blinc · Dior · Ripset ja ripsarit

Parempi ripsivärin pohjustaja?

thumb_pb191147_1024

Kuten olen kertonut monesti, olen käyttänyt Diorin ripsivärin pohjustajaa jo vuosia. Viimeksi noin vuosi sitten kokeilin, olisiko Nyxin vastaavasta tuotteesta ollut haastajaksi, mutta testin jälkeen jatkoin edelleen Diorin tyytyväisenä käyttäjänä. Olen vähän miettinyt, että näinköhän mun kannattaa muita enää kokeillakaan, kun olen Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primeriin (huhhuh :D) ollut niin tyytyväinen. Tuotehan oli mun huomaamattani vielä uudistunutkin, mutta itse käytin sitä edelleen tyytyväisenä ja uudistuksesta kuullessani totesin, että ei se ainakaan huonompaan ole muuttunut. Nyt kuitenkin kun jokin aika sitten bongasin Lindan blogista mustan ripsivärin pohjustajan, joka vaikutti varsin toimivalta, halusin itsekin testata. Tietenkin :D Kyseessä on Blinc Black Lash Primer.

thumb_pb191153_1024

Diorissa on kumiharja, josta tykkään tosi paljon. Blinc pistää ehkä vielä vähän paremmaksi, ja primerissa on kampamainen harja, jonka kummallakin puolella on harjakset ja massan saa harjalla tosi hyvin levitettyä koko ripsen pituudelta.

Katsotaanpa, miltä nämä näyttävät ripsissä!

thumb_pb161133_1024

Mulla sattui olemaan tällä hetkellä käytössä Max Factorin Voluptuous False Lash Effect -ripsiväri, joka on ihan ok, mutta ei lempparini. Tässä kuvassa pohjalla on Blinc, jonka päällä kerros Max Factoria.

thumb_pb171135_1024

Tässä sitten sama ripsiväri Diorin pohjustajan päällä.

dior_blinc

Ja vielä superlähikuvat. Itse summaisin lopputuloksia niin, että Blincillä näyttäisi tulevan ehkä hieman tuuheampi lopputulos kun taas Diorin kanssa ripset ovat hieman erotellummat ja pidemmät. No kumpi sitten on parempi? Mitäs sanotte? Mä itse kallistun erotellumman lopputuloksen puoleen, mutta ero on kyllä tosi pieni.

Kun huomasin molempien lopputulosten olevan näin hyvät, aloin syynätä muita ominaisuuksia. Blinc vie voiton massan värin takia. Mustan päälle voi sutia maskaraa vähän huolettomamminkin, eikä tarvitse pelätä, että jostain pilkistäisi valkoista.

Mites hinta sitten? Blinc maksaa eleven-verkkokaupassa 28,70 € kun taas Diorista saa pulittaa noin 40 €. Mutta se, mikä kannattaa huomioida, on massan määrä tuotteissa. Blincissä on massaa 5 ml kun taas Diorissa jopa tuplasti eli 10 ml. En ole Blinciä käyttänyt niin kauan, että osaisin sanoa sen riittoisuudesta, mutta jos tuo 5 ml ei riitä kuudeksi kuukaudeksi, joka säilyvyydeksi luvataan ja Dior riittää, Diorin kalliimpi hinta onkin yhtäkkiä perusteltu. Itse en käytä ripsivärejä kuutta kuukautta, vaan korvaan ne uusilla 3-4 kk välein, ihan vain siksi, että mulla on tosi herkät silmät, ja haluan ottaa niiden kanssa varmanpäälle :)

Yhteenvetona tämän sekavahkon vertailun jälkeen voisin todeta, että itse voisin jatkossa ostaa kumpaa tahansa, riippuen onko mulla tax free -mahdollisuutta, jolloin Diorin saa edullisesti. Jos taas laiskottaa, verkkokauppatilaus eleveniltä houkuttaa ja heilläkin on monesti hyviä tarjouksia. Joten joo, Blinc on ensimmäinen Diorin haastaja, jota en tyrmää :D

Kumpi teistä näyttää paremmalta ja käytättekö ylipäänsä ripsivärin pohjustajaa? :)

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä. Blincin tuote saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Parempi ripsivärin pohjustaja?

 1. Oon joskus miettiny noita pohjustajia. Tosin käytän aina poikkeuksetta kahta ripsaria päällekkäin,ensin kumiharjasta ja sit tuuhempi harjasta,joten sehän nyt käytännössä kattoen ajaa sen pohjustajanki viran :p

  Tykkää

  1. Okei, tietty tuo on yksi tapa! :) Mä oon niin koukuttunut tähän Dioriin, että en osaa kokonaan ilman pohjustajaa enää olla :D

   Tykkää

 2. Musta tuo Diorin on ehkä aavistuksen verran edellä:)
  Olen itse ruvennut käyttämään pohjustajaa, koska omat nysäripset eivät muuten näy mihinkään. Ripsienpidennykset olivat liian vaivalloisia pitää ja tekoripsiin en ole lämmennyt, vielä. Käytän Artdecon Lash Boosteria, ja se on minusta aivan oiva peli. Suosittelen:)

  Tykkää

 3. Vaikea päättää kumpi olis parempi Blincillä tulos näyttää tuuheammalta kun taas Diorilla hieman pidemmältä, makuasia. Itsellä on käytössä Sensai 38 -pohjustaja ja se on loistava, sillä saa todella tuuheat ja pitkät ripset, jopa omista tyngistä.

  Tykkää

 4. Mulla on tuota Dioria näytekoon verran ja täytyy todeta, että omille ripsilleni tuo ei tee mitään. Odotukset olivat kovat. Itselläni taivutukset suoristuvat heti levittämisen jälkeen. Pituutta tuolla saa jonkun verran, mutta siihen se jääkin. Onneksi en mennyt ostamaan täysikokoisena, kuten olin ajatellut.

  Itse vannon Misshan Power Fix Mascaran nimeen. Sillä pysyy taivutukset ja ripsivärit paikallaan koko päivän. Se vaan jättää ripset aika koviksi, joten siitä pieni miinus. En osaa olla enää ilman ja se on myös kivan edullinen (n.7€).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s