan koko ajan. Eilen mä v**tuunnuin aivan totaalisesti ja soitin Sokoksen Opi Nail Bariin, että tahdon kestolakkauksen nyt heti. Mä tykkään pitää kädet ja kynnet hyvässä kunnossa, ja se ei ole viime aikoina onnistunut haluamallani tavalla. Olisi ihanaa, että olisi edes hetki jolloin ei tarvitsisi koko ajan miettiä kynsilakan korjailua. Mulla on kerran ollut Shellac-kestolakkaus, josta tykkäsin, mutta eipä sekään pysynyt mulla luvattua vähintään kahta viikkoa. Joten halusin testata josko Opi lunastaisi lupaukset paremmin :)

GelColor-kestolakkauksen teki mulle super mukava ja pätevä Hinni. Käytin tunnin hyödykseni ja kysyin Hinnilta kaiken, mitä olen kynsien hoitamisessa pohtinut. Puhuttiin me muustakin kyllä, ja aika kului kuin siivillä.

Lopputulos on tällainen, tykkään! Tämähän on ihan normaalin lakkauksen näköinen, lisäarvo tulee mielestäni juuri siinä, että tulos pysyy hyvänä pitkään.
Haluan jakaa teillekin eilen oppimani asiat, uskon, että moni muukin on pähkäillyt saman asian kanssa. Seuraavassa siis Hinnin opit! :)

1) Jos kyntesi liuskoittuvat helposti (check!), hio kynnen pinta tasaiseksi siihen tarkoitetulla viilalla, älä missään nimessä revi liuskaa. Huomasin kynnen pinnan hionnan jälkeen, että liuskoittuvat osat olivat ikään kuin kadonneet hionnan seurauksena, ymmärrän nyt tosi hyvin miksi hiominen kannattaa.

2) Kynnet kaipaavat myös vapaata, pidä lakkavapaita päiviä säännöllisesti. Tunsin piston sydämessäni, en ole pitänyt lakkavapaata päivää varmaan viiteen vuoteen. Oho.

3) Älä koskaan skippaa aluslakan laittamista, se on vielä tärkeämpi kuin päällyslakka. Selevä. En ole käyttänyt aluslakkaa varmaan koskaan. En ole tiennyt, että lakkojen värin pääsevät paremmin oikeuksiinsa aluslakan kanssa, ja koska aluslakka vähentää kynnen värjääntymistä, myös lakkavapaita päiviä on mukavampi pitää.

4) Biotiini on tärkeä aine kynsien kunnon ylläpitäjänä. Biotiinia eli B7-vitamiinia saa kuulemma ruoasta melko huonosti (mm. maksa- ja munuaisruoista, kananmunasta ja kaurasta), ja esimerkiksi mulla käytössä olevassa B-vitamiinitabletissa sitä on häviävän pieni määrä. Ostin Hinnin suosituksesta vahvaa biotiinivalmistetta luontaistuoteosastolta. Kyseessä on vesiliukoinen vitamiini, joten yliannostuksen vaaraa ei ole. Biotiini vahvistaa myös hiuksia. Katsotaan huomaanko eroa :)

Opin varmasti paljon muutakin, mutta tässä ainakin ne tärkeimmät. Mä sain kyllä tosi paljon tästä lakkaushetkestä. Nyt vielä kun lakkauskin täyttäisi odotukset, niin antaisin kokemuksesta täyden kympin :)

Sävy The Impossible

Mutta katsokaa, löysin ehkä maailman ihanimman lakan ikinä!! Siellä on pieniä tähtiä <3 Kyseessä on uusi liquid sand -lakka, eli kynnen pinnasta tulee hiekkamainen. Ja niiiin nätti. Mä itse en valitettavasti ole päässyt lakkaa vielä testaamaan, kun en heti viitsi kestolakkauksen päälle laittaa mitään. Haluan ensin nähdä kestääkö se. Kestolakkauksen päällehän siis voi lakata ja vieläpä normaalin lakan poistaakin vahingoittamatta kestolakkausta. Yritin saada poikakaveria mallinukeksi, mutta ei ihan onnistunut hahaaa.

Ostin myös Opin viilan kynnen pinnan tasoittamista varten. Liuskoittuminen, I will kick your ass!

Jos teilläkin on korvan takana jotain hyväksi havaittuja kynsivinkkejä, niin laittakaa jakoon! :)

3 vastausta artikkeliin “OPIn GelColor-kestolakkaus ja pro-vinkkejä

    1. Kiitsa :D 52 € maksoi. En oo ehtinyt vielä postata aiheesta, mutta jouduin menemään korjauttamaan lakkaa (meni takuuseen) jo viikon jälkeen, kun se lähti kynsien kärjistä :( Nyt on eri sävy, ja sormet ristissä, että tää kestäisi!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s